Περιμένω fabia...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
- Tony-RS
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: OCTAVIA 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Περιμένω fabia...
:lol: καλως ηρθες λευτερη και καλοριζικο.
ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ
- l3ft3r1s
- Member
- Μοντέλο: Fabia ΙΙ 1.4
σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια! καλώς σας βρήκα!
δεδομένο...manolis38 έγραψε:να ερχεσαι και σε καμια εκδρομη
από τους όλους fabiaκιδες μόνο εσύ πας? για να ανασυνταχθούμε...manolis38 έγραψε:γιατι νοιωθω πολυ μονος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
manolis38
Κανεις αλλος δεν ερχεται Λευτερη !l3ft3r1s έγραψε:από τους όλους fabiaκιδες μόνο εσύ πας? για να ανασυνταχθούμε...manolis38 έγραψε:γιατι νοιωθω πολυ μονος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-
akoyl
Με τέτοια εισαγωγή που έχεις τώρα...... που να σε προλάβουμε :lol:manolis38 έγραψε:Λευτερη με το καλο να το παραλαβεις και να ερχεσαι και σε καμια εκδρομη γιατι νοιωθω πολυ μονος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
manolis38
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!akoyl έγραψε:Με τέτοια εισαγωγή που έχεις τώρα...... που να σε προλάβουμε :lol:manolis38 έγραψε:Λευτερη με το καλο να το παραλαβεις και να ερχεσαι και σε καμια εκδρομη γιατι νοιωθω πολυ μονος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
-
manolis38
Βρε Λευτερη με αυτο το Περιμένω fabia... οποτε το βλεπω μου ερχεται στο μυαλο μου η γυναικα μου να μου λεει: Αγαπη μου περιμενω παιδι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- l3ft3r1s
- Member
- Μοντέλο: Fabia ΙΙ 1.4
manolis38 έγραψε:Βρε Λευτερη με αυτο το Περιμένω fabia... οποτε το βλεπω μου ερχεται στο μυαλο μου η γυναικα μου να μου λεει: Αγαπη μου περιμενω παιδι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Πέμπτη απόγευμα το παραλαμβάνω, οπότε μπορείτε να μετονομάσετε το παρών σε "παρέλαβα fabia" για το καλό της ψυχικής υγείας του manolis38...
-
manolis38
Με το καλο Λευτερη! Καλη λευτερια. Με ενα πονο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: