Καλησπέρα σε όλους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
Octap
Καλησπέρα σε όλους
Ένα παράξενο και ίσως παράδοξο φλερτ έχει δημιουργηθεί τώρα τελευταία μεταξύ skodafans και coltpower και δεν μπορούσα παρά να συμμετέχω και γω.
Χωρίς να έχω συναντηθεί με κανένα απο τα παιδιά, μιας και δεν είχα παρευρεθεί στην πρόσφατη συνάντηση, αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι όλοι όσοι απο εσάς μας έχετε κάνει την τιμή και έχετε περάσει μια βόλτα απο το site έχετε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δεν θέλει πολύ ορισμένες φορές για να φανεί η ποιότητα μιας ολόκληρης ομάδας ατόμων. Χαιρόμαι πραγματικά για την τόσο ζεστή ατμόσφαιρα που υπάρχει εδω μέσα, και αυτό είναι κάτι στο οποίο έχει τεθεί σαν βάση και στην δική μας προσπάθεια σαν club.
Κάπου διάβασα, νομίζω ο Vaios το έχει γράψει, πως αναμένει το νέο EVO. Το coltpower σε λίγες ημέρες θα έχει αποκλειστικά την πρώτη δοκιμή και παρουσίαση του πρώτου EVO X που θα έρθει στην Ελλάδα (με European specs, και όχι σαν το λευκό που έχει έρθει απο Αμερική (και έμαθα ότι το περνάνε και τα FR)).
Τις 2-3 ημέρες που θα το έχουμε στα χέρια μας....ίσως κανονίσουμε μια κοινή συνάντηση να το δείτε και εσέις απο κοντά...μαζί μας.
Πίσω απο όποια μάρκα αυτοκινήτων και αν "βρισκόμαστε"...αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη για τους 4 τροχούς και την αυτοκίνηση. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
Φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους,
Πάνος
Coltpower.gr
Χωρίς να έχω συναντηθεί με κανένα απο τα παιδιά, μιας και δεν είχα παρευρεθεί στην πρόσφατη συνάντηση, αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι όλοι όσοι απο εσάς μας έχετε κάνει την τιμή και έχετε περάσει μια βόλτα απο το site έχετε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δεν θέλει πολύ ορισμένες φορές για να φανεί η ποιότητα μιας ολόκληρης ομάδας ατόμων. Χαιρόμαι πραγματικά για την τόσο ζεστή ατμόσφαιρα που υπάρχει εδω μέσα, και αυτό είναι κάτι στο οποίο έχει τεθεί σαν βάση και στην δική μας προσπάθεια σαν club.
Κάπου διάβασα, νομίζω ο Vaios το έχει γράψει, πως αναμένει το νέο EVO. Το coltpower σε λίγες ημέρες θα έχει αποκλειστικά την πρώτη δοκιμή και παρουσίαση του πρώτου EVO X που θα έρθει στην Ελλάδα (με European specs, και όχι σαν το λευκό που έχει έρθει απο Αμερική (και έμαθα ότι το περνάνε και τα FR)).
Τις 2-3 ημέρες που θα το έχουμε στα χέρια μας....ίσως κανονίσουμε μια κοινή συνάντηση να το δείτε και εσέις απο κοντά...μαζί μας.
Πίσω απο όποια μάρκα αυτοκινήτων και αν "βρισκόμαστε"...αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη για τους 4 τροχούς και την αυτοκίνηση. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
Φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους,
Πάνος
Coltpower.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Octap την Δευ 19 Μάιος 2008, 12:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
-
Gel73
Re: Καλησπέρα σε όλους
Καλώς τους mitsubαίους! Άντε να αρχίσουν να έρχονται και αυτοί με τις....φτερούγες! 8)
-
KitsusTheBest
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΟ.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ COLTPOWER.........KAI ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.............
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ............
ΠΑΝΤΩΣ Ο DARKSUN AKOYΓΕ ΣΠΟΡ-FM , ΣHMEΡA, ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΟ COLTPOWER.GR.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.........!!!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ............
ΠΑΝΤΩΣ Ο DARKSUN AKOYΓΕ ΣΠΟΡ-FM , ΣHMEΡA, ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΟ COLTPOWER.GR.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.........!!!!!!!!!!
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
Kαλως ορισες φιλε στο skodafans!!!!!!!!!! :P
Mη χαθουμε......... :lol:
θελω βολταααααααααααααααααα 8) :lol: :lol: :lol:
θελω βολταααααααααααααααααα 8) :lol: :lol: :lol:
OCTAVIA TFSI-K04
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
- Tony-RS
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: OCTAVIA 5 RS
καλως ηρθες φιλε πανο :!:
θελω βολταααααααααααααααααα 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]
ωωωωωωωχ ιστοριες θα χουμε παλι :lol:
θελω βολταααααααααααααααααα 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]
ωωωωωωωχ ιστοριες θα χουμε παλι :lol:
ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ
-
Octap
Ευχαριστω πολύ για το καλωσόρισμα παιδιά.
@ Vaios: Είναι ήδη στο πρόγραμμα η βόλτα! :mrgreen:
@ Vaios: Είναι ήδη στο πρόγραμμα η βόλτα! :mrgreen:
- morales
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia Τour 1.6
- Επικοινωνία:
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Ρε Octap μήπως εχθές το βράδυ ήσουν έξω από το Dekko απέναντι από το Ασκληπείο της Βούλας κατά τις 00:50??
Περιμενα να μπώ στο μαγαζί και έιχα δίπλα μου ένα ίδιο με αυτό που έχεις στο αβατάρ σου! Ιδιο όμως λέμε!
?????????????????????????????
Περιμενα να μπώ στο μαγαζί και έιχα δίπλα μου ένα ίδιο με αυτό που έχεις στο αβατάρ σου! Ιδιο όμως λέμε!
?????????????????????????????