100αρα ή απλή;
-
CALASIRIAN
Re: 100αρα ή απλή;
απο ότι έχω ακούσει δεν είναι κάτι σίγουρο ενοώ από έγκυρη πηγή με είπαν ότι τα αυτοκόλλητα τα βάζουνε ανάλογα με τον τύπο επομένως ισχύει αυτό που αναφέρει!
- ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: FELICIA (racing edition)
Στους πινακες με τα νοθευμενα φαινεται η καθε εταιρια,ΕΛΙΝ εχει μου φαινεται 1 αλλα απο αλλες εταιριες πχ Shell BP δεκαδες !

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
-
crocodile
98αρα ειπαμε οτι δεν υπαρχει. 8) Η V-Power ξαναλεω οτι ειναι 95 οκτανιων. :|octavia_scout έγραψε:για το scout θελει 98αρα...
-
octavia_scout
συμφωνω σε ολα, απλα λεω τι γραφει στο καπακι...crocodile έγραψε:98αρα ειπαμε οτι δεν υπαρχει. 8) Η V-Power ξαναλεω οτι ειναι 95 οκτανιων. :|octavia_scout έγραψε:για το scout θελει 98αρα...
-
SCOUTer
Λοιπόν, έγιναν οι δύο πρώτες ενέργειες.
1)Το "service" των 15000
2) Η δυναμομέτρηση με απλή 95άρα
έχω φουλάρει το 60αρι ρεζερβουάρ με απλή και περιμένω να ανάψει η προειδοποιήση καυσίμου (αυτό θα γίνει όταν μείνουν 10 λίτρα ή μήπως κάνω λάθος; :roll: ) για να κατοχυρωθεί "επίσημα" η μέση κατανάλωση.
Ακολουθούν δύο τουλάχιστον γεμίσματα με 100άρα και περίπου στη μέση του τρίτου, θα κάνω την επαναληπτική δυναμομέτρηση.
Οπότε νεότερα, περίπου τέλη Ιούνη (εκτός αν προκύψει καμιά μεγάάάάλη βόλτα) :idea: :idea:
1)Το "service" των 15000
2) Η δυναμομέτρηση με απλή 95άρα
έχω φουλάρει το 60αρι ρεζερβουάρ με απλή και περιμένω να ανάψει η προειδοποιήση καυσίμου (αυτό θα γίνει όταν μείνουν 10 λίτρα ή μήπως κάνω λάθος; :roll: ) για να κατοχυρωθεί "επίσημα" η μέση κατανάλωση.
Ακολουθούν δύο τουλάχιστον γεμίσματα με 100άρα και περίπου στη μέση του τρίτου, θα κάνω την επαναληπτική δυναμομέτρηση.
Οπότε νεότερα, περίπου τέλη Ιούνη (εκτός αν προκύψει καμιά μεγάάάάλη βόλτα) :idea: :idea:
-
SCOUTer

ο Scoty στο δυναμόμετρο

και η στιγμή της αλήθειας .... ελάτε να σας ταΐσω τη σκόνη μου !!!
σε κάνα δύσβατο χωματόδρομο εννοείται :mrgreen: :mrgreen:
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Αν θες ρίχτο στην ενότητα με δυναμομετρήσεις και γράψε νούμερα γιατί στη φωτό αντανακλά φως και είναι δυσδιάκριτα τα νούμερα :roll:

-
SCOUTer
έλα ρε, δε βλέπεις τα 230 στο τροχό που έβγαλα ; :lol: :lol:ABTAKIAS έγραψε:Αν θες ρίχτο στην ενότητα με δυναμομετρήσεις και γράψε νούμερα γιατί στη φωτό αντανακλά φως και είναι δυσδιάκριτα τα νούμερα :roll:
μπα άστο καλύτερα εδώ, εκεί θα με πληγώσει περισσότερο :cry: :cry: