Να συστηθώ και εγώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
greekpow
Να συστηθώ και εγώ
Καλώς σας βρίσκω skoda fans. Εδώ και 1 μήνα είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος ιδιοκτήτης του octavia 5rs.Εχω πάθει την πλάκα μου με το αμάξι. Τώρα απλά ελπίζω να μην τελειώσει γρήγορα η χαρά (λόγω αξιοπιοστίας). Στα δώρα και εγώ τα πήγα καλά. Φιμέ τζάμια, αισθητήρες παρκαρίματος,συναγερμός, xenon φώτα. διάβαζα για τη μόνωση στο καπό. Κάποιος που έχει βάλει να μας πει τα οφέλη?
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Καλως ορισες φιλε στο skodafans :!: :!: :!:
Καλοταξιδο το εργαλειο :!: :!: :!: :wink:
Οσο αφορα το ερωτημα σου,τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας του 5 RS το μονωτικο ηταν στανταρ στην συνεχεια το αφαιρεσαν και το βαζουν στα εξτρα :roll: :roll: :roll:
Και δουλευει σαν ηχομονωτικο :wink:
Καλοταξιδο το εργαλειο :!: :!: :!: :wink:
Οσο αφορα το ερωτημα σου,τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας του 5 RS το μονωτικο ηταν στανταρ στην συνεχεια το αφαιρεσαν και το βαζουν στα εξτρα :roll: :roll: :roll:
Και δουλευει σαν ηχομονωτικο :wink:
OCTAVIA TFSI-K04
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
-
-DIMITRIS_208-
- *fingerprints*
- Site Admin
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
greekpow έγραψε:άρα μάλλον αξίζει να το κάνω ε? αν και απ'ότι έχω διαπιστώσει πιο πολύ θόρυβος ακούγεται από τον αέρα στους καθρέπτες. Με την ταπετσαρία στα καθίσματα έχω αγχωθεί. ούτε να την καλύψω θέλω γιατί είναι πανέμορφα αλλά όταν λερωθεί από τη χρήση πως θα την καθαρίσουμε? Κάποιες λύσεις να μου προτείνετε?
-
jimRS
-
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ
Καλως ηρθες, και καλοταξιδο. και εγω θελω νατη βαλω την μονωση [ψαχνω για την καλητερη τιμη ] :P