Υπάρχει μία σκέψη να συνδυάσουμε τα γενέθλια του κλάμπ με εκδρομή.
Κατ΄ αρχήν είναι δεδομένο ότι υπάρχει οικονομικό θέμα για όλους.Γι αυτό το πρώτο που πρέπει να καθορισθεί είναι το αν η εκδρομή θα είναι μονοήμερη ή διήμερη .
Σαν προορισμός αποφασίσθηκε να είναι ο Βόλος ( μονοήμερη) ή κάποιο χωριό του Πηλίου ( Σ-Κ ) ,όπου στη δεύτερη περίπτωση απαιτείται προετοιμασία για δωμάτια.
Επίσης, φέτος το Πάσχα είναι 20 Απριλίου.Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι λίγο τραβηγμένο να πάμε καπάκι μετά από γιορτές.
Σαν ημερομηνίες λοιπόν προτείνουμε 22-23 Μαρτίου ή 29-30 Μαρτίου .
Για να δούμε λοιπόν αν θα πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί και θέλει να δηλώσει συμμετοχή καταρχήν για το αν μπορεί μονοήμερη ή διήμερη και εν συνεχεία πότε με βάση τις δύο ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν.
Συμμετοχές
:arrow:morales + 1 .......................................28/29/30....2 νύχτες (δίκλινο) Ακυρώθηκε η συμμετοχή
Πήραμε τιμές οι οποίες είναι
Αυτός είναι ο ξενώνας :mrgreen:

http://www.anovolios.gr/new/el/index.asp
Ο οποίος βρίσκεται στον Αγ.Γεωργιο Νηλειας στο Πήλιο.

Για την κράτηση οι προκαταβολές θα γίνουν στον παρακάτω λογαριασμό:
Alpha Bank
Δικαιούχος: Χριστοδούλου Ε.Π.Ε.
Αρ.Λογαριασμού: 310002002023175
IBAN: GR15 0140 3100 3100 0200 2023 175




