Και τιμές Γ@@@@@@ε τα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Στο Polo του κουνιάδου μου η VW Παζαρόπουλος (Θεσ/νίκη) χρέωνε αλλαγή φίλτρου καμπίνας και το Σάββατο που έγινε service στον Νιζάμη, στο φίλτρο δεν μπορούσες να δει ότι έχει πτυχές, έμοιζε λες και ήταν Flat!!!!
Δεν είχε αλλαχτεί ποτέ παρακαλώ!!!! Μαϊμού φίλτρα λαδιού και βενζίνης και πάει λέγοντας...
-
Gel73
Και η ΤΟΥΟΤΑ στην Σέρρες άλλαζε σε κάποιον γνωστό μου πλατίνες σχεδόν σε κάθε σέρβις,kdouris έγραψε:Στο Polo του κουνιάδου μου η VW Παζαρόπουλος (Θεσ/νίκη) χρέωνε αλλαγή φίλτρου καμπίνας και το Σάββατο που έγινε service στον Νιζάμη, στο φίλτρο δεν μπορούσες να δει ότι έχει πτυχές, έμοιζε λες και ήταν Flat!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είχε αλλαχτεί ποτέ παρακαλώ!!!! Μαϊμού φίλτρα λαδιού και βενζίνης και πάει λέγοντας...
σε.... injection κινητήρα παρακαλώ!
-
Gazofonix
Κατοπιν του σχετικου ποστ και μετα απο λιγο ψαξιμο "στην πιατσα" τουλαχιστον εδω στην Θεσ/νικη δεν λενε και τα καλυτερα λογια για τον Παζαροπουλο.Πολλα παραπονα και αρκετα προβληματακια.......

-
tampakisgr
SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δυστυχώς νομίζω ότι έμπλεξα με την χειρότερη αντιπροσωπεία παιδία. στον παζαροπουλο ξέρεται ήδη τι μου απάντησαν , ότι αυτά τα δώρα δίνουν άσχετα με το αν στην έκθεση τους έχουν τα εργοστασιακά πατάκια , αυτά πάνε έξτρα με 60 ευρώ,
τους ζήτησα να μου απαντήσουν γραπτώς ότι το αυτοκίνητο έρχεται στην Ελλάδα χωρίς πατάκια και με έστειλαν στην βιαμαρ.
Στην βιαμαρ ο κος Αλεξανδρόπουλος γενικός διευθυντής της βιαμαρ μου είπε ότι τα αυτοκίνητα έρχονται χωρίς πατάκια στον βασικό εξοπλισμό, μου είπε επίσης ότι η εταιρεία δικαιολογεί τα 20 χιλιόμετρα που είχε διανύσει το αυτοκίνητο κατά την παράδοση εφόσον με τόσα περίπου έρχονται από την Τσεχία, άσχετα αν πλήρωσα 135 ευρώ έξοδα μετακίνησης επίσης στα 150 ευρώ έξοδα προετοιμασίας.
Δεν συμπληρώνονται λάδια και ας είναι ανάμεσα στο minimum και maximum. έτσι έρχονται από την Τσεχία δηλαδή.
Για όλα αυτά θα ζητήσω γραπτώς να μου τα διαβεβαιώσουν και η απάντηση τους θα επισυναφτεί σε email που θα στειλω στην Τσεχία.
τους ζήτησα να μου απαντήσουν γραπτώς ότι το αυτοκίνητο έρχεται στην Ελλάδα χωρίς πατάκια και με έστειλαν στην βιαμαρ.
Στην βιαμαρ ο κος Αλεξανδρόπουλος γενικός διευθυντής της βιαμαρ μου είπε ότι τα αυτοκίνητα έρχονται χωρίς πατάκια στον βασικό εξοπλισμό, μου είπε επίσης ότι η εταιρεία δικαιολογεί τα 20 χιλιόμετρα που είχε διανύσει το αυτοκίνητο κατά την παράδοση εφόσον με τόσα περίπου έρχονται από την Τσεχία, άσχετα αν πλήρωσα 135 ευρώ έξοδα μετακίνησης επίσης στα 150 ευρώ έξοδα προετοιμασίας.
Δεν συμπληρώνονται λάδια και ας είναι ανάμεσα στο minimum και maximum. έτσι έρχονται από την Τσεχία δηλαδή.
Για όλα αυτά θα ζητήσω γραπτώς να μου τα διαβεβαιώσουν και η απάντηση τους θα επισυναφτεί σε email που θα στειλω στην Τσεχία.
-
Gazofonix
Εμπλεξες και καλα θα κανεις να μην το πολυσκεφτεσε μιας και δεν θα αλλαξουν και πολλα. :evil:
Κοιτα να χαρεις την Τσεχα σου και βρες ενα συνεργειο για να την συντηρεις σωστα,οικονομικα και φυσικα να σε καλυπτει στην εγγυηση σου.Το τι ........ πληρωνουμε για την παραλαβη και τα σχετικα δεν μπορεις να τα αποφυγεις αλλα ουτε και να παρεις τα λεφτα σου πισω μιας και το μονο που εγινε ηταν ενα πλυσιμο και αυτο πολυ πιθανο σε βουρτσα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Κοιτα να χαρεις την Τσεχα σου και βρες ενα συνεργειο για να την συντηρεις σωστα,οικονομικα και φυσικα να σε καλυπτει στην εγγυηση σου.Το τι ........ πληρωνουμε για την παραλαβη και τα σχετικα δεν μπορεις να τα αποφυγεις αλλα ουτε και να παρεις τα λεφτα σου πισω μιας και το μονο που εγινε ηταν ενα πλυσιμο και αυτο πολυ πιθανο σε βουρτσα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πάντως το δικό μου RS εν έτη 2004 τα original πατάκια VRS τα είχε σε συσκευασία στο πορτ-παγκάζ :|
Μάλλον στην περίπτωσή σου τα ¨ καλά ¨πατάκια τα έφαγε κολλητός του πωλητή :!:
Μάλλον στην περίπτωσή σου τα ¨ καλά ¨πατάκια τα έφαγε κολλητός του πωλητή :!:

-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
Το ιδιο με το Βασιλη ισχυει και για το δικο μου 4αρι RS το 2005 οπως νομιζω και στα υπολοιπα RS.Και σε ενα 4αρι GT ειχε τα πατακια στανταρ με τις τρυπες χωρις να τα πληρωσει.Ειχε πατακια με τρυπες και το λογοτυπο Octavia

-
As32
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
και το δικό μου που το πήρα από τη βιαμάρ είχε τα μαμά πατάκια του RS κανονικά.
- mr_skodas
- Member
- Μοντέλο: FABIA II RS 1.4TSI
- Επικοινωνία:
ειναι οπως στα λενε!!μονο τα scout ,rs εχουν στανταρ τα πατακια!!αφου ρε συ το γραφει και το φυλλαδιο που σου δινει η αντιπροσωπεια με το τι εχει στανταρ!! :lol: