Γεια σας παιδιά!!

Καλωσόρισμα νέων μελών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Άβαταρ μέλους
scrat

Δημοσίευση από scrat »

Ευχαριστώ cat, ευχαριστώ morales, Ευχαριστώ Γιώτα, ευχαριστώ ελενιτσα..., ευχαριστώ επιστήμονα... (αλήθεια τι επισήμονας είσαι?)...
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν! Ευχαριστώ τον κόσμο όλο για την ζεστή υποδοχή! (όχι δεν πάω για δήμαρχος)
Άβαταρ μέλους
epistimonas84

Δημοσίευση από epistimonas84 »

scrat έγραψε:Ευχαριστώ cat, ευχαριστώ morales, Ευχαριστώ Γιώτα, ευχαριστώ ελενιτσα..., ευχαριστώ επιστήμονα... (αλήθεια τι επισήμονας είσαι?)...
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν! Ευχαριστώ τον κόσμο όλο για την ζεστή υποδοχή! (όχι δεν πάω για δήμαρχος)
Δε σου λέω γιατί είσαι περίεργη..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ζεστή υποδοχή?????Που την είδες???? :idea: :idea: :lol: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
scrat

Δημοσίευση από scrat »

.... ε.... ζεστή..... δεν ήταν ζεστή η υποδοχη? ααα... δεν ήταν από το forum.....
έχει χαλάσει το κλιματιστικό στο γραφείο και μπερδεύτικα....
Άβαταρ μέλους
epistimonas84

scrat έγραψε:.... ε.... ζεστή..... δεν ήταν ζεστή η υποδοχη? ααα... δεν ήταν από το forum.....
έχει χαλάσει το κλιματιστικό στο γραφείο και μπερδεύτικα....
Να τους πεις να στο φτιάξουν και γρήγορα μάλιστα....Προκαλεί παραισθήσεις!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :D :D
Άβαταρ μέλους
scrat

Δημοσίευση από scrat »

Δεν πειράζει κύριε επιστήμονα! Βγαίνει μια δροσιά από την οθόνη του υπολογιστή! :D :D
Άβαταρ μέλους
epistimonas84

scrat έγραψε:Δεν πειράζει κύριε επιστήμονα! Βγαίνει μια δροσιά από την οθόνη του υπολογιστή! :D :D
Τι στο καλό συμβαίνει εδώ........και εσύ καθρέφτη έχεις βάλει μπροστά??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :twisted:
Άβαταρ μέλους
scrat

Δημοσίευση από scrat »

Όχι δεν έχω καθρέφτη!
Θα μπορούσα να το συνεχίσω απίστευτα επιτυχημένα αυτό το διάλογο, όπως και εσύ φαντάζομαι, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε αν το χοντρύνουμε το θέμα φίλε επιστήμονα!
Στο κάτω κάτω μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε! το λέει και το όνομά σου! Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε διαγωνισμό ετοιμολογίας και μπήχτης. Δεν θα κερδίsει κανείς παρά μόνο η θεαματικότητα ή επισκεψιμότητα του θέματος! Θα ανέβουν τα νούμερα της AGB!!!
Ας αρκεστούμε σε χαριτωμένα σχόλια και χαιρετισμούς, ε..; δεν συμφωνείς;
Φιλικά,
Scrat
Άβαταρ μέλους
epistimonas84

scrat έγραψε:Όχι δεν έχω καθρέφτη!
Θα μπορούσα να το συνεχίσω απίστευτα επιτυχημένα αυτό το διάλογο, όπως και εσύ φαντάζομαι, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε αν το χοντρύνουμε το θέμα φίλε επιστήμονα!
Στο κάτω κάτω μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε! το λέει και το όνομά σου! Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε διαγωνισμό ετοιμολογίας και μπήχτης. Δεν θα κερδίsει κανείς παρά μόνο η θεαματικότητα ή επισκεψιμότητα του θέματος! Θα ανέβουν τα νούμερα της AGB!!!
Ας αρκεστούμε σε χαριτωμένα σχόλια και χαιρετισμούς, ε..; δεν συμφωνείς;
Φιλικά,
Scrat
Συμφωνώ Αθηνά!!!! 8)
Άβαταρ μέλους
scrat

Δημοσίευση από scrat »

Κύριε επιστήμονα...... θα ήθελα να ζητήσω ένα συγνώμη αν ήμουν λίγο υπερβολική στην προηγούμενη απάντηση μου.... δεν θα ήθελα να το πάρεις στραβά.... :)
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από Sailing »

Δεν παρεξηγείται τίποτα εδώ και κανείς δεν αστυνομεύει το forum αρκεί όλα τα μέλη να τηρούν τους κανονισμούς τους οποίους είναι αυτονόητο ότι πριν το πρώτο τους ποστάρισμα θα έχουν διαβάσει!
Και στο κάτω κάτω εδώ είμαστε για να μάθουμε, να μοιραστούμε εμπειρίες και να περάσουμε καλά!
Σωστοοοοοός :!: :?:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NICK5RS

Δημοσίευση από NICK5RS »

Αν θες Γιώτα κάνε διαφορετικά ! :idea:
Θα μας κάνει μπάνιο ! :mozilla_tongue:
Άβαταρ μέλους
elenitsa

Δημοσίευση από elenitsa »

καλα βρε πιασαμε τα κυριε mod κυριε επιστημονα ....τι ειναι αυτα ??? σας παρακαλω πιο χημα :D
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από Sailing »

Πεστα ρε Ελενίτσα, πέστα....
Γιατί όχι μπάνιο....με τα μπουγέλα θα τους πάρω!
Συνέχεια της συζήτησης στο "Κουβεντούλα!" plz
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
scrat

Δημοσίευση από scrat »

Ότι πείτε κύριε sailing!!! χι χι... :D
Άβαταρ μέλους
maraki

Δημοσίευση από maraki »

Καλώς όρισες στην παρέα μας Αθηνούλα!!!!!!! :) :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Νέα Μέλη”