ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ROOMSTER SCOUT 1.6

Καλωσόρισμα νέων μελών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Άβαταρ μέλους
johnny_k

Re: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ROOMSTER SCOUT 1.6

Δημοσίευση από johnny_k »

Καλώς όρισες και απο μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnny_k την Πέμ 03 Ιούλ 2008, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cat

Δημοσίευση από cat »

Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα επιπλέον για να πάρεις ένα αυτοκίνητο που να μοιάζει με 4x4? Επειδή είναι Nissan? Και εγώ, πριν καταλήξω στο Octavia5 scout, κάνοντας έρευνα αγοράς είχα επισκεφθεί τη Nissan. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν αξίζει τα λεφτά του (και αυτό είναι άποψη πολλών). Αυτό που αξίζει είναι το X-trail αλλά πάμε ψηλά. Είχα κάνει μια έρευνα για όλα τα τετρακίνητα της κατηγορίας των 22000 - 25000 ευρώ και δεν βρήκα κάτι να αξίζει. Από τη μια τα Sportage και Tuschon με τους προβληματικούς κινητήρες και τα "ψεύτικα" υλικά και από την άλλη το πανάκριβο Terios με μηδενικούς χώρους και πολύ ακριβή συντήρηση κλπ. Σου προτείνω να δεις επίσης:
SKODA OCTAVIA 5 COMBI 1.6 MPI AMBIENTE (γιατί χρειάζεσαι χώρους με 20600 ευρώ)
SKODA OCTAVIA 5 1.6 (σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού από 18800 ευρώ)
RENAULT GRAND SCENIC 1.6 AUTH. 5 ΘΕΣΕΩΝ (19050 ευρώ)
RENAULT SCENIC II 1.6 CONFORT ή PRIVILEGE (από 19000 ευρώ)
OPEL ZAFIRA 1.6 ESSENTIA (19700 ευρώ)
CITROEN C4 PICASSO 1.8 TREND (από 20000 ευρώ)

Η nissan έχει και το Note αλλά δεν έχει τύχει να έχει κάποιος γνωστός για να έχω άποψη.
Ελπίζω να βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
DimisK

Δημοσίευση από DimisK »

Cat σε ευχαριστώ. Μου έδωσες πολύ υλικό για σκέψη!!!! θα σου πς αργότερα ότι άλλη απορία έχω.

Να είσαι καλά!
Άβαταρ μέλους
DimisK

Δημοσίευση από DimisK »

To ερώτημα είναι παιδιά εάν τα αυτοκίνητα με προδιαγραφές SUV χωρίς να είναι, έχουν λόγο ύπαρξης και μπορούν να σε πάνε λίγο παραπάνω σε ένα απλό χωματόδρομο. Και αναφέρομαι σε μοντέλα όπως το Roomster Scout, το δικίνητο Nissan και πολλά άλλα που έχουν εμφανιστεί τελευταία...
Για χρήση 70% άσφαλτο και 30% χώμα, αρκεί για σε κάνουν να προτιμήσεις ένα κανονικό τετρακίνητο;
Εδώ σε θέλω....
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από ThanassisGT »

DimisK έγραψε:Για χρήση 70% άσφαλτο και 30% χώμα, αρκεί για σε κάνουν να προτιμήσεις ένα κανονικό τετρακίνητο;
Εδώ σε θέλω....
εδω παιζει ρολο η νοοτροπια του ελληνα. εχω αμαξι που παει και εκτος δρομου και ειμαι μουρη. οποτε μπορω να καβαλησω ανετα πεζοδρομιο. βλεπε cayenne, X5, X3, ML κλπ. σε αλλες τιμες βεβαια αλλα το ιδιο σκεπτικο.
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK

Δημοσίευση από DimisK »

Παιδιά μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα σε ένα υπαρξιακό δίλλημμα! όσο κι αν σας φανεί περίεργο, έχω καταλήξει σε δύο μοντέλα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους! Μα εντελώς! Το ένα είναι το Roomster Scout 1,6 και το άλλο το Suzuki Jimny. και αμφιταλαντεύομαι... Με 70% άσφαλτο και 30% ήπιο χώμα, αξίζει να πάρω το Jimny; Ποιά είναι η γνώμη σας; :?:
Τώρα βέβαια οι Skodakides τι θα μου πείτε... Δεν ξέρω βρε παιδιά, είμαι μπερδεμένος... Όπως σας έχω πει έχω δύο μικρά παιδιά και θέλω να πηγαίνουμε εκδομούλες και σε ορεινά χωριά..Οι χώροι δεν με νοιαζουν τόσο πολύ. Με το Scout θα βάζω μέσα...όλο μου το νοικοκυριό και θα πηγαίνω πιο γρήγορα και πιο ξεκουραστα ταξίδια. Με το Jimny θα μπορώ να πάω λίγο και αρκετά παραπέρα από το δρόμο...
Καμιά γνώμη;
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt

Δημοσίευση από ThanassisGT »

λίγο και αρκετά παραπέρα από το δρόμο νομιζω μπορεις να πας και με το scout. το jimny ειναι πολυ καλο και του τρεφω μεγαλη εκτιμηση αλλα απο χωρους, αστα. για δευτερο παιχνιδιαρικο σε τετοιες καταστασεις ναι με τα χιλια αλλα για μοναδικο αυτοκινητο δε νομιζω. το θεμα ειναι οτι το jimny θα ξερεις οτι ειναι για τετοια πραγματα και δε θα το λυπασαι ενω στο αλλο θα κρατας και μια πισινη.
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Δημοσίευση από Sailing »

Με 2 μικρά παιδιά αδερφε απλά ΞΕΧΝΑ το δίπορτο!
Έχεις οικογένεια πλέον και πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά!
Δεν έχει να κάνει με το ότι σου συνιστούμε skoda!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gel73

Δημοσίευση από Gel73 »

Φίλε ο μόνος που μπορεί να απαντήσει την ερώτηση σου, είσαι εσύ. Αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ το χώμα, τότε το Jimny είναι μονόδρομος, αν όχι τότε παίζεις ανάμεσα στο Roomster και το Suzuki SX4, που είναι πιο λογικό.
Άβαταρ μέλους
johnny_k

Δημοσίευση από johnny_k »

Καλώς ήρθες.
Το ROOMSTER SCOUT 1.6 το έχει ένα φιλαράκι μου και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Το έχω οδηγήσει κι εγώ, καλό αυτοκίνητο με πολύ καλά φρένα, ωραίες αναρτήσεις και τεράστιους χώρους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Άβαταρ μέλους
DimisK

Δημοσίευση από DimisK »

Σε ευχαριστώ φίλε johnny K. Μετά από μια έρευνα 3 και πλέον μηνών, βρίσκομαι πολύ κοντά στην τελική μου απόφαση. Και μάλλον σε αυτό θα καταλήξω...Ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που έχω θέσει ως ζητούμενα. Και μελετώντας το forum, αλλά και άλλα forum, δεν βρήκα κάτι που να με αποτρέψει από την αγορά του...
Άβαταρ μέλους
darkmaster

Δημοσίευση από darkmaster »

Καλως ηρθες και να ευχηθω καλοταξιδο :?: :?: :?: :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Νέα Μέλη”