Η σωστή επισκευή μετά από τρακάρισμα.
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
Η σωστή επισκευή μετά από τρακάρισμα.
Παρακάτω θα δούμε ένα βίντεο στο οποίο η Škoda μας δείχνει την διαφορά που έχουν στο επόμενο τρακάρισμα δύο όμοια αυτοκίνητα μετά απο διαφορετική επισκευή απο την πρώτη ζημιά που είχαν πάθει. Δείτε το είναι αρκετά ενδιαφέρον :cool:
[z_video]https://www.youtube.com/watch?v=bzOA9XURMUU[/z_video]
[z_video]https://www.youtube.com/watch?v=bzOA9XURMUU[/z_video]

- windmill82
- Site Admin
- Μοντέλο: octavia5 1.2tsi
- Vaggelis
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.8 TSI
Re: Η σωστή επισκευή μετά από τρακάρισμα.
Τα αποτελεσματα ειναι εντελως διαφορετικα στα δυο οχηματα μετα την επισκευη.
Στο κοκκινο η πορτα ακουμπησε τιμονι ενω στο μπλε οχι.
Και επισης τα χτυπηματα στους δυο οδηγους ειναι εντελως διαφορετικα.
Το θεμα ειναι οτι για να κανεις μια τετοια επισκευη οπως του μπλε μετα απο ενα τρακαρισμα, δεν γινεται σε οποιον ναναι , μονο σε αντιπροσωπεια , για να μην πω στο εργοστασιο , γιατι στην Ελλαδα δεν πιστευω να γινεται ετσι σε καμμια αντιπροσωπεια.......
Στο κοκκινο η πορτα ακουμπησε τιμονι ενω στο μπλε οχι.
Και επισης τα χτυπηματα στους δυο οδηγους ειναι εντελως διαφορετικα.
Το θεμα ειναι οτι για να κανεις μια τετοια επισκευη οπως του μπλε μετα απο ενα τρακαρισμα, δεν γινεται σε οποιον ναναι , μονο σε αντιπροσωπεια , για να μην πω στο εργοστασιο , γιατι στην Ελλαδα δεν πιστευω να γινεται ετσι σε καμμια αντιπροσωπεια.......
- windmill82
- Site Admin
- Μοντέλο: octavia5 1.2tsi
Kι εγω δε πιστευω να υπάρχει καπου στην Ελλάδα καποιο φανοποιειο εξουσιοδοτημένο ή μη που να επισκευάσει το αυτοκίνητο με τέτοια λεπτομέρεια. Ολοι αρπα κολλα, καναδυο κιλά στοκο και γεια σας.

- RoadRunner
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μην τα ιδοπεδωνεις ολα Αρσενη. Υπαρχουν παρα πολυ καλα φανοποιεια που ουτε στοκο θα δεις στο αμαξι σου μετα απο τρακαρισμα,ολα θα αντικατασταθουν,απλα δεν θα σου βαλει καινουργιο πλαινο η μουρη η κωλο απλα απο αλλο αμαξι κομμενο στα σημεια που το κοβουν,θα κολληθει οχι με ποντα απλα με συρμα θα βαφτει και εισαι τζετ. Αμα τρακαρεις και του πεις φιλαρακι εγω τοσα δινω να το φτιαξω θα σου το φτιαξει για οσα πληρωνεις. Εχω περασει και απο αυτη την δουλεια,τηνεκανα για 4 χρονια,ξερω και το μαπα φτιαξιμο ξερω και το σωστο φτιαξιμο. Οτι πληρωνεις σου κανουν και μπορουν να σου κανουν και την δουλεια που εκαναν στο μπλε,σας λεω και το μαγαζι να πατε να δειτε.

- John_Tsek
- Member
- Μοντέλο: Octavia 5 fl 1.4TSi
οταν λες κανα 2 κιλα στοκο τι εννοεις?? κατι σαν κι αυτο??windmill82 έγραψε:Kι εγω δε πιστευω να υπάρχει καπου στην Ελλάδα καποιο φανοποιειο εξουσιοδοτημένο ή μη που να επισκευάσει το αυτοκίνητο με τέτοια λεπτομέρεια. Ολοι αρπα κολλα, καναδυο κιλά στοκο και γεια σας.
https://www.facebook.com/OxyDubbers/vid ... 716306713/
οντως, φοβερη διαφορα ,αλλα εγω πιστευω,οπως ειπε και ο προλαλησαν οτι πληρωνεις παιρνεις!!!
Εκτος απο την εφορια,εκει μονο πληρωνεις!!! :cry: :cry:
- RoadRunner
- Site Admin
- Επικοινωνία:
:laugh: :laugh:John_Tsek έγραψε: Εκτος απο την εφορια,εκει μονο πληρωνεις!!! :cry: :cry:

- Βαρύ Πόδι
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Κι εκεί παίρνεις. Τα 3 σου και φεύγεις...... :dupe1:RoadRunner έγραψε::laugh: :laugh:John_Tsek έγραψε: Εκτος απο την εφορια,εκει μονο πληρωνεις!!! :cry: :cry:
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:

Κώστας
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:

Κώστας
-----------------
- Vaggelis
- Skodafans Gold Member
Καλα συγγνωμη , αντι για φτερο του βαλανε γυψοσανιδα αυτουνου ???????John_Tsek έγραψε:οταν λες κανα 2 κιλα στοκο τι εννοεις?? κατι σαν κι αυτο??windmill82 έγραψε:Kι εγω δε πιστευω να υπάρχει καπου στην Ελλάδα καποιο φανοποιειο εξουσιοδοτημένο ή μη που να επισκευάσει το αυτοκίνητο με τέτοια λεπτομέρεια. Ολοι αρπα κολλα, καναδυο κιλά στοκο και γεια σας.
https://www.facebook.com/OxyDubbers/vid ... 716306713/
οντως, φοβερη διαφορα ,αλλα εγω πιστευω,οπως ειπε και ο προλαλησαν οτι πληρωνεις παιρνεις!!!
Εκτος απο την εφορια,εκει μονο πληρωνεις!!! :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry:
Χτισμενο απο στοκο ητανε ? ?????
- Vaggelis
- Skodafans Gold Member
Γιαννη αμφιβαλλω αν υπαρχει στην Ελλαδα εστω και ενας να κανει τετοια επισκευη , με τετοια ποιοτητα (με αλλαγη ολου του κομματιου ,οπου θελει) , με πονταρισμα και καλιμπραρισμα με μετρημα μεχρι χιλιοστου , οσα λεφτα και να δωσεις........................RoadRunner έγραψε:Μην τα ιδοπεδωνεις ολα Αρσενη. Υπαρχουν παρα πολυ καλα φανοποιεια που ουτε στοκο θα δεις στο αμαξι σου μετα απο τρακαρισμα,ολα θα αντικατασταθουν,απλα δεν θα σου βαλει καινουργιο πλαινο η μουρη η κωλο απλα απο αλλο αμαξι κομμενο στα σημεια που το κοβουν,θα κολληθει οχι με ποντα απλα με συρμα θα βαφτει και εισαι τζετ. Αμα τρακαρεις και του πεις φιλαρακι εγω τοσα δινω να το φτιαξω θα σου το φτιαξει για οσα πληρωνεις. Εχω περασει και απο αυτη την δουλεια,τηνεκανα για 4 χρονια,ξερω και το μαπα φτιαξιμο ξερω και το σωστο φτιαξιμο. Οτι πληρωνεις σου κανουν και μπορουν να σου κανουν και την δουλεια που εκαναν στο μπλε,σας λεω και το μαγαζι να πατε να δειτε.
Στην καλυτερη θα στο κολλησουν με αλγκον και στοκο αβερτα..........Ασε που θα το πληρωσεις και χρυσο.......
- RoadRunner
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Βαγγέλη μην αμφιβάλεις,είμαι στον χώρο των οχημάτων χρόνια και θα συνεχίσω να είμαι,έχω δει και την πρώτη επισκευή έχω δει και την δεύτερη και τρεις χειρότερες από αυτήν που αναφέρεις και πιτσιρίκος ειχα συμμετοχή και στις 3 περιπτώσεις και ακόμα εχω στην πρώτη και την δεύτερη τουλάχιστον λόγο της τωρινής μου δουλειάς εδώ και 15 χρόνια.

- VRS5
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia rs5
- Επικοινωνία:
Αν και εκτος θεματος αν επιτρεπετε Γιαννη που δουλευεις; πμ καλυτερα ε; ε στειλε εσυ βρε εγω το εγραψα εδω :happy1:
- RoadRunner
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μπορει ακούγοντας την λεξη αντιπροσωπεια να τσινισεις λίγο αλλά ναι σε τέτοιο πράμα δουλεύω τα τελευταία 15χρονια, το οποίο είναι κάθετη μονάδα επισκευών,πωλήσεων και εμποριο ανταλλακτικών Scania,Mercedes και isuzu. Φορτηγά και van. Μονο του σπανού τε γένια δεν γίνονται εδω οπως και βάψιμο,οτι αλλο μπορεί να χρειαστεί ενα όχημα + την καρότσα του το κάνουμε. Την σωστή επισκευή όπως ειπα ποιο πάνω θα την δεις εδώ οσο και σε συνεργάτες ανα την Ελλάδα που παραγγέλνουν ολόκληρα πλαϊνά ειτε απο φορτηγά ειτε απο μικρότερα. Επίσης υπάρχουν και φιλοι και συνεργάτες φανοποιοί οι οποιοι κάνουν και την πρώτη επισκευή αλλα και την δεύτερη αλλα φυσικά ολα εξαρτώνται απο τι πληρώνει και πόσα ο πελάτης,νομίζω το ειχαμε πει και αυτό ποιο πάνω. Οπότε να εχετε πάντα στο μυαλό σας στο οτι πληρώνεις παίρνεις. (αν και πολλες φορες σε εξαπατούν μερικοι και πληρώνεις αλλα δεν παιρνεις) γι αυτό καλο είναι ολοι να γνωρίζουμε 5 πράγματα παραπάνω για τα αυτοκίνητα ώστε να μπορούμε να εχουμε σωστη άποψη και να κρίνουμε αυτα που βλέπουμε και ακούμε. :happy1:

- TORRERO
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5 VRS
Πολύ σωστά!
Το θέμα είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν, κάνουν πως ξέρουν, επιμένουν, κάνουν τους έξυπνους, και ζαλίζουν εσάς τους επαγγελματίες...
Αντίστοιχα, υπάρχουν και "επαγγελματίες", που βάζουν ιμιτασιόν αντί για γνήσια(και πληρώνονται για γνήσια), όταν βρουν ανίδεους ή κορόϊδα..
Θεός φυλάξει επομένως... :skoda:
Το θέμα είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν, κάνουν πως ξέρουν, επιμένουν, κάνουν τους έξυπνους, και ζαλίζουν εσάς τους επαγγελματίες...
Αντίστοιχα, υπάρχουν και "επαγγελματίες", που βάζουν ιμιτασιόν αντί για γνήσια(και πληρώνονται για γνήσια), όταν βρουν ανίδεους ή κορόϊδα..
Θεός φυλάξει επομένως... :skoda:
Service by Koret 
- Vaggelis
- Skodafans Gold Member
Γιαννη δεν αμφιβαλλω για σενα και τις γνωσεις σου , αλλα γενικα για τον Ελλαδικο χωρο και τους "επαγγελματιες" που υπαρχουν εδω.
Ειπες την μαγικη φραση πριν "πολλες φορες σε εξαπατούν μερικοι και πληρώνεις αλλα δεν παιρνεις" , αυτο ειναι το ζουμι στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Ειπες την μαγικη φραση πριν "πολλες φορες σε εξαπατούν μερικοι και πληρώνεις αλλα δεν παιρνεις" , αυτο ειναι το ζουμι στις περισσοτερες των περιπτωσεων.