Golf Iv Gti 25 Jahre
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
Apostolodimitris
Golf Iv Gti 25 Jahre
Την καλησπερα μου και συγχαρητηρια για το υπεροχο site σας που απο ενα ψαξιμο που εκανα παρεχει σωστες πληροφοριες απο ψαγμενους ανθρωπους που εχουν μερακι και οχι σαν πολλα γνωστα site του ιδιου αντικειμενου που σε προσβαλλουν καταμουτρα λεγοντας ο καθε λακαμάς το μακρυ και το κοντο του κανοντας τον ξερολα.
Λοιπον ειμαι κατοχος ενος απο τα 2000 επετειακα Golf Iv Gti που κυκλογορησαν στην Γερμανια.
Το αμαξι το εχω στην κατοχη μου σχεδον 2 χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημενος τοσο απο αποδοση οσο και απο οδηγικη συμπεριφορα.
Τα πράγματα που φοραω είναι τα εξής:
1)Κ03s
2)DP 76άρι
3)καταλύτης VIC 100άρης
4)Ν75J
5)K&N στο φιλτροκούτι
6)Bilstein PSS9
7)Αγελαδα
8)Bosch H7 xenon kit
9)Recaro bucket μαυροκόκκινα με το λογοτυπο GTI(Εργοστασιακα)
10)Navi εργοστασιακο
11)Φρενα μπροστα 312Χ25(με σωληνακια υψηλης) και πισω 256χ22
12)και φυσικα προγραμμα το οποιο στην δυναμομετρηση που ειχα παει με τον Ξαδελφο μου και admin 208 , 220 Hp με 37,1 κιλά ροπής.
Λοιπον ειμαι κατοχος ενος απο τα 2000 επετειακα Golf Iv Gti που κυκλογορησαν στην Γερμανια.
Το αμαξι το εχω στην κατοχη μου σχεδον 2 χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημενος τοσο απο αποδοση οσο και απο οδηγικη συμπεριφορα.
Τα πράγματα που φοραω είναι τα εξής:
1)Κ03s
2)DP 76άρι
3)καταλύτης VIC 100άρης
4)Ν75J
5)K&N στο φιλτροκούτι
6)Bilstein PSS9
7)Αγελαδα
8)Bosch H7 xenon kit
9)Recaro bucket μαυροκόκκινα με το λογοτυπο GTI(Εργοστασιακα)
10)Navi εργοστασιακο
11)Φρενα μπροστα 312Χ25(με σωληνακια υψηλης) και πισω 256χ22
12)και φυσικα προγραμμα το οποιο στην δυναμομετρηση που ειχα παει με τον Ξαδελφο μου και admin 208 , 220 Hp με 37,1 κιλά ροπής.
- *fingerprints*
- Site Admin
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
-
Apostolodimitris
208: Οταν μεγαλωσω θα γινω κι εγω admin!!! :lol: :lol: :lol:*fingerprints* έγραψε:φιλε apostolodimitri καλωσ ηρθες skodafans.
ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
ο ξαδερφος σου ειναι μεγαλος ρουφιανος,μεγαλη λουγκ@#ρα αλλα admin DEN EINAI. :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΗΤΣΟ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ :D
ΟΚ Moderator ηθελα να γραψω αλλα λογω ταχυτητας το μπερδεψα.
Οσο για τον 208 συμφωνω με ολα τα παραπανω συν το λαμογιο που ξεχασες να πεις...
Λοιπον το εφερα με 18.000 Ευρά φιλικη τιμη.
Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω και φωτογραφιες...
- *fingerprints*
- Site Admin
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Επικοινωνία:
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
-
-DIMITRIS_208-
-