ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Χιονοκουβερτών για ελαστικά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
- apostolis1x
- Member
- Μοντέλο: YETI 1,2TSI
-
manolis38
Re: Χιονοκουβερταις
Δεν ειναι οι ιδιες!!!!!!!!lefko octavia έγραψε:WWW.E-AUTOSHOP.GR
Δεςται και εδω.
-
BURTON
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους.
Λοίπον για άκόμη μία φόρα δεν είχε χιόνι στο δρόμο για να βάλω τις χιονοκουβέρτες :mozilla_undecided: αλλά... μπήκα σε μέρος του πάρκινγκ που είχε χιόνι και τις έβαλα. Εντιπώσεις άριστες να φανταστήτε πως τούρμπισα κάνοντας στροφή και όλα όμαλά, σταμάτημα ξεκίνημα άψογο.Δεν απενεργοποίησα το esp και ξεκίνησα κανονικά λες και είμουνα σε στεγνό δρόμο. Επίσης ένα μέρος του πάρκινγκ είχε πάγο στάμάτησα πάνο στον πάγο και στην εκίνηση μηδενικό σπινάρισμα.
Α.... τοποθέτηση περίπου στα 7-8 λεπτά. Επίσης δεν υπάρχουν οι ενοχλητικοί κραδασμοί.
Υ.Γ Δώστε χαιρετήσματα στο Κοζανίτικο κόκκινο RX8 που του κέρασα τσαγάκι :twisted: :evil: 9:30 ήταν και έκανε κρύο΄τόσο δρόμο είχε κάνει ο άνθρωπος να μην τον κεράσω ένα αφέψιμα :wink:
Λοίπον για άκόμη μία φόρα δεν είχε χιόνι στο δρόμο για να βάλω τις χιονοκουβέρτες :mozilla_undecided: αλλά... μπήκα σε μέρος του πάρκινγκ που είχε χιόνι και τις έβαλα. Εντιπώσεις άριστες να φανταστήτε πως τούρμπισα κάνοντας στροφή και όλα όμαλά, σταμάτημα ξεκίνημα άψογο.Δεν απενεργοποίησα το esp και ξεκίνησα κανονικά λες και είμουνα σε στεγνό δρόμο. Επίσης ένα μέρος του πάρκινγκ είχε πάγο στάμάτησα πάνο στον πάγο και στην εκίνηση μηδενικό σπινάρισμα.
Α.... τοποθέτηση περίπου στα 7-8 λεπτά. Επίσης δεν υπάρχουν οι ενοχλητικοί κραδασμοί.
Υ.Γ Δώστε χαιρετήσματα στο Κοζανίτικο κόκκινο RX8 που του κέρασα τσαγάκι :twisted: :evil: 9:30 ήταν και έκανε κρύο΄τόσο δρόμο είχε κάνει ο άνθρωπος να μην τον κεράσω ένα αφέψιμα :wink:
-
manolis38
-
-DIMITRIS_208-
βρήκα αυτές σήμερα fix&gotex σε δυο ποιότητες (η διαφορά είναι οτι η καλή έχει διπλά γαζιά).
[img]http://img213.imageshack.us/img213/4347/a4691ng5.jpg[/img]
α) 80 Ε για ένα τεμ. 70 Ε για 10-15 τεμ.
β) 70 Ε για ένα τεμ. 60 Ε για 10-15 τεμ.
να πω οτι είναι καλύτερες από της Μulti grip τις οποίες και έχω εδώ και δυο χρόνια. :wink:
να πω οτι είναι καλύτερες από της Μulti grip τις οποίες και έχω εδώ και δυο χρόνια. :wink:
-
johny
-
jimRS
Ειχαμε πει φιλε Γιαννη για μια ομαδικη παραγγελιαjohny έγραψε:εχουμε πει να κανουμε μια ομαδικη παραγγελία.....
εγω ειμαι μεσα να παρω χιονοκουβερτες, υπαρχει κανεις αλλος που να ενδιαφερεται?
πριν ακομα παμε στην Καρδιτσα αλλα το ενδιαφερων ηταν πολυ
ελαχιστο τωρα πιστευω ειναι αργα και αν εχεις ακουσει μια παροιμια λεει
πριν πεινασεις μαγειρευεις.
-
KOSTASGAVALAS
Παιδια προσοχη εγω εχω αγορασει αυτες απο το καταστημα αυτο και πραγματικα προβληματιστηκα αυτον τον καιρο...αν και 4κινητος με τις χιονοκαλτσες συνεχεια γλιστρουσε ο κολος με μηδενικη σχεδον ταχυτητα...δεν ξερω μηπως ο haldex λογω του οτι εβλεπε απωλεια στους πισω τροχους ενω μπροστα ειχα τις κουβερτες εκανε τιποτα παιχνιδια..-DIMITRIS_208- έγραψε:βρήκα αυτές σήμερα fix&gotex σε δυο ποιότητες (η διαφορά είναι οτι η καλή έχει διπλά γαζιά).
η οδικη συμπεριφορα του αυτ/του μου ηταν ακρως επικινδυνη στον παγο....
και διρφυ ανεβηκα στην προηγουμενη χιονοθυελα και παρνηθα περισυ δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε τοσο δυστροπη συμπεριφορα....
Δεν ξερω αν φταινε οι συγκεκριμενες χιονοκουβερτες η ο τυπος του αυτοκ/του μου (4χ4) παντως η συμπεριφορα στον παγο με αυτες ηταν απογοητευτικη...
-
crocodile
Κωστα εγω σημερα με παρομοιες χιονοκουβερτες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. :wink:
Κανενα χασιμο του κωλου,κανενα σπινιαρισμα και κανονικο φρενο. :wink:
Με αλλου τυπου χιονοκουβερτες ή αλυσιδες δεν ειχες προβλημα Διρφυ και Παρνηθα?
Καποιος με 4χ4 ρε παιδια να μας πει τις δικες του εντυπωσεις? :roll:
Κανενα χασιμο του κωλου,κανενα σπινιαρισμα και κανονικο φρενο. :wink:
Με αλλου τυπου χιονοκουβερτες ή αλυσιδες δεν ειχες προβλημα Διρφυ και Παρνηθα?
Καποιος με 4χ4 ρε παιδια να μας πει τις δικες του εντυπωσεις? :roll:
-
Dion RS