Κάποιες χρονιές έβαζαν λεφτά οι διαχειριστές από την τσέπη τους και κάποιες χρονιές κάποιος επαγγελματίας - συνεργαζόμενο κατάστημα προσέφερε την πίτα. Όπως προ πέρυσι έτσι και φέτος ο Manos 76 κι εγώ θα αγοράσουμε την πίτα. Πιστεύω όμως πως το καλύτερο για όλους θα ήταν να συμβάλουμε σ αυτο το έξοδο φέτος. Οπότε αποφασίσαμε εγω και ο Μανος να παραγγείλουμε την πίτα,το μέγεθος και η τιμή της οποίας θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές που θα έχουμε,έτσι όποιος έρθει ας έρθει μ ενα 2€ στην τσέπη του ώστε να μαζευτούν καποια χρήματα για να αποπληρωθεί η πίτα και οτι περισσέψει να το πάρει ο τυχερός που θα δαγκώσει το φλουρί.
Πιστεύω πως είναι αρκετά δίκαιο. :P
Θέλω συμμετοχές,για περάστε! :mrgreen:
Την πίτα θα την κόψουμε στο γνωστό σημειο στο τούνελ του περιφερειακού από πάνω :mozilla_cool:

Χτες το βράδυ μίλησα με τον Δημήτρη (xenos) ιδιοκτήτης του electrologio.gr και μου ειπε πως θα μας προσφέρει το κατάστημα του την πίτα αρα δεν υπάρχει ανάγκη να μαζεύουμε 2ευρα για να την αποπληρώσουμε,βέβαια μπορούμε να προσφέρουμε όλοι ένα 2ευρο για τον τυχερό που θα δαγκώσει το φλουρί(κάνα δόντι μην σπάσει μόνο) :mrgreen: