ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ!!!

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Άβαταρ μέλους
tassos

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ!!!

Δημοσίευση από tassos »

Παιδια λεω να κανουμε ενα πρωταθλημα κλησεων απο την τροχαια και ξεκιναω 1ος εγω!!
Άβαταρ μέλους
tassos

Re: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ!!!

Δημοσίευση από tassos »

Εκτος απο τισ κατι ψηλες κλησεις,αυτες που πονεσαν ειναι 2:Η πρωτη ειναι με το προηγουμενο αυτοκινητο για υπερβολικη ταχυτητα και η δευτερη ηταν πριν 4 χρονια με το octi μου στο Σχηματαρι,με "πιστολι" αντι για 110 πηγαινα με 240! :shock: Αφαιρεση διπλωματος,πινακιδες,και δικαστηριο που την γλιτωσα!!Α! ηθελαν και το αυτοκινητο αλλα επρεπε να με πανε αυτοφωρο αλλα βαριοντουσαν!
Άβαταρ μέλους
tassos

Δημοσίευση από tassos »

Καλα ολοι νομοταγεις εισαστε???? :D
Άβαταρ μέλους
SCOUTer

Δημοσίευση από SCOUTer »

tassos έγραψε:Καλα ολοι νομοταγεις εισαστε???? :D
δε πρέπει να το έχεις καταλάβει αλλά έχουμε και αρκετούς τροχαίους εδώ μέσα :roll: :roll:

οπότε κρύβε λόγια :mozilla_foot: :mozilla_foot:
Άβαταρ μέλους
tzavelas

Δημοσίευση από tzavelas »

γιατι δεν λες το παιδι οτι εισαι στην τρ........φιλε μου :D :D :D
Άβαταρ μέλους
tassos

Δημοσίευση από tassos »

SCOUTer έγραψε:
δε πρέπει να το έχεις καταλάβει αλλά έχουμε και αρκετούς τροχαίους εδώ μέσα :roll: :roll:

Μα δεν κανουμε τιποτα παρανομο απλως τις παραβασεις λεμε και αυτες τις εχουμε πληρωσει!!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sasoyna

Δημοσίευση από sasoyna »

tassos έγραψε:
SCOUTer έγραψε:

Μα δεν κανουμε τιποτα παρανομο απλως τις παραβασεις λεμε και αυτες τις εχουμε πληρωσει!!!!! :mrgreen:
να σου πω εγω
μια κληση για καταδιωξη στον περειφερειακο θεσσαλονικης 225 χλμ [αναβε και το asr & esp]
και αλλες 2 με 240 απο καβαλα για θεσσαλονικη

συνολο κλησεων 2450ευρο πληρωσα και στις 3 μου αφαιρεσανε διπλωμα αλλα το πηρα πισω :shock: :roll: :mozilla_cool: :)
1635 ευρο η κληση και επειδη την πληρωνα μεσα σε 8 μερες ητανε τα μισα λεφτα
εσυ δεν μου ειπες ποσα πληρωσες ?
Άβαταρ μέλους
tassos

Δημοσίευση από tassos »

Δεν ειχα πληρωσει κληση,μαλλον ξεχασανε να μου δωσουνε :P Μετα πηγα στο δικαστηριο μετα απο 2 χρονια,αλλα εκει αθθωοθηκα
Άβαταρ μέλους
super3_RS

Δημοσίευση από super3_RS »

15 χρόνια οδηγάω σαν τρελός και έχω μία μόνο κλήση για υπερβολική ταχύτητα.... με το αμάξι της γυναίκας μου .....(δεν έχει αντίμετρα αυτό :lol: :lol: ).
Το αστείο είναι ότι την έφαγα στα Σφαγεία στην Θεσσαλονίκη (πριν το Platinum) για την υπερβολική ταχύτητα των 104 χλμ (το όριο εκεί είναι 50!!!!).
Ευτυχώς τα παλικάρια ήταν μιά χαρά (νομίζω ότι η τροχαία Θεσσαλονίκης είναι η καλύτερη της Ελλάδος, σε επίπεδο προσωπικού) και δεν μου πήραν ούτε δίπλωμα ούτε μου έγραψαν πόντους....

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ούτε δίπλωμα... το είχα στο SKODA.....

Κόστος κλήσης 350 για την ταχύτητα + 10 για το δίπλωμα = 360 / 2 = 180 επειδή το πλήρωσα στις 10 ημέρες....

Πάντως γενικά είναι καλό να χρησιμοποιούμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αντιμέτρων, η οποία πλέον είναι φτηνή σε σχέση με το κόστος των προστίμων, αλλά και την ψυχοφθόρα διαδικασία παζαρέματος με την τροχαία.
Άβαταρ μέλους
gt 193

Δημοσίευση από gt 193 »

Η μονη κληση που ειχα ποτε ηταν πιτσιρικας για κρανος με τον παλιο κοκ αλλα ειχα διπλωμα κι ασφαλεια στο μηχανακι.
Άβαταρ μέλους
ghelakis

Δημοσίευση από ghelakis »

Απο κλησεις και εγω δεν θυμαμαι ποσες εχω φαει για κρανος τοτε που ειχα ενα παπι και σπουδαζα στην θεσσαλονικη.. αλλα ζητημα ειναι να εχω πληρωσει μια ,μια και τις εσβηνε ο μπαρμπας στην κορωνη!!!Με το πρωτο μου αυτοκινητο εχω φαει δυο για υπερβολικη ταχυτητα δεν θυμαμε τα προστιμα δεν ηταν πολλα παντως Με το προηγουμενο οκταβια 1,8V T μια κληση παλι για υπερβολικη αλλα την γλυτωσα γιατι με την αλλαγη του ΚΟΚ χαριστηκαν (νομιζω κιολας δεν μου εχει ερθει κληση για δικαστηριο) Με το τωρινο μια κληση 700 ευρω πληρωσα 350 και αφαιρεση διπλωματος 5 μερες για κοκκινο στην Αμαλιας ( την γκαντεμια μου μεσα περασα τελετυταιος και με σταματησαν)
Άβαταρ μέλους
Vaios 5 RS
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: Octavia 5 RS
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από Vaios 5 RS »

Πριν πολλα χρονια δουλευα στην MOTOR HELLAS αντιπροσωπια τοτε της ALFA-ROMEO FERRARI και SKODA.
Κατεβαινοντας την Συγγρου με μια FERRARI με γραφουν για υπερβολικη ταχυτητα
παω στο Π.Φαληρο και γυρνωντας ανεβενα την Συγγρου και με ξαναγραφουν για υπερβολικη ταχυτητα :| :| :|
Οταν γυρισα στην αντιπροσωπια το λεω στον διευθηντη και με στελνει στο Κολωνακι να δωσω τις κλησεις σε καποιον για να τις σβησει,κατεβαινοντας απο το γραφειο του με εχουν ξαναγραψει για παρανομο παρκαρισμα......... :cry: :cry: :cry:
Μεσα σε μια ωρα 3 κλησεις :roll: :roll: :roll:

Οσο αφορα για αλλες κλησεις ................ αφηστε καλυτερα γιατι ειναι πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :lol: :lol: :lol:
OCTAVIA TFSI-K04

2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
Άβαταρ μέλους
FONTAS OCT 1.8T

Δημοσίευση από FONTAS OCT 1.8T »

Vaios 5 RS έγραψε:Πριν πολλα χρονια δουλευα στην MOTOR HELLAS αντιπροσωπια τοτε της ALFA-ROMEO FERRARI και SKODA.
παω στο Π.Φαληρο και γυρνωντας ανεβενα την Συγγρου και με ξαναγραφουν για υπερβολικη ταχυτητα :| :| :|
Οταν γυρισα στην αντιπροσωπια το λεω στον διευθηντη και με στελνει στο Κολωνακι να δωσω τις κλησεις σε καποιον για να τις σβησει,κατεβαινοντας απο το γραφειο του με εχουν ξαναγραψει για παρανομο παρκαρισμα......... :cry: :cry: :cry:

Οσο αφορα για αλλες κλησεις ................ αφηστε καλυτερα γιατι ειναι πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :lol: :lol: :lol:
Για πες οριο και με ποσο πηγαινες?αυτα τα τερατα τον καταπινουν το δρομο και τα χλμ.για πες?
Άβαταρ μέλους
Vaios 5 RS
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: Octavia 5 RS
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από Vaios 5 RS »

FONTAS OCT 1.8T έγραψε:
Vaios 5 RS έγραψε:Πριν πολλα χρονια δουλευα στην MOTOR HELLAS αντιπροσωπια τοτε της ALFA-ROMEO FERRARI και SKODA.

Για πες οριο και με ποσο πηγαινες?αυτα τα τερατα τον καταπινουν το δρομο και τα χλμ.για πες?
Mε οσα μπορουσα............... :lol: :lol: :lol:
OCTAVIA TFSI-K04

2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
Άβαταρ μέλους
tassos

Δημοσίευση από tassos »

Βαιε πρεπει να εχεις στρουμφομαγνητη!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”