Μην ανησυχείς και η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ έχει αρχίσει και συμπληρώνεται όμως!

Ξερεις εσυ απο video....... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:johny έγραψε:μην ανησυχεις...οσο γι αυτο :wink: :wink: :wink: μεχρι και video θα εχουμε στις τοποθετησεις :lol: :lol: :lol:VRS έγραψε:παρακαλω οποιος τοπθ. c.c. να τρβαει κ καμια φοτο αν μπορει για να διευκολυθουμε και οι υπολειποι..... ευχαριστω 8)

Αλλιως το αρχισες και αλλιως το τελειωσες :lol:xenos έγραψε:Καλησπερα στους ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ
Φτασαν στα αυτια μου οτι ειμαι ακριβος στην τοποθετηση του cc και δεν ξερω πως εγινε αυτο .
Γιαυτο τον λογο ποσταρω,ουδεποτε εχει ερθει ατομο απο το fans στο μαγαζι μου να του περασω cc και για την ακριβεια δεν εχει τυχει να τοποθετησω ακομα cc σε skoda
Τωρα για το αν ειπα μια τιμη στο περιπου και απο στομα σε στομα διαδοθηκε μαλλον αυτος που το ακουσε πρωτος το μετεφερε λαθος και θελω να πιστευω οτι το εκανε αθελα του
Ουδεποτε εχω μπει εδω μεσα να κανω προσφορα για πραγματα που εχω στο μαγαζι μου και για την παροχη μου πιστευω οτι μονο αυτο δειχνει το ποσο διακριτικος ειμαι και για ποιο λογο ειμαι εδω μεσα .Αν ηταν να γραφτω σε αυτο το forum για να φερω κοσμο στο μαγαζι μου θα φαινοταν αμεσως .