Ακριβώς Ζάχο, σε περιμένουμε.jax7480 έγραψε:Το Μπελυντανς ή οπως αλλιως λεγεται ειναι το ιδιο με την προηγουμενη φορα?
90% θα ειμαι εκει.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
- vgeorgoudis
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.6 mpi
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
octavia_rotary
-
typecent
-
darkmaster
Αλλη μια επιτυχημενη συναντηση των μελων βορειου ελλαδος και πλεον μπορουμε να το λεμε γιατιθ ειχαμε και κοσμο απο σερρες και καβαλα
ευχαριστουμε τα παιδια που μπορεσαν και ηρθαν στη συναντηση .Επισης να ευχαριστησουμε τον sasouna για τη μεταφορα των custom plates των τασο 1,8T για το διαμοιρασμο και τον vgeorgoudi για το μοιρασμα των ψειρων που ειναι και super.Ευχαριστουμε για ολα.
ευχαριστουμε τα παιδια που μπορεσαν και ηρθαν στη συναντηση .Επισης να ευχαριστησουμε τον sasouna για τη μεταφορα των custom plates των τασο 1,8T για το διαμοιρασμο και τον vgeorgoudi για το μοιρασμα των ψειρων που ειναι και super.Ευχαριστουμε για ολα.
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Επικοινωνία:
-
sasoyna
Φιλε μου θεοφιλε καλες οι ευχαριστιες και τις αποδεχωματσε αλλα για μενα προσωπικα θελω να ειμαι χαμηλων τονων και αφανης ηρωας αποψη μουdarkmaster έγραψε:.Επισης να ευχαριστησουμε τον sasouna για τη μεταφορα των custom plates των τασο 1,8T για το διαμοιρασμο και τον vgeorgoudi για το μοιρασμα των ψειρων που ειναι και super.Ευχαριστουμε για ολα.
με γνωριζεται η με γνωριζεις καιρο τωρα οποτε με ξερεις οπως ειχα προαναφερει σε αλλο ποστ ο καθενας μας εκει οπου μπορει να βοηθησει το κανει αλλα παντα με συνενοηση.Οποτε για αυτο το φορουμ παει παρα πολυ καλα γιατι ελενχεται απο ολους μας και θελουμε να παραμεινει ετσι
-
octavia_rotary
- vgeorgoudis
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.6 mpi
-
johny
-
kpap
-
sasoyna
καλα δεν παιζεσται εσεις οι παντρεμενοι και οι δεσμυμενοι αλυ εμας τους ελευθερους [δεν μπορω να πω οτι ειστε και νηστικοι{λιγουρια}] δεν λεω νοστιμες οι σερβιτορες αλλα υπαρχουν και καλυτερες μιας και κοιταω πιο μεσα βλεπεται οποτε-->> ολα ειναι φατε ματια ψαρια :thumbleft: :thumbright: :tongue3: :thumbup:
:iroc:
οσο για φωτογραφιες ειναι απο θεμα συνηθειας οτι δεν βγαζουμε στις συναντησεις αλλα στην τελευταια του χρονου υποσχομαι να παρω την φωτογραφικη μηχανη μαζι μου [τοτε θα δουμε εαν ειναι καλες οι σερβοτορες] :kermit: :blob7:
οσο για φωτογραφιες ειναι απο θεμα συνηθειας οτι δεν βγαζουμε στις συναντησεις αλλα στην τελευταια του χρονου υποσχομαι να παρω την φωτογραφικη μηχανη μαζι μου [τοτε θα δουμε εαν ειναι καλες οι σερβοτορες] :kermit: :blob7: