Να'μαι κι εγώ προς το παρόν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
Ren_rs
Re: Να'μαι κι εγώ προς το παρόν
prostoparon πρωτότυπο το nick name σου
Καλώς ήρθες στο SKODAFANS
Καλώς ήρθες στο SKODAFANS
-
giannis_5vrs
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: xxxxxxx
- morales
- Μοντέλο: Octavia Τour 1.6
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
-
SCOUTer
Merci, merci σε όλους και πάλι παιδιά
(το γαλλικό είναι κατάλοιπο της ομόεθνης παιδείας μου, χρόόόόόόόόόνια στο Παρίσι :) )
(ναι μη γελάτε, ξέρετε πόσα κύπελα καφέ στραγγίσαμε με τη Νανά ...
...τι, πια Νανά; την εθνική μας τραγουδίστρια... ναι
... όχι ρε φίλε, δεν άλλαξε όνομα η Καλομοίρα, για άλλη λέω!)
μάλλον δε τα βρίσκω με το alter ego μου, οπότε σταματάω και πάω να πιω ένα καφέ με τον Aliagas, που επίσης είναι φίλος μου και αν ξέρατε πόσα κύπελλα έχουμε στραγγίσει...
(το γαλλικό είναι κατάλοιπο της ομόεθνης παιδείας μου, χρόόόόόόόόόνια στο Παρίσι :) )
(ναι μη γελάτε, ξέρετε πόσα κύπελα καφέ στραγγίσαμε με τη Νανά ...
...τι, πια Νανά; την εθνική μας τραγουδίστρια... ναι
... όχι ρε φίλε, δεν άλλαξε όνομα η Καλομοίρα, για άλλη λέω!)
μάλλον δε τα βρίσκω με το alter ego μου, οπότε σταματάω και πάω να πιω ένα καφέ με τον Aliagas, που επίσης είναι φίλος μου και αν ξέρατε πόσα κύπελλα έχουμε στραγγίσει...
-
SCOUTer
@Γιώτα
καλωσόρισμα στο καλωσόρισμα δε πάει, άσε μη μας κατηγορήσουν ότι trollαρουμε κι από πάνω :mrgreen:
@maraki
παιδεύτηκα πολύ για να αποφασίσω για την υπογραφή μου και μου άρεσε που ασχολήθηκε κάποιος να τη σχολιάσει. :!: :lol:
@johny
σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
καλωσόρισμα στο καλωσόρισμα δε πάει, άσε μη μας κατηγορήσουν ότι trollαρουμε κι από πάνω :mrgreen:
@maraki
παιδεύτηκα πολύ για να αποφασίσω για την υπογραφή μου και μου άρεσε που ασχολήθηκε κάποιος να τη σχολιάσει. :!: :lol:
@johny
σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
-
xenos
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
Αντε καλως μας ηρθες προς το παρων και απο μενα ¨προς το παρων¨και καλα ποστ