Δε ξέρω τι λέτε οι αρνητές αλλά και εγώ είμαι από τους θετικά διακείμενους για αγορά ηλεκτρικού. Ένας στενός φίλος πήρε πριν ένα χρόνο περίπου ένα model 3 και έχει ξετρελαθεί και μαζί με αυτόν και εγώ που βολτάρω μαζί του και το οδηγώ… Την πρώτη φορά που μπήκα μέσα μου είπε από αυτή τη στιγμή θα το ονειρεύεσαι κάθε μέρα μέχρι να πάρεις και εσύ ένα…έτσι και έγινε μου αρέσει πολύ και προγραμματίζω μέσα στην επόμενη χρονιά άντε τη μεθεπόμενη να πάρω το δικό μου model y. Έκανα και μια κουβέντα με τον Κοιλακο για τα ηλεκτρικά της Skoda αλλά με αποθαρρύνε… έχουν πολλά θέματα ακόμα… αυτός προτείνει αγορά κάποιου plug in hybrid για απόλυτη οικονομία εντός πόλης και ξένοιαστη αυτονομία εκτός…
Πλέον θεωρώ δεν τίθεται θέμα φορτίσεων στην επαρχία, ο φίλος μου έχει κάνει αρκετά ταξίδια και δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, ούτε οι στάσεις τον ενοχλούν μιας και με το προηγούμενο βενζινοκίνητο του έκανε στάσεις…, όπως κάνω και εγώ άλλωστε..
Περι ηλεκτροκίνησης γενικά..
- ikaros fabia2
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Fabia 1.2TSi/Superb1.8TSi
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
Re: Περι ηλεκτροκίνησης γενικά..
Τα plug in hybrid πιστεύω οτι έχουν the best of both worlds.Δεν έχουν το σοβαρό πονοκέφαλο ενος αμιγώς ηλεκτρικού σε οτι αφορα εύρεση φορτιστή και αυτονομία.Ταυτόχρονα έχουν και κινητήρα εσωτερικής καύσης για μας του παλαιολιθικούς λάτρεις του εμβολοφορου κινητήρα.
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
- TORRERO
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5 VRS
Δεν είμαστε αρνητές Ίκαρε, υποδομή δεν υπάρχει ακόμα, και τα ίδια τα οχήματα έχουν προβλήματα λόγω νεότητας...
Πως θα πάω εγώ στα βουνά των Αγράφων με ηλεκτρικό να φορτώσω μελίσσια; Θα με φαν' οι αρκούδες!
Πως θα πάω εγώ στα βουνά των Αγράφων με ηλεκτρικό να φορτώσω μελίσσια; Θα με φαν' οι αρκούδες!
Service by Koret 
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
328 άλογα απο διλιτρο καλά ειναι;Τοσα βγάζει ο νεος κινητήρας διπλού θαλάμου καυσης της Stellantis.Μονο για πουριτανιστες της αυτοκίνησης.TORRERO έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:19 Δεν είμαστε αρνητές Ίκαρε, υποδομή δεν υπάρχει ακόμα, και τα ίδια τα οχήματα έχουν προβλήματα λόγω νεότητας...
Πως θα πάω εγώ στα βουνά των Αγράφων με ηλεκτρικό να φορτώσω μελίσσια; Θα με φαν' οι αρκούδες!![]()
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
- ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: FELICIA (racing edition)
Εξαρταται ποια επαρχια παει.ikaros fabia2 έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:17 Πλέον θεωρώ δεν τίθεται θέμα φορτίσεων στην επαρχία, ο φίλος μου έχει κάνει αρκετά ταξίδια και δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, ούτε οι στάσεις τον ενοχλούν μιας και με το προηγούμενο βενζινοκίνητο του έκανε στάσεις…, όπως κάνω και εγώ άλλωστε..
Ιδιες στασεις και ιδιο χρονο βενζινη με φορτιση μπαταριας; οχι βεβαια.
Θυμιζω πως οπως αυτοι με τα ηλεκτρικα υπολογιζουν αποστασεις-φορτιο-που θα εχει φορτιστη κλπ κατι αναλογο καναμε εμεις με τα διχρονα πολλα χρονια πριν,δεν υπηρχε το ''παω και οπου βγει'',ενας λαθος υπολογισμος και εμενες ακινητος και το κοιταγες.
Τη σημερον στην χειροτερη ενα μπουκαλι βενζινης θα το βρεις και θα πας μεχρι το κοντινοτερο βενζιναδικο, φορτιστη για το ηλεκρικο αμαξι σου που θα βρεις;

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)