Σας χαιρετώ όλους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
plut
Σας χαιρετώ όλους
Καλημέρα από το ποιο ήσυχο παιδί της Κρήτης , είμαι ο Ανδρέας και δεν γνωρίζω κανέναν από εδω μέσα, όποιοι γράψουν ότι με γνωρίζουν κάνουν λάθος :lol: :lol: :lol:
-
elenitsa
Re: Σας χαιρετώ όλους
καλως τονα κι ας αργησεplut έγραψε:Καλημέρα από το ποιο ήσυχο παιδί της Κρήτης , είμαι ο Ανδρέας και δεν γνωρίζω κανέναν από εδω μέσα, όποιοι γράψουν ότι με γνωρίζουν κάνουν λάθος :lol: :lol: :lol:
ησυχο παιδι??
:idea: :idea: :idea:
βρε δεν αφηνεις τις μ...ιες :lol: :lol: :lol:
ευγε παντως αφου βρηκες χρονο να κανεις εγγραφη μπραβο σου

-
plut
Σου είπα ότι θα μπω.elenitsa έγραψε:καλως τονα κι ας αργησεplut έγραψε:Καλημέρα από το ποιο ήσυχο παιδί της Κρήτης , είμαι ο Ανδρέας και δεν γνωρίζω κανέναν από εδω μέσα, όποιοι γράψουν ότι με γνωρίζουν κάνουν λάθος :lol: :lol: :lol:
ησυχο παιδι??
:idea: :idea: :idea:
βρε δεν αφηνεις τις μ...ιες :lol: :lol: :lol:
ευγε παντως αφου βρηκες χρονο να κανεις εγγραφη μπραβο σου
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, πολλές γυναίκες ρε παιδί μου, ωραία πράγματα :lol: :lol: :lol: :lol:
-
plut
Μπα δεν μπήκα για συνοικέσια και δεν θα περίμενα ποτέ χαρτάκι ,απλά παρατήρησα ότι η παρουσία τον γυναικών είναι αυξημένη σε σχέση με άλλα forum.Γιώτα έγραψε:Κατάλαβα.. Πελάτης και συ για το τόπικ με τα συνοικέσια! Πάρε χαρτάκι και περίμενε την σειρά σου όμως!! :lol:plut έγραψε: πολλές γυναίκες ρε παιδί μου, ωραία πράγματα :lol: :lol: :lol: :lol:
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Ανδρέα μου καλώς μας ήρθες!plut έγραψε: Μπα δεν μπήκα για συνοικέσια και δεν θα περίμενα ποτέ χαρτάκι ,απλά παρατήρησα ότι η παρουσία τον γυναικών είναι αυξημένη σε σχέση με άλλα forum.
Σχετικά με το πάνω τώρα...... Θα γίνω κουραστικός αλλά θα το ξαναπώ!
Εδώ είμαστε Fans!
Ναι μεν είμαστε αυτοκινητιστικό forum όπως επανηλημένα υποστηρίζει ο φίλος 208 αλλά δεν θα πάψουμε να έχουμε το στοιχείο της καλής παρέας! Σε μια τέτοια παρέα λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείψει και το "ασθενές φύλο" :wink:
Να είσαι καλά και χάρηκα που θα τα λέμε και από εδώ!

-
xenos
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
-
elenitsa
μπα δεν σου κανει για πελατης αστο...Γιώτα έγραψε:Κατάλαβα.. Πελάτης και συ για το τόπικ με τα συνοικέσια! Πάρε χαρτάκι και περίμενε την σειρά σου όμως!! :lol:plut έγραψε: πολλές γυναίκες ρε παιδί μου, ωραία πράγματα :lol: :lol: :lol: :lol:
εχει ομως ενα γιο....
-
plut
Ας τον γιο μου κάτω ρε :lol: :lol:elenitsa έγραψε:μπα δεν σου κανει για πελατης αστο...Γιώτα έγραψε:Κατάλαβα.. Πελάτης και συ για το τόπικ με τα συνοικέσια! Πάρε χαρτάκι και περίμενε την σειρά σου όμως!! :lol:plut έγραψε: πολλές γυναίκες ρε παιδί μου, ωραία πράγματα :lol: :lol: :lol: :lol:
εχει ομως ενα γιο....