Από Coltpower
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
Gianman
Από Coltpower
Γεια σας φίλοι μου και Χριστός Ανέστη!!!
Το όνομα μου είναι Γιάννης και τις μετακινήσεις μου τις κάνω με ένα μαύρο colt czt.
Η επίσκεψη μου οφείλεται στην συνάντηση που είχα πριν κάποιες μέρες με κάποιο (δυνατό 300+hp...) μελό σας στην (παραλιακή) Ποσειδώνος.
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο φόρουμ σας, το είδα ενδιαφέρον και καλοστημένο όπως τα αμάξια σας...!
Αν μου επιτρέψετε θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι από το φόρουμ σας και φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί και το δικό μας σπίτι, το Coltpower.gr
Λοιπόν...
για να μην σας κουράζω άλλο, εύχομαι καλή συνέχεια φόρουμ σας και τα λέμε στα ενδότερα...
Το όνομα μου είναι Γιάννης και τις μετακινήσεις μου τις κάνω με ένα μαύρο colt czt.
Η επίσκεψη μου οφείλεται στην συνάντηση που είχα πριν κάποιες μέρες με κάποιο (δυνατό 300+hp...) μελό σας στην (παραλιακή) Ποσειδώνος.
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο φόρουμ σας, το είδα ενδιαφέρον και καλοστημένο όπως τα αμάξια σας...!
Αν μου επιτρέψετε θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι από το φόρουμ σας και φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί και το δικό μας σπίτι, το Coltpower.gr
Λοιπόν...
για να μην σας κουράζω άλλο, εύχομαι καλή συνέχεια φόρουμ σας και τα λέμε στα ενδότερα...
-
-DIMITRIS_208-
Re: Από Coltpower
καλώς ηρθες στην παρέα μας φιλε. το φόρουμ αυτό είναι ανοικτό για όλους. καλή διαμονή.
σ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
σ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
-
SCOUTer
Καλώς ήρθες φίλε και ελπίζω να σου αρέσει η παρέα μας.
Ευχαρίστως να επισκεφτώ και το δικό σας forum, μόλις απενεργοποιηθεί η προϋπόθεση εγγραφής για περιήγηση στα περιεχόμενα :roll: :idea:
Ευχαρίστως να επισκεφτώ και το δικό σας forum, μόλις απενεργοποιηθεί η προϋπόθεση εγγραφής για περιήγηση στα περιεχόμενα :roll: :idea:
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Καλως ορισες Γιαννη!!!!!!!!!!!
Ειμαι ο Βαιος .............. αυτος που συναντησες. :P
Και το δικο σου ειναι πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου αρεσε παρα πολυ το COLT,οπως ελεγα σε καποια παιδια απο εδω!!!!!!!
Ειμαι ο Βαιος .............. αυτος που συναντησες. :P
Και το δικο σου ειναι πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου αρεσε παρα πολυ το COLT,οπως ελεγα σε καποια παιδια απο εδω!!!!!!!
OCTAVIA TFSI-K04
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
-
Gianman
Παιδάκια ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!
Να πω επίσης ότι ήτανε ευχάριστη εμπειρία για μένα η συνάντηση που είχα με το Βάιο, μιας και σέβομαι τα δυνατά αυτοκίνητα....
Φίλε SCOUTer, καλή η παρατήρηση σου όσο αφορά την ελεύθερη περιήγηση στις τεχνικές ενότητες κλπ, αλλά πίστεψε με...
κάποιες (παλιό) καταστάσεις αναγκάζουν σε τέτοιες αποφάσεις...
Υγ Vaios, η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά... Σεβασμός λοιπόν στα μαύρα και στα γρήγορα!!... :D
Να πω επίσης ότι ήτανε ευχάριστη εμπειρία για μένα η συνάντηση που είχα με το Βάιο, μιας και σέβομαι τα δυνατά αυτοκίνητα....
Φίλε SCOUTer, καλή η παρατήρηση σου όσο αφορά την ελεύθερη περιήγηση στις τεχνικές ενότητες κλπ, αλλά πίστεψε με...
κάποιες (παλιό) καταστάσεις αναγκάζουν σε τέτοιες αποφάσεις...
Υγ Vaios, η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά... Σεβασμός λοιπόν στα μαύρα και στα γρήγορα!!... :D
- morales
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia Τour 1.6
- Επικοινωνία:
καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε λοιπον! οπως ειπε και ο 208 ολοι ειναι καλοδεχουμενοι!
Εγω πρωσωπικα θα κανω μια επισκεψη το site σας

- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
Εχεις αργησει ηδη................εγω ηδη γραφτηκα προετοιμαζομενος για το EVO X 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:morales έγραψε:καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε λοιπον! οπως ειπε και ο 208 ολοι ειναι καλοδεχουμενοι!
Να μπαινω στο κλιμα σιγα-σιγα.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OCTAVIA TFSI-K04
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Χρόνια Πολλά και από εμένα και καλωσόρισες στην παρέα μας!!!!
Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον πάνω από όλα και τα καλά σου λόγια!
Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον πάνω από όλα και τα καλά σου λόγια!

- linkin
- Member
- Μοντέλο: Octy 5 RS
καλως ηρθες φιλε στο fans...εχω κανει ανοιγματακια με φιλο μου που τριγυρναει στα colt clubs και πραγματικα το αμαξι(και λογω βαρους) ραβει!
-
G.pap
καλως ηρθες φιλε!! εχω δοκιμαση κ εγω με κολτακι οταν ηταν μαμα GT το αμαξι μου αλλα με τις 19αρες και στα 600 μετρα ηταν 1,5αμαξι μπροστα!!
-
Gianman
Καλώς σας βρήκα!!! Και πάλι ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!!!!
Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου...
Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου...