Κακά Συνεργεία!
-
skodamaniac
Κακά Συνεργεία!
Παιδιά,
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!
Ανοίγω το topic με αφορμή μία απαράδεκτη στάση του
ηλεκτρολόγου του Παζαρόπουλου στη Πειραιώς (έναντι Ελαίδας).
Συγκεκριμένα, έβγαλα τα πίσω λαμπάκια πινακίδας για να τα
αντικαταστήσω με μπλε led.
Φευ....τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο διότι ως δια μαγείας όταν
πήγα να ζουλήσω τα νέα led μέσα στα μικροσκοπικά ντουί, αυτά
βυθίστηκαν μέσα.
Επειδή ψιλιάστηκα κάποια λαλακία ότι έχει παιχτεί, διάβασα το
ενχειρίδιο μπας και μου διέφυγε κάτι μυστήριο...(παρόλη τη
μεγάλη εμπειρία μου σε παραπλήσια θέματα σε πολλά άλλα αμάξια).
Ομως, το manual, έλεγε το αυταπόδεικτο, ότι δηλαδή ξεβιδώνεις τα
βιδάκια, τραβάς έξω τα λαμπάκια και βάζεις τα επόμενα.
Ετσι, αποφάσισα πριν κάνω ζημιά, να πάω στο paza στη πειραιώς (μιας και η synergy ήταν κλειστά 24/12/07).
Φτάνω, εξηγώ το πρόβλημα, και ο εργοδηγός με κοίταζε σα να ήμουν από άλλο πλανήτη. "Εσείς...τα σπάσατε, δε μπορεί, έχουν stop!".
Με τα πολλά, φωνάζει ένα παιδί...(το οποίο ήταν ευγενέστατο αλλά ανίκανο δυστυχώς....) και του λέει "για δες...τι λέει αυτός!" αρκετά
φωναχτά τόσο που το άκουσα εγώ όντας 3 μέτρα μακρυά.
Ερχεται...λοιπόν το "μαστοράκι" με μια ταναλίτσα να δει τι συμβαίνει, και
ενώ..του εξηγώ ότι αν δε προσέξει....θα κάνει χειρότερη ζημιά και θα
τα χάσουμε τα ντουί....αυτός χώνει τη τανάλια...γδέρνει το βαμμένο
πλαστικό με τις περιττές κινήσεις...και χώνει μέσα τα ντουι..εντελώς!!!
μετά....μου λέει..: "α...τα έχετε σπάσει και τώρα θέλει άνοιγμα η πόρτα! Ελάτε...την άλλη βδομάδα!".
Και...εγώ...έμεινα λαλάκας..να αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος που πήγα
στο εξουσιοδοτημένο τότε!".
Σε ερωτήσεις μου αν υπάρχει κάποιο stop που λείπει διότι εγώ
δε έσπασα ΤΙΠΟΤΑ, μόνα τους...βυθίζονται μέσα με ελάχιστη πίεση,
με διαβεβαίωσαν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ stop και τα έσπασα.
Επειδή...τα έχω πάρει...ξήλωσα το εσωτερικό πλαστικό...και να το θαύμα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ STOP κύριοι.
Τουλάχιστον στο δικό μου, τα φις απλά εισέρχονται μέσα στα πλαστικά
σωληνάκια που καταλήγουν στο έξω μέρος του χεριουλιού αλλά
για να βάλεις τα λαμπακια.....πρέπει να κρατάς κόντρα από μέσα!!!
Αρα...η ποτέ ο paza δεν έχει ξαναλλάξει λαμπάκια πίσω πινακίδας σε
octavia 4, ή στο δικό μου αμάξι λείπει κάτι, ή έχει μπει άλλη υποδοχή φίσας από άλλο skoda! Αποκλείεται το εργοστάσιο να μην έχει προνοήσει να συγκρατεί τα εν λόγω φις και κάθε φορά που αλλάζεις λαμπάκια
να πρέπει να ξυλώνεις το εσωτερικό πλαστικό για να βαστάς κόντρα τα βυσματάκια!!!
Ευτυχώς...πάντως το πίσω πλαστικό συγρκατείται με 5 κλιψάκια κάτω και 4 μεταλλικά ελάσματα κοντά στο τζάμι!
Τελικα...αν ο paza δε ξέρει να αντιμετωπίσει κάτι τόσο απλό....βάλε και κάτι δυσκολότερο.
Α...και μη ξεχάσω: σε ερώτηση μου πόσο λάδι πρέπει να καιει ο 20V, απάντησε μέχρι και 1 lt / 1000 χλμ!!!!!!!
Τελικά, μπας και έχω αγοράσει δίχρονο αμάξι;;;
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!
Ανοίγω το topic με αφορμή μία απαράδεκτη στάση του
ηλεκτρολόγου του Παζαρόπουλου στη Πειραιώς (έναντι Ελαίδας).
Συγκεκριμένα, έβγαλα τα πίσω λαμπάκια πινακίδας για να τα
αντικαταστήσω με μπλε led.
Φευ....τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο διότι ως δια μαγείας όταν
πήγα να ζουλήσω τα νέα led μέσα στα μικροσκοπικά ντουί, αυτά
βυθίστηκαν μέσα.
Επειδή ψιλιάστηκα κάποια λαλακία ότι έχει παιχτεί, διάβασα το
ενχειρίδιο μπας και μου διέφυγε κάτι μυστήριο...(παρόλη τη
μεγάλη εμπειρία μου σε παραπλήσια θέματα σε πολλά άλλα αμάξια).
Ομως, το manual, έλεγε το αυταπόδεικτο, ότι δηλαδή ξεβιδώνεις τα
βιδάκια, τραβάς έξω τα λαμπάκια και βάζεις τα επόμενα.
Ετσι, αποφάσισα πριν κάνω ζημιά, να πάω στο paza στη πειραιώς (μιας και η synergy ήταν κλειστά 24/12/07).
Φτάνω, εξηγώ το πρόβλημα, και ο εργοδηγός με κοίταζε σα να ήμουν από άλλο πλανήτη. "Εσείς...τα σπάσατε, δε μπορεί, έχουν stop!".
Με τα πολλά, φωνάζει ένα παιδί...(το οποίο ήταν ευγενέστατο αλλά ανίκανο δυστυχώς....) και του λέει "για δες...τι λέει αυτός!" αρκετά
φωναχτά τόσο που το άκουσα εγώ όντας 3 μέτρα μακρυά.
Ερχεται...λοιπόν το "μαστοράκι" με μια ταναλίτσα να δει τι συμβαίνει, και
ενώ..του εξηγώ ότι αν δε προσέξει....θα κάνει χειρότερη ζημιά και θα
τα χάσουμε τα ντουί....αυτός χώνει τη τανάλια...γδέρνει το βαμμένο
πλαστικό με τις περιττές κινήσεις...και χώνει μέσα τα ντουι..εντελώς!!!
μετά....μου λέει..: "α...τα έχετε σπάσει και τώρα θέλει άνοιγμα η πόρτα! Ελάτε...την άλλη βδομάδα!".
Και...εγώ...έμεινα λαλάκας..να αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος που πήγα
στο εξουσιοδοτημένο τότε!".
Σε ερωτήσεις μου αν υπάρχει κάποιο stop που λείπει διότι εγώ
δε έσπασα ΤΙΠΟΤΑ, μόνα τους...βυθίζονται μέσα με ελάχιστη πίεση,
με διαβεβαίωσαν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ stop και τα έσπασα.
Επειδή...τα έχω πάρει...ξήλωσα το εσωτερικό πλαστικό...και να το θαύμα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ STOP κύριοι.
Τουλάχιστον στο δικό μου, τα φις απλά εισέρχονται μέσα στα πλαστικά
σωληνάκια που καταλήγουν στο έξω μέρος του χεριουλιού αλλά
για να βάλεις τα λαμπακια.....πρέπει να κρατάς κόντρα από μέσα!!!
Αρα...η ποτέ ο paza δεν έχει ξαναλλάξει λαμπάκια πίσω πινακίδας σε
octavia 4, ή στο δικό μου αμάξι λείπει κάτι, ή έχει μπει άλλη υποδοχή φίσας από άλλο skoda! Αποκλείεται το εργοστάσιο να μην έχει προνοήσει να συγκρατεί τα εν λόγω φις και κάθε φορά που αλλάζεις λαμπάκια
να πρέπει να ξυλώνεις το εσωτερικό πλαστικό για να βαστάς κόντρα τα βυσματάκια!!!
Ευτυχώς...πάντως το πίσω πλαστικό συγρκατείται με 5 κλιψάκια κάτω και 4 μεταλλικά ελάσματα κοντά στο τζάμι!
Τελικα...αν ο paza δε ξέρει να αντιμετωπίσει κάτι τόσο απλό....βάλε και κάτι δυσκολότερο.
Α...και μη ξεχάσω: σε ερώτηση μου πόσο λάδι πρέπει να καιει ο 20V, απάντησε μέχρι και 1 lt / 1000 χλμ!!!!!!!
Τελικά, μπας και έχω αγοράσει δίχρονο αμάξι;;;
-
johngt
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
αυτο που περιγραφεις skodamaniac ειναι ενα πταισμα.μετα απο μια στενη επαφη με αλλο οχημα αποφασιζω να αλλαξω τις 2 αριστερες πορτες για να μην βαλω στοκο σε καινουριο αμαξι.παω το αυτοκινητο στο τοτε εξουσιοδοτημενο φανοποιειο της skoda στην πατρα,Καριωτης.η οδυσεια μου ξεκιναει εδω.ουδεμια σχεση ειχε το χρωμα του αυτοκινητου με το μαμα χρωμα.βγαζοντας τους 2 γρυλους των παραθυρων χρησιμοποιησε κοπιδι για να βγαλει τα πριτσινια αντι για τρυπανι με αποτελεσμα να κανει ανεπανορθωτη ζημια στο μεταλικο πανελ που πιανουν πανω οι γρυλοι.αποτελεσμα οποτε εβρεχε περνουσαν νερα μεσα απο τα τελαρα των πορτων.
επισης αλλαζοντας τις τσιμουχες στις πορτες κατεστρεψε και τις 2 για να μην αναφερω την τριτη (τσιμουχα) που παταει το τζαμι.
δεν εβαλε τις ελαστικες ροδελες που πανε στις κοπιτσες των ταπετσαριων της πορτας
κατεστρεψε στην ταπετσαρια του οδηγου την βαση της μπροστινης κοπιτσας ,ζημια η οποια απαιτει αλλαγη ολοκληρης της ταπετσαριας.
δεν εσφιξε καλα τους πιρους στις πορτες με αποτελεσμα το αυτοκινητο να τριζει ολοκληρο.
για να αποκατασταθουν ολες οι ζημιες που προκαλεσε το φανοποιειο Καριωτης στο αυτοκινητο μου επισκεφθηκα το τωρα εξουσιοδωτημενο φανοποιειο Σερετης οπου οι πορτες ξαναβαφθηκαν για να ταιριαξει το χρωμα και τωρα ειμαι στην φαση οπου περιμενω 2 γρυλους,3 τσιμουχες για να επανελθει το αυτοκινητο στην αρχικη του κατασταση.
αν δεις δε την εικονα που παρουσιαζει το συνεργειο του ''αξιοτιμου'' κυριου καριωτη θα παθεις πλακα.τελειες εγκαταστασεις μεσα σε εναν χωρο τουλαχιστον 6 στρεμματων.αλλα απ'εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα.φρου φρου και αρωματα και τιποτα παραπανω
Y.Γ:παντως για να μην κατηγορουμε ολα τα συνεργεια,οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την δουλεια του κυριου Σερετη,ταιριαξε το χρωμα απολυτα στο αυτοκινητο μου με αποτελεσμα να μην φαινεται τιποτα και η αντιμετωπιση που παρεχει στον πελατη ειναι εξαιρετικη.Παιδες αν κανεις στην περιοχη εχει καποια ατυχια με το αυτοκινητο του θα πρεπει να το εν λογω συνεργειο να ειναι η πρωτη του επιλογη και δεν κανω διαφημιση,ειναι πραγματικοτητα
επισης αλλαζοντας τις τσιμουχες στις πορτες κατεστρεψε και τις 2 για να μην αναφερω την τριτη (τσιμουχα) που παταει το τζαμι.
δεν εβαλε τις ελαστικες ροδελες που πανε στις κοπιτσες των ταπετσαριων της πορτας
κατεστρεψε στην ταπετσαρια του οδηγου την βαση της μπροστινης κοπιτσας ,ζημια η οποια απαιτει αλλαγη ολοκληρης της ταπετσαριας.
δεν εσφιξε καλα τους πιρους στις πορτες με αποτελεσμα το αυτοκινητο να τριζει ολοκληρο.
για να αποκατασταθουν ολες οι ζημιες που προκαλεσε το φανοποιειο Καριωτης στο αυτοκινητο μου επισκεφθηκα το τωρα εξουσιοδωτημενο φανοποιειο Σερετης οπου οι πορτες ξαναβαφθηκαν για να ταιριαξει το χρωμα και τωρα ειμαι στην φαση οπου περιμενω 2 γρυλους,3 τσιμουχες για να επανελθει το αυτοκινητο στην αρχικη του κατασταση.
αν δεις δε την εικονα που παρουσιαζει το συνεργειο του ''αξιοτιμου'' κυριου καριωτη θα παθεις πλακα.τελειες εγκαταστασεις μεσα σε εναν χωρο τουλαχιστον 6 στρεμματων.αλλα απ'εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα.φρου φρου και αρωματα και τιποτα παραπανω
Y.Γ:παντως για να μην κατηγορουμε ολα τα συνεργεια,οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την δουλεια του κυριου Σερετη,ταιριαξε το χρωμα απολυτα στο αυτοκινητο μου με αποτελεσμα να μην φαινεται τιποτα και η αντιμετωπιση που παρεχει στον πελατη ειναι εξαιρετικη.Παιδες αν κανεις στην περιοχη εχει καποια ατυχια με το αυτοκινητο του θα πρεπει να το εν λογω συνεργειο να ειναι η πρωτη του επιλογη και δεν κανω διαφημιση,ειναι πραγματικοτητα
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Skodamaniac δεν υπάρχει stop μέσα και έχεις απόλθτο δίκιο!
Τις προάλες τα άνοιξα κι εγώ για να πάρω διαστάσεις και να παραγγείλω leds και απλά ξεβιδώνεις, τραβάς, αντικαθιστάς λάμπα και ξαναβάζεις! Κανένας απολύτος περιορισμός σε βάθος μιας και αποπίσω υπάρχει το απόλυτο κενό!
ΑΣΧΕΤΟΙ παιδία μου.....ΑΣΧΕΤΟΙ! :wink:
Τις προάλες τα άνοιξα κι εγώ για να πάρω διαστάσεις και να παραγγείλω leds και απλά ξεβιδώνεις, τραβάς, αντικαθιστάς λάμπα και ξαναβάζεις! Κανένας απολύτος περιορισμός σε βάθος μιας και αποπίσω υπάρχει το απόλυτο κενό!
ΑΣΧΕΤΟΙ παιδία μου.....ΑΣΧΕΤΟΙ! :wink:

-
skodamaniac
linkin's dad έγραψε:αυτο που περιγραφεις skodamaniac ειναι ενα πταισμα.μετα απο μια στενη επαφη με αλλο οχημα αποφασιζω να αλλαξω τις 2 αριστερες πορτες για να μην βαλω στοκο σε καινουριο αμαξι.παω το αυτοκινητο στο τοτε εξουσιοδοτημενο φανοποιειο της skoda στην πατρα,Καριωτης.η οδυσεια μου ξεκιναει εδω.ουδεμια σχεση ειχε το χρωμα του αυτοκινητου με το μαμα χρωμα.βγαζοντας τους 2 γρυλους των παραθυρων χρησιμοποιησε κοπιδι για να βγαλει τα πριτσινια αντι για τρυπανι με αποτελεσμα να κανει ανεπανορθωτη ζημια στο μεταλικο πανελ που πιανουν πανω οι γρυλοι.αποτελεσμα οποτε εβρεχε περνουσαν νερα μεσα απο τα τελαρα των πορτων.
ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Καλά...εγώ θα τους είχα καρυδώσει.
Μια και στολίζουμε τους λαλάκες εξουσιοδοτημένους, να
συνεχίσω τα μπράβο στο εξουσιοδοτημένο του Παζα στη Πειραιώς.
Το συνεργείο τους ειναι πιο κάτω, στο πρώτο φανάρι δεξιά.
Εκεί τοποθετήθηκε ο συναγερμός μου, τα πίσω ηχεία εταζέρας, τα 2
tweeters στις πίσω πόρτες και το pioneer ραδιο-cd.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1) Κατ' αρχήν με κορόιδεψαν διότι τους τόνισα ότι δεν ήθελα φτηνιάρικο radio-cd με 1 ζεύγος RCA λόγω του ότι θα έβαζα τον ενισχυτή μου από το mondeo και το sub. Τους παρακάλεσα αν είναι να βάλουν φτηνιάρη συναγερμό και ηχοσύστημα, να μη βάλουν δώρα και να μου δώσουν έκπτωση την αληθινή αξία του δώρου.
Εκείνοι επέμειναν ότι τα δώρα τους είναι αξίας >400 ευρώ και μάλιστα
προσεβλήθησαν από το "ύφος" μου!
Μου είπαν ότι ο συναγερμός κάνει 400 ευρώ και το pioneer γύρω στα 300!
Εφυγα καταχαρούμενος...αν και λίγο δύσπιστος.
μετά...λέω..."δε μπορεί...paza είναι αυτός, μάλλον επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι".
Στο μυαλό μου στριφογυρίζανε ατάκες του στυλ "μας ενδιαφέρει να μείνετε ευχαριστημένος και μετά τη πώληση" , "έχουμε εξειδικευμένους τεχνικούς υψηλού επιπέδου" κλπ.
Οταν..το παρέλαβα....τότε ξύπνησα:
Το πάω...στον ηλεκτρολόγο μου στον Αλιμο για να βάλει το sub και τον ενισχυτή και εκεί έφαγα τη φρίκη!
1) ο υπερσυναγερμός META κάνει 170 ευρά τοποθετημένος!
2) το υπερ-pioneer κάνει με το ζόρι 80 ευρά (το είδα και στο carrefour αλιμου τις προάλλες) και έχει 1 ζεύγος RCA με αποτέλεσμα να μη δουλεύει το fader μου.
3) τα ηχειάκια είναι της ξεφτίλας...μάρκας TEN.
4) H καλωδίωση είναι τύπου πορτατιφ, και το χειρότερο έχει περαστεί εντελώς ερασιτεχνικά!
Αν δείτε..τα φυσάκια...και από που κλέψανε σήμα...οι άνθρωποι είναι εντελώς άχρηστοι.
Μέχρι..εδώ είναι καλά...ακούστε τα σοβαρότερα λάθη τώρα:
1) οι πίσω φούσκες των θυρών..οι οποίες ανοίχτηκαν για να περαστεί η καλωδίωση των tweeter της συμφοράς....ήταν ορθάνοικτες και σπασμένα τα δοντάκια συγκράτησης!
Στη πρώτη βροχή...το αμάξι θα πλημμύριζε.
2) Τα πίσω ηχεία της εταζέρας τα βίδωσαν με στριφόνια....μήκους 4cm και οι μύτες...ξεπετάχτηκαν από τη πάνω μεριά!
Τα δε καλώδια κρέμονταν στη μοκέτα.
Ο ηλεκτρολόγος μου προσπάθησε να σουλουπώσει τη κατάσταση και κάπως τα συνεφέραμε τα πράματα.
Ευτυχώς δε έγινε κακοτεχνία στη τοποθέητηση του συναγερμού.
Μετά από αυτά και το χθεσινό με τα πισω λαμπάκια πινακίδας...είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω ότι ο Paza πειραιώς...είναι κακό συνεργείο και εγώ προσωπικά...δε ξαναπερνάω ούτε από έξω.
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
-
skodamaniac
οχι μόνο ΔΕ τους χρωστάω λεφτά...αλλά πληρώνω τις δόσεις μουABTAKIAS έγραψε:Ρε scodamaniac μήπως τους έχεις βρίσει ή τους χρωστάς λ7????
Τι να πω :? :? :? :?
Βρε ούτε για τα πρώτα λάδια δεν το πήγα αντιπροσωπεία :roll: :roll: :roll: :roll:
Πάντως είναι κρίμα να κάνουν πολύ καλές πωλήσεις, ειδικά με το GT, και να ταλαιπωρούν τον κόσμο για λεπτομέρειες :evil: :evil:
κάθε 15 του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ μήνα!
Δηλ. από το άγχος μου, προπληρώνω νωρίτερα την επόμενη δόση.
Απλά, απέξω φρου φρου και αρώματα αλλά από μέσα...μαστοράκια
κόστους βασικού μισθού (ή μήπως πιτσιρικάκια που κάνουν πρακτική...;)
Οσο περίμενα στο συνεργείο..παρακολουθούσα να "φτιάχνουν" μία
octavia 4 1.6 που από ότι άκουσα είχε πρόβλημα υπερ-θέρμανσης.
Ο εργοδηγός (προιστάμενος;) ρώταγε το πιτσιρικά...τι εγινε και τελικα...
ένας άλλος πιτσιρικάς...διαφωνούσε με το πρώτο πιτσιρικά..και ο
εργοδηγός...τα είχε χαμμένα.
"Αντλία..είναι σου λεώ", "οχι...η βλάβη είναι σοβαρή...διότι άνοιξε το βεντιλατέρ στους 80, έτσι λέει το computer",
και ο προιστάμενος "καλα...καλά...τώρα σηκώνει θερμοκρασία πάνω από 90;"
"ναι...σηκώνει που και που"
"ε...εντάξει μωρέ...φυσαλίδα έχει....έτοιμο είναι!"
Παναγία βόηθα....εκεί μέσα με δαύτους.
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
Εχω καιρο να ακουσω τοσο καλη ιδεα αλλα και να το μαθουν αυτοι για το youtube δεν νομιζω οτι θα συγκινηθουν.Απλα θα ειναι μονο για να γελαμε εμεις.
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
- KEFALAS
- Member
- Μοντέλο: octavia 20vt
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγειά χαρά και με ένα EVO.
Παιδία η τύποι απλά είναι για τον μπ@@τσ@ και τρελά λαμογια, άρε έλληνα, μάλλον αυτό επικρατεί στα περισσότερα συνεργεία του group vw, επειδή όπως θα έχουν διαβάσει πολύ για τα προβλήματα τα μου με το gt αναγκάστηκα να επισκεφτώ αρκετά συωεργεια της skoda και εκτός από την skoda σε πολλά του group απλά η άνθρωποι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα εγώ που δεν είμαι μηχανικός, αλλά έχω μια σχέση με το θέμα έχω χάσει και της λίγες τρίχες που μου έχουν μίνι, να σας πω το τελευταίο περιστατικό να γελάσετε, γνωστός και μη εξαιρετέος τύπος ο οποίος γυρνάει από όλα τα γνωστά συνεργεία πέτσα , βιαμαρ , synergy και μάλλον από ότι έχω καταλάβει δεν είναι και έλληνας μάλλον Τσέχος μ@@λος ο οποίος το παίζει ειδήμον του έκθετο το πρόβλημα μου, το οποίο είναι το εξής όταν συμπλέκω την πρώτη και πάω να ξεκινήσω κροταλίζει το αμάξι από την περιοχή του σαζμαν,
Αφού του λέω το πρόβλημα έρχεται να ελέγξει ακούστε τώρα πως ελενχουν οι επαγγελματίες, ήθελε να ακούσει το θόρυβο αυτόν σε κεντρικό δρόμο που περνούν νταλίκες κ.λ.π. καθήμενος σε απόσταση 2 μέτρων από το αμάξι και με όλο αυτό το χάος μου λέει κάνε μπρος πίσω για να ακούσω, και ολοφάνερα ποια εφόσον προσέχτηκα και σχολαστικά άκουσε το αμάξι κατέληξε ότι δεν ακούγεται τίποτα, και μετά λένε φταίει ο φονιάς. Στο μετάξι το αμάξι εάν το ακούσετε θα κλάψει η καρδιά σας.
Παιδία η τύποι απλά είναι για τον μπ@@τσ@ και τρελά λαμογια, άρε έλληνα, μάλλον αυτό επικρατεί στα περισσότερα συνεργεία του group vw, επειδή όπως θα έχουν διαβάσει πολύ για τα προβλήματα τα μου με το gt αναγκάστηκα να επισκεφτώ αρκετά συωεργεια της skoda και εκτός από την skoda σε πολλά του group απλά η άνθρωποι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα εγώ που δεν είμαι μηχανικός, αλλά έχω μια σχέση με το θέμα έχω χάσει και της λίγες τρίχες που μου έχουν μίνι, να σας πω το τελευταίο περιστατικό να γελάσετε, γνωστός και μη εξαιρετέος τύπος ο οποίος γυρνάει από όλα τα γνωστά συνεργεία πέτσα , βιαμαρ , synergy και μάλλον από ότι έχω καταλάβει δεν είναι και έλληνας μάλλον Τσέχος μ@@λος ο οποίος το παίζει ειδήμον του έκθετο το πρόβλημα μου, το οποίο είναι το εξής όταν συμπλέκω την πρώτη και πάω να ξεκινήσω κροταλίζει το αμάξι από την περιοχή του σαζμαν,
Αφού του λέω το πρόβλημα έρχεται να ελέγξει ακούστε τώρα πως ελενχουν οι επαγγελματίες, ήθελε να ακούσει το θόρυβο αυτόν σε κεντρικό δρόμο που περνούν νταλίκες κ.λ.π. καθήμενος σε απόσταση 2 μέτρων από το αμάξι και με όλο αυτό το χάος μου λέει κάνε μπρος πίσω για να ακούσω, και ολοφάνερα ποια εφόσον προσέχτηκα και σχολαστικά άκουσε το αμάξι κατέληξε ότι δεν ακούγεται τίποτα, και μετά λένε φταίει ο φονιάς. Στο μετάξι το αμάξι εάν το ακούσετε θα κλάψει η καρδιά σας.
- morales
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia Τour 1.6
- Επικοινωνία:
Πηγα στην Καρδιτσα στην SEAT και ηρεμισα!!!! εχει ανθρωπους που ξερουν τι τους γινετε.
Και εδω πανω παιζει πολλη το μονοπολεο κ καταλαβαινετε τι γινετε...
μιας πιανουνε κανονικα κοροιδα!!!
οταν πηρα το αμαξι μου την ιδια περιοδο το εδινε αντιπρωσοπια στην Αθηνα με δωρο τα δερματινα καθισματα.
Εμενα??? Δωρα το τριγωνο, πυροσβεστηρα, καλημα αυτοκινητου κ φαρμακειο.
Πειτε μου εσεις τωρα...
Απο τοτε που πηγα στην SEAT για SERVISE δεν ξεκολισα απο εκει, οι ανθρωποι ξερουν και ασχολουνται μαζι σου. Σου πλενουνε και το αμαξι μετα το SERVISE 8)
Μερικοι απο σας σε αυτο το θεμα ξερετε μεχρι που εφτασα να κανω servise... :roll:
Και εδω πανω παιζει πολλη το μονοπολεο κ καταλαβαινετε τι γινετε...
μιας πιανουνε κανονικα κοροιδα!!!
οταν πηρα το αμαξι μου την ιδια περιοδο το εδινε αντιπρωσοπια στην Αθηνα με δωρο τα δερματινα καθισματα.
Εμενα??? Δωρα το τριγωνο, πυροσβεστηρα, καλημα αυτοκινητου κ φαρμακειο.
Πειτε μου εσεις τωρα...
Απο τοτε που πηγα στην SEAT για SERVISE δεν ξεκολισα απο εκει, οι ανθρωποι ξερουν και ασχολουνται μαζι σου. Σου πλενουνε και το αμαξι μετα το SERVISE 8)
Μερικοι απο σας σε αυτο το θεμα ξερετε μεχρι που εφτασα να κανω servise... :roll:

-
kanellos