SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Άβαταρ μέλους
kdouris
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
Κωδικός Μέλους: Ναι

Re: SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από kdouris »

Στο Polo του κουνιάδου μου η VW Παζαρόπουλος (Θεσ/νίκη) χρέωνε αλλαγή φίλτρου καμπίνας και το Σάββατο που έγινε service στον Νιζάμη, στο φίλτρο δεν μπορούσες να δει ότι έχει πτυχές, έμοιζε λες και ήταν Flat!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Δεν είχε αλλαχτεί ποτέ παρακαλώ!!!! Μαϊμού φίλτρα λαδιού και βενζίνης και πάει λέγοντας...
Και τιμές Γ@@@@@@ε τα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Όταν μεγαλώσω, θα πάρω GT-R!!!
Άβαταρ μέλους
Gel73

Δημοσίευση από Gel73 »

kdouris έγραψε:Στο Polo του κουνιάδου μου η VW Παζαρόπουλος (Θεσ/νίκη) χρέωνε αλλαγή φίλτρου καμπίνας και το Σάββατο που έγινε service στον Νιζάμη, στο φίλτρο δεν μπορούσες να δει ότι έχει πτυχές, έμοιζε λες και ήταν Flat!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Δεν είχε αλλαχτεί ποτέ παρακαλώ!!!! Μαϊμού φίλτρα λαδιού και βενζίνης και πάει λέγοντας...
Και τιμές Γ@@@@@@ε τα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Και η ΤΟΥΟΤΑ στην Σέρρες άλλαζε σε κάποιον γνωστό μου πλατίνες σχεδόν σε κάθε σέρβις,
σε.... injection κινητήρα παρακαλώ! :shock:
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

Δημοσίευση από Gazofonix »

Κατοπιν του σχετικου ποστ και μετα απο λιγο ψαξιμο "στην πιατσα" τουλαχιστον εδω στην Θεσ/νικη δεν λενε και τα καλυτερα λογια για τον Παζαροπουλο.Πολλα παραπονα και αρκετα προβληματακια....... :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
tampakisgr

SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από tampakisgr »

Δυστυχώς νομίζω ότι έμπλεξα με την χειρότερη αντιπροσωπεία παιδία. στον παζαροπουλο ξέρεται ήδη τι μου απάντησαν , ότι αυτά τα δώρα δίνουν άσχετα με το αν στην έκθεση τους έχουν τα εργοστασιακά πατάκια , αυτά πάνε έξτρα με 60 ευρώ,
τους ζήτησα να μου απαντήσουν γραπτώς ότι το αυτοκίνητο έρχεται στην Ελλάδα χωρίς πατάκια και με έστειλαν στην βιαμαρ.
Στην βιαμαρ ο κος Αλεξανδρόπουλος γενικός διευθυντής της βιαμαρ μου είπε ότι τα αυτοκίνητα έρχονται χωρίς πατάκια στον βασικό εξοπλισμό, μου είπε επίσης ότι η εταιρεία δικαιολογεί τα 20 χιλιόμετρα που είχε διανύσει το αυτοκίνητο κατά την παράδοση εφόσον με τόσα περίπου έρχονται από την Τσεχία, άσχετα αν πλήρωσα 135 ευρώ έξοδα μετακίνησης επίσης στα 150 ευρώ έξοδα προετοιμασίας.
Δεν συμπληρώνονται λάδια και ας είναι ανάμεσα στο minimum και maximum. έτσι έρχονται από την Τσεχία δηλαδή.
Για όλα αυτά θα ζητήσω γραπτώς να μου τα διαβεβαιώσουν και η απάντηση τους θα επισυναφτεί σε email που θα στειλω στην Τσεχία.
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

Δημοσίευση από Gazofonix »

Εμπλεξες και καλα θα κανεις να μην το πολυσκεφτεσε μιας και δεν θα αλλαξουν και πολλα. :evil:
Κοιτα να χαρεις την Τσεχα σου και βρες ενα συνεργειο για να την συντηρεις σωστα,οικονομικα και φυσικα να σε καλυπτει στην εγγυηση σου.Το τι ........ πληρωνουμε για την παραλαβη και τα σχετικα δεν μπορεις να τα αποφυγεις αλλα ουτε και να παρεις τα λεφτα σου πισω μιας και το μονο που εγινε ηταν ενα πλυσιμο και αυτο πολυ πιθανο σε βουρτσα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I

SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Πάντως το δικό μου RS εν έτη 2004 τα original πατάκια VRS τα είχε σε συσκευασία στο πορτ-παγκάζ :|

Μάλλον στην περίπτωσή σου τα ¨ καλά ¨πατάκια τα έφαγε κολλητός του πωλητή :!:
Εικόνα
giannis amaliada
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia RS I

Δημοσίευση από giannis amaliada »

Το ιδιο με το Βασιλη ισχυει και για το δικο μου 4αρι RS το 2005 οπως νομιζω και στα υπολοιπα RS.Και σε ενα 4αρι GT ειχε τα πατακια στανταρ με τις τρυπες χωρις να τα πληρωσει.Ειχε πατακια με τρυπες και το λογοτυπο Octavia
Εικόνα
As32
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: Octavia 5 RS

Δημοσίευση από As32 »

και το δικό μου που το πήρα από τη βιαμάρ είχε τα μαμά πατάκια του RS κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Anestis

Δημοσίευση από Anestis »

Και μένα είχε τα πατάκια με τις τρύπες στο πορτμπαγκάζ.
Άβαταρ μέλους
mr_skodas
Member
Μοντέλο: FABIA II RS 1.4TSI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mr_skodas »

ειναι οπως στα λενε!!μονο τα scout ,rs εχουν στανταρ τα πατακια!!αφου ρε συ το γραφει και το φυλλαδιο που σου δινει η αντιπροσωπεια με το τι εχει στανταρ!! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”