Γεια σας παιδιά!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
scrat
Γεια σας παιδιά!!
Γεια σας και από μένα.... Είμαι η Αθηνά.... και δεν έχω skoda.... :D
Κάποιοι από εσάς με ξέρουν και κάποιοι όχι... Θεωρήστε με ως "εξωτερικό συνεργάτη".
Χαίρομαι πολύ για αυτήν την νέα προσπάθεια και εύχομαι τα καλύτερα στους εμπνευστές!
Γεια σου darkmaster!
Κάποιοι από εσάς με ξέρουν και κάποιοι όχι... Θεωρήστε με ως "εξωτερικό συνεργάτη".
Χαίρομαι πολύ για αυτήν την νέα προσπάθεια και εύχομαι τα καλύτερα στους εμπνευστές!
Γεια σου darkmaster!
-
xenos
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
-
scrat
Re: Γεια σας παιδιά!!
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα παιδιά! :) :)
Και επιτέλους xenos....σταμάτα να μασάς!!!! :D
Και επιτέλους xenos....σταμάτα να μασάς!!!! :D
-
xenos
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
-
scrat
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
scrat
-
cat1984
- morales
- Μοντέλο: Octavia Τour 1.6
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
Re: Γεια σας παιδιά!!
Αθηνά σε ευχαριστουμε και καλος ηρθες στην παρεα μας!!! :D :D :D :wink:scrat έγραψε:Γεια σας και από μένα.... Είμαι η Αθηνά.... και δεν έχω skoda.... :D
Γεια σου darkmaster!