ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy k04 + Πολλαπλή από νεό S3
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
-
Babis
Re: Συζήτηση για Group Buy k04 + Πολλαπλή από νεό S3
Ο Βάϊος δε νομίζω να ασχοληθεί.Για ποιο λόγο... :roll:
Άσε να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται για άμεση τοποθέτηση και θα δούμε ποιος αναλαμβάνει να το τρέξει...Αν είμαστε τουλάχιστον 3 υπάρχει ήδη μια πολύ καλή προσφορά για τουρμπίνα (από Ελλάδα) και πιθανώς και για μπεκ 8) Οι τιμές που ποστάρισα για σκάστρα και ιντερκούλερ είναι μετά από πολύ ψάξιμο και μετά από καιρό.Όποιος έχει βρει κάποια καλύτερη τιμή στα παραπάνω -που το θεωρώ πολύ δύσκολο-φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει :)
Θέλω να πω ότι οι τιμές γενικά είναι φιξ και σε κάποια πράγματα έχουμε ήδη βρει πολύ καλές τιμές.Εκρεμμεί το "παζάρι" που θα μπορέσουμε να κάνουμε για την τουρμπίνα το οποίο θα εξαρτηθεί από το πόσοι είμαστε.Άρα λοιπόν δεν είναι ακόμη ώρα να πούμε ποιος αναλαμβάνει...Όποιος μπορεί να φέρει τιμές τώρα,ας το κάνει 8)
Άσε να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται για άμεση τοποθέτηση και θα δούμε ποιος αναλαμβάνει να το τρέξει...Αν είμαστε τουλάχιστον 3 υπάρχει ήδη μια πολύ καλή προσφορά για τουρμπίνα (από Ελλάδα) και πιθανώς και για μπεκ 8) Οι τιμές που ποστάρισα για σκάστρα και ιντερκούλερ είναι μετά από πολύ ψάξιμο και μετά από καιρό.Όποιος έχει βρει κάποια καλύτερη τιμή στα παραπάνω -που το θεωρώ πολύ δύσκολο-φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει :)
Θέλω να πω ότι οι τιμές γενικά είναι φιξ και σε κάποια πράγματα έχουμε ήδη βρει πολύ καλές τιμές.Εκρεμμεί το "παζάρι" που θα μπορέσουμε να κάνουμε για την τουρμπίνα το οποίο θα εξαρτηθεί από το πόσοι είμαστε.Άρα λοιπόν δεν είναι ακόμη ώρα να πούμε ποιος αναλαμβάνει...Όποιος μπορεί να φέρει τιμές τώρα,ας το κάνει 8)
-
Babis
Να προσθέσω εδώ τα εξής για όποιον ενδιαφέρεται:akoyl έγραψε:UPDATED
... και το δικό μου λιθαράκι στην σηζήτηση αυτή.
Μετά από αρκετές ώρες ψάξιμο και διασταύρωση όλων των part numbers μέσω του ΕΤΚΑ, παραθέτω τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του Kit με τις σημερινές προτεινόμενες τιμές του ΕΤΚΑ (προ ΦΠΑ).
Η φλάντζα 06F 129 717 D καλό είναι να αγοραστεί από Σκόντα και όχι AUDI ώστε να είναι η ΟΕΜ για το μοτέρ μας.ΔΕΝ έχουν τον ίδιο κωδικό νομίζω...
Επίσης το κολλάρο εισαγωγής 06F 129 627H χρειάζεται σε όσους έχουν το μαμά φιλτροκούτι.Όσοι έχουν κιτ εισαγωγής δεν το χρειάζονται.(Λογικά μαζί με αυτό πάει και ο σφιγκτήρας Ν 907 816 01 ο οποίος λοιπόν ούτε αυτός χρειάζεται)
-
Κριτωνας
Μπαμπη, πολυ καλο και χρησιμο το ποστ σου!Babis έγραψε:Να προσθέσω εδώ τα εξής για όποιον ενδιαφέρεται:akoyl έγραψε:UPDATED
Μετά από αρκετές ώρες ψάξιμο και διασταύρωση όλων των part numbers μέσω του ΕΤΚΑ, παραθέτω τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του Kit με τις σημερινές προτεινόμενες τιμές του ΕΤΚΑ (προ ΦΠΑ).
Η φλάντζα 06F 129 717 D καλό είναι να αγοραστεί από Σκόντα και όχι AUDI ώστε να είναι η ΟΕΜ για το μοτέρ μας.ΔΕΝ έχουν τον ίδιο κωδικό νομίζω...
Επίσης το κολλάρο εισαγωγής 06F 129 627H χρειάζεται σε όσους έχουν το μαμά φιλτροκούτι.Όσοι έχουν κιτ εισαγωγής δεν το χρειάζονται.(Λογικά μαζί με αυτό πάει και ο σφιγκτήρας Ν 907 816 01 ο οποίος λοιπόν ούτε αυτός χρειάζεται)
Και επειδη ειδα να αναφερεται καπου, εχει σημασια να επιστρεφει ο αερας απο την σκαστρα μετα το MAF! Μου εχει τυχει Leon II (K04 setup) που στις αλλαγες εκανε "μαγκωματα" και τρελους εμπλουτισμους και μολις ξανακαναμε τη σκαστρα κλειστου τυπου λειτουργησαν ολα ρολοϊ.
Οσοι εχουν κιτ εισαγωγης (που συνηθως περιλαμβανει κολλαρο απο την τουρμπινα) πρεπει να κανουν πατεντα και να ριχνουν μεσα τον αερα που βγαινει απο την σκαστρα.
-
Babis
Κρίτωνα αυτή η πατέντα όμως είναι μπελαλίδικη νομίζω...Ποιος θα την κάνει;Σε μηχανουργείο;Ρίσκο μου φαίνεται...
Δεν υπάρχει τρόπος με ρύθμιση του προγράμματος να δουλέψει σαν ανοιχτού για να αποφύγεις να κόψεις την εισαγωγή και να βάλεις σωλήνα; :cry:
Δεν υπάρχει τρόπος με ρύθμιση του προγράμματος να δουλέψει σαν ανοιχτού για να αποφύγεις να κόψεις την εισαγωγή και να βάλεις σωλήνα; :cry:
-
Babis
Τελικά βλέποντας το ΕΤΚΑ απόψε είδα ότι η φλάντζα αυτή που λέω (η 06F 129 717 D) έχει ίδιο κωδικό και στα Σκόντα και στα AUDI...Άρα από όπου και να την πάρει κανείς,θα κάνει 8) Επίσης και οι σκάστρες (οι μαμά) έχουν ίδιο κωδικό 8) (οπότε εγώ που μου έχει περισσέψει η δικιά μου μιας και έβαλα την FORGE προν σκιστεί,θα την βάλω ξανά επάνω όταν έρθει η ώρα για το σετάπ :D )Babis έγραψε:Να προσθέσω εδώ τα εξής για όποιον ενδιαφέρεται:akoyl έγραψε:UPDATED
-
Κριτωνας
Νο worries Μπαμπη! Εδω βαλαμε custon big turbo kit σε TFSI... σε εναν adaptor θα κολλησουμε?Babis έγραψε:Κρίτωνα αυτή η πατέντα όμως είναι μπελαλίδικη νομίζω...Ποιος θα την κάνει;Σε μηχανουργείο;Ρίσκο μου φαίνεται...
Τροπος μεσω προγραμματος να αποφυγεις αυτον τον εμπλουτισμο καθε φορα που αφηνεις το γκαζι δεν υπαρχει. Μετρημενος αερας απο το MAF αντι να ξαναμπαινει στον κινητηρα χανεται στην ατμοσφαιρα. Το management ομως νομιζει οτι θα μπει μεσα και προσθετει το καυσιμο που νομιζει οτι θα εμπαινε με αποτελεσμα να διορθωνει πολυ ο Λ...
-
Babis
Πάντως με κάποια παιδιά από το Σέατνετ που μιλούσα μου έλεγαν ότι σχεδόν όλα τα Κούπρα δουλεύουν με την επιστροφή της σκάστρας στην ατμόσφαιρα...Και χωρίς προβλήματα... :roll:
Τέλος πάντων όταν έρθει η ώρα,θα το δούμε :D Αν θεωρείς ότι μπαίνει εύκολα ο αντάπτορας και το έχετε ξανακάνει,θα το αναλάβεις και αυτό :idea: :idea: :mrgreen: 8)
Τέλος πάντων όταν έρθει η ώρα,θα το δούμε :D Αν θεωρείς ότι μπαίνει εύκολα ο αντάπτορας και το έχετε ξανακάνει,θα το αναλάβεις και αυτό :idea: :idea: :mrgreen: 8)
-
akoyl
Ρε Μπάμπη για ποιον σκ@τοαντάπτορα μιλάμε γιατί χάθηκα :?: :|
-
Babis
Προφανώς ο Κρίτωνας εννοεί (αν κάνω λάθος να με διορθώσει) κάποιο αντάπτορα,που θα χρειαστεί για να συνδέσεις την σωλήνα που επιστρέφει από την σκάστρα προς την εισαγωγή,με την φιλτροχοάνη που έχω εγώ.Η οποία φιλτροχοάνη πρέπει να τρυπηθεί πρώτα...
Βέβαια όπως είπα πολλά Κούπρα (από όσο λένε οι ιδιοκτήτες τους τουλάχιστον) δεν επιστρέφουν τον αέρα στην εισαγωγή και δεν έχουν πρόβλημα...Θα δούμε λοιπόν...
Βέβαια όπως είπα πολλά Κούπρα (από όσο λένε οι ιδιοκτήτες τους τουλάχιστον) δεν επιστρέφουν τον αέρα στην εισαγωγή και δεν έχουν πρόβλημα...Θα δούμε λοιπόν...
-
aventuras
Ψαχνω να βρω emotion αλλα δεν βρισκω το καταλληλο ...
Ποσο δυσκολο ειναι να γινει αυτο στη φωτο ?
[img]http://img364.imageshack.us/img364/3163/911bz0.jpg[/img]
[img]http://img364.imageshack.us/img364/3163 ... cec22d.jpg[/img]
Ποσο δυσκολο ειναι να γινει αυτο στη φωτο ?
[img]http://img364.imageshack.us/img364/3163/911bz0.jpg[/img]
[img]http://img364.imageshack.us/img364/3163 ... cec22d.jpg[/img]
-
Babis
Και γιατί ρε συ να μην το αποφύγω αν γίνεται; :roll:
-
Κριτωνας
Αν παρεις, Μπαμπη, ενα λογκαρισμα στο block 33 στο vagcom βλεπεις χαλαρα -25% στις αλλαγες και για εναν που προσεχει τη λεπτομερεια μπορει να σου κανει την παρατηρηση στη ρυθμιση :lol: ... Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν δουλευει, αλλα δεν ειναι το βελτιστο.Babis έγραψε:Προφανώς ο Κρίτωνας εννοεί (αν κάνω λάθος να με διορθώσει) κάποιο αντάπτορα,που θα χρειαστεί για να συνδέσεις την σωλήνα που επιστρέφει από την σκάστρα προς την εισαγωγή,με την φιλτροχοάνη που έχω εγώ.Η οποία φιλτροχοάνη πρέπει να τρυπηθεί πρώτα...
Αυτο που πρεπει ειναι να κατασκευαστει ενα διαφορετικο "Γ" αναμεσα απο το MAF και την τουρμπινα που να εχει υποδοχη για επιστροφες σκαστρας.
-
Babis
Έχεις κάποιον που έχει ξαναφτιάξει αυτή την ένωση;Εννοώ κάποιον που να συνεργάζεσαι..Κριτωνας έγραψε:Αν παρεις, Μπαμπη, ενα λογκαρισμα στο block 33 στο vagcom βλεπεις χαλαρα -25% στις αλλαγες και για εναν που προσεχει τη λεπτομερεια μπορει να σου κανει την παρατηρηση στη ρυθμιση :lol: ... Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν δουλευει, αλλα δεν ειναι το βελτιστο.
Αυτο που πρεπει ειναι να κατασκευαστει ενα διαφορετικο "Γ" αναμεσα απο το MAF και την τουρμπινα που να εχει υποδοχη για επιστροφες σκαστρας.
-
Κριτωνας
Οποιοσδηποτε εξατμισας ή intercoolerας μπορει να το κανει... δεν ειναι τιποτα. Μια γωνια με μια υποπιεση επανω.Babis έγραψε:Έχεις κάποιον που έχει ξαναφτιάξει αυτή την ένωση;Εννοώ κάποιον που να συνεργάζεσαι..Κριτωνας έγραψε:Αν παρεις, Μπαμπη, ενα λογκαρισμα στο block 33 στο vagcom βλεπεις χαλαρα -25% στις αλλαγες και για εναν που προσεχει τη λεπτομερεια μπορει να σου κανει την παρατηρηση στη ρυθμιση :lol: ... Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν δουλευει, αλλα δεν ειναι το βελτιστο.
-
wolf
μηπωσ υπαρχει κανενασ για 2 group buy???