Νέος με gt
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
cladestino
Νέος με gt
Καλησπέρα!Το site είναι πολύ καλό και πολύ κατατοπιστικό.έχω ένα πρόβλημα με το gt μου.Ακούγονται τριγμοί στο πίσω μέρος.Καθισματα και πόρτες μάλλον. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;Αν ναι πως το αντιμετώπισε;Και κάτι άλλο τί ζαντες προτείνετε για το gt μου;17αρες ή 18αρες; και σε τι τιμες να υπολογίζω;Ευχαριστώ!!!
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Νέος με gt
Καλώς ήρθες :mrgreen:
Για τα προβλήματα των τριγμών στις πόρτες ψέκασε τις κλειδαριές με σπρέυ σιλικόνης και τύλιξε με μονοτική ταινία τους γάτζους που κουμπώνουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων.
Σχετικά με τις ζάντες και τα λάστιχα οι τιμές πέζουν ανάλογα την εταιρεία :|
Εντελώς χονδρικά υπολόγισε τα 17άρια 1200 ευρώ και τα 18άρια στα 1700 :roll:
Για τα προβλήματα των τριγμών στις πόρτες ψέκασε τις κλειδαριές με σπρέυ σιλικόνης και τύλιξε με μονοτική ταινία τους γάτζους που κουμπώνουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων.
Σχετικά με τις ζάντες και τα λάστιχα οι τιμές πέζουν ανάλογα την εταιρεία :|
Εντελώς χονδρικά υπολόγισε τα 17άρια 1200 ευρώ και τα 18άρια στα 1700 :roll:

-
cladestino
Ευχαριστω.Θα το κάνω αύριο κιόλας.Δυστυχώς οι δρόμοι της Ελλάδας δεν είναι για σκληρές αναρτήσεις.Θα σταματήσει να τρίζει λες;
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Καλωσήρθες!
Σε παρακαλώ, μιας και εδώ θα σε καλωσορίσουν τα περισσότερα μέλη, γράψε τις απορίες σου στα σχετικά θέματα για προβλήματα(τριγμοι) στο Octavia 4 και στα ελαστικά ζάντες αν και νομίζω ότι με λίγη υπομονή και διάβασμα θα κατατοπιστέις πλήρως από τα ήδη γραμμένα!!!
Ευχαριστώ!
(για να μην χάνουμε την μπάλα!)
Σε παρακαλώ, μιας και εδώ θα σε καλωσορίσουν τα περισσότερα μέλη, γράψε τις απορίες σου στα σχετικά θέματα για προβλήματα(τριγμοι) στο Octavia 4 και στα ελαστικά ζάντες αν και νομίζω ότι με λίγη υπομονή και διάβασμα θα κατατοπιστέις πλήρως από τα ήδη γραμμένα!!!
Ευχαριστώ!
(για να μην χάνουμε την μπάλα!)

- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia gt
καλως ηρθες κι απο μενα. για τους τριγμους βαλε μονωτικη ταινια στις πλατες οπως σου ειπε ο ΑΒΤΑΚΙΑΣ και για τις πορτες η καλυτερη λυση ειναι να μεταφερεις το Π που πιανουν οι πορτες λιιιιιιιγο πιο μεσα. με το σπρει σιλικονης θα σταματησουν αλλα για λιγο
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
-
-DIMITRIS_208-
καλώς ηρθες στην παρέα του skodafans.....
εγώ θα σου έλεγα να βάλεις 17ες οι Ελληνικοί δρόμοι δεν είναι για 18ες το είπες και μόνος σου.
εγώ θα σου έλεγα να βάλεις 17ες οι Ελληνικοί δρόμοι δεν είναι για 18ες το είπες και μόνος σου.