:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:windmill82 έγραψε:Αυτόνα θα τον μπανάρω ωσπου να τον κάνουν δεκτό στον παραδεισο!satanskull έγραψε:ΚΑΙ ΠΩς θα τον ακολουθεις ρε αρσενη.....θα δεθεις στη πισω διχαλα? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:windmill82 έγραψε:Νικόλα θα μιλησουμε μηπως βρεθοε Λαρισσα κι ανεβουμε παρεα
:happy1:
:bounce1:
:mad:
Συζήτηση επετειακής πανελλήνιας εκδρομής "2007/2017"
- MadSurfer
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: ......
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Συζήτηση επετειακής πανελλήνιας εκδρομής "2007/2017"

-
NIKOLAS
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: OCTAVIA RS5
Αρσενη μπορει να ειμαι στη Λεπτοκαρυα και να ξεκινησω απο εκει. Αν θα ειμαι Λεπτοκαρυα θα σε ειδοποιησω να βρεθουμε και να φυγουμε μαζι, αλλα και παλι αν ειμαι στη Λαρισα και παλι θα τα πουμε πιο μπροστα για να ανηφορισουμε μαζι και παλι για τη λιμνη.
Πριν απο λιγο τσεκαρα και τη διαδρομη πως θα παμε και ολα καλα. Μια ωρα και δεκα λεπτα ειναι απο τη Λαρισα, οποτε θα τα πουμε μεσα στη βδομαδα απο που και πως θα ξεκινησουμε...!!!!!!!!!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:
Πριν απο λιγο τσεκαρα και τη διαδρομη πως θα παμε και ολα καλα. Μια ωρα και δεκα λεπτα ειναι απο τη Λαρισα, οποτε θα τα πουμε μεσα στη βδομαδα απο που και πως θα ξεκινησουμε...!!!!!!!!!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:
- satanskull
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 2 1.8 tsi.8 TSI
- Επικοινωνία:
MadSurfer έγραψε::laugh: :laugh: :laugh: :laugh:windmill82 έγραψε:Αυτόνα θα τον μπανάρω ωσπου να τον κάνουν δεκτό στον παραδεισο!satanskull έγραψε:ΚΑΙ ΠΩς θα τον ακολουθεις ρε αρσενη.....θα δεθεις στη πισω διχαλα? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:windmill82 έγραψε:Νικόλα θα μιλησουμε μηπως βρεθοε Λαρισσα κι ανεβουμε παρεα
:happy1:
:bounce1:
:mad:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

- TORRERO
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5 VRS
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οδηγίες προς "ναυτιλομένους":
Επειδή στην λίμνη Πλαστήρα έχει μόνο ένα(αυτό θυμάμαι..) ίσως και δυο πρατήρια βενζίνης, θα σας συνιστούσα να φουλάρετε τα αυτοκίνητά σας στην πόλη της Καρδίτσας, ή λίγο πριν μπείτε. Βλέποντας την πόλη, όπου ξεκινάει ο περιφερειακός που θα πάρετε για την παράκαμψη της πόλης, έχει ένα shell, όπως και ένα πριν την πόλη, αλλά στο αντίθετο ρεύμα(!)-άρα δεν προσφέρεται. Μέσα στην πόλη έχει ένα shell στην μια γωνία ( ΒΑ) του παυσιλύπου, για όποιον μπει στην πόλη.
Μετά την πόλη, καθ' οδόν για το χωριό Μητρόπολη, έχει κάνα δυο, αλλά δεν τους ξέρω και θα είναι κι ακριβότερα. :silly1:
Επειδή αυτές τις μέρες έχω παραπάνω δουλειά, για να είμαι στην εκδρομή, θα μπαίνω τα βράδια στο fans και αν.. Όποιος θέλει, ας πάρει το αρ. τηλ. απ' τους mods και ας με καλέσει. Αν δεν απαντήσω, θα πάρω εγώ.. :smile:
Επειδή στην λίμνη Πλαστήρα έχει μόνο ένα(αυτό θυμάμαι..) ίσως και δυο πρατήρια βενζίνης, θα σας συνιστούσα να φουλάρετε τα αυτοκίνητά σας στην πόλη της Καρδίτσας, ή λίγο πριν μπείτε. Βλέποντας την πόλη, όπου ξεκινάει ο περιφερειακός που θα πάρετε για την παράκαμψη της πόλης, έχει ένα shell, όπως και ένα πριν την πόλη, αλλά στο αντίθετο ρεύμα(!)-άρα δεν προσφέρεται. Μέσα στην πόλη έχει ένα shell στην μια γωνία ( ΒΑ) του παυσιλύπου, για όποιον μπει στην πόλη.
Μετά την πόλη, καθ' οδόν για το χωριό Μητρόπολη, έχει κάνα δυο, αλλά δεν τους ξέρω και θα είναι κι ακριβότερα. :silly1:
Επειδή αυτές τις μέρες έχω παραπάνω δουλειά, για να είμαι στην εκδρομή, θα μπαίνω τα βράδια στο fans και αν.. Όποιος θέλει, ας πάρει το αρ. τηλ. απ' τους mods και ας με καλέσει. Αν δεν απαντήσω, θα πάρω εγώ.. :smile:
Service by Koret 
- satanskull
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 2 1.8 tsi.8 TSI
- Επικοινωνία:
- Antzela
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
- Κωδικός Μέλους: Όχι
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
εκδρομουλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκδρομουλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- MadSurfer
- SkodaFan For Life!
Μήπως να είχαμε και κανά μαγιό μαζί μπας και μας έβγαζε ο δρόμος σε καμιά πισίνα??? :stupid:

- windmill82
- Site Admin
- Μοντέλο: octavia5 1.2tsi
Εγω κανω γυμνισμο
:dump:
Γιαυτο φοβουμαι να μπω στο ποταμι , εκτος απο γουλιανούς εχει και βδελλες
:laugh: :laugh: :laugh:
:dump:
Γιαυτο φοβουμαι να μπω στο ποταμι , εκτος απο γουλιανούς εχει και βδελλες
:laugh: :laugh: :laugh:

- Βαρύ Πόδι
- Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Ευχαριστούμε φίλτατε για τη συμβουλή / υπόδειξη. :smile:TORRERO έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ! Οδηγίες προς "ναυτιλομένους":
Κανά εταιρικό ΕΚΟ έχουμε άραγες στην Καρδίτσα? Γιατί Shell έπαψα να βάζω, την καίει πιο γρήγορα!
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:

Κώστας
-----------------

Κώστας
-----------------
- windmill82
- Site Admin
Εχω την εντυπωση οτι με νορμαλ οδηγηση ερχεστε κι επιστρεφετε στην Αθηνα.
:Embarassed:

- Βαρύ Πόδι
- Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Να σου πω. Επειδή θα έχω την κοράκλα μαζί και δυστυχώς ζαλίζεται στις στροφές με τον μουρλοπατέρα πού 'χει μπλέξει, :laugh: :Embarassed: αυτή τη φορά λέω να πάω σιγά από Δομοκό και πάνω πού 'χει στροφιλίκια, γιατί θα καθαρίζω πάλι μέσα........ :dump:windmill82 έγραψε: Εχω την εντυπωση οτι με νορμαλ οδηγηση ερχεστε κι επιστρεφετε στην Αθηνα.
Υ.Γ. Υπολόγισες και τις βόλτες στα πέριξ.......? :silly1:
-----------------

Κώστας
-----------------

Κώστας
-----------------
- TORRERO
- SkodaFan For Life!
Έχει ένα 5 χλμ πριν μπεις στην Καρδίτσα, και ένα μετά, κοντά στο χωριό Μητρόπολη. Ένα επίσης, είναι μέσα στην πόλη,Βαρύ Πόδι έγραψε: Ευχαριστούμε φίλτατε για τη συμβουλή / υπόδειξη. :smile:
Κανά εταιρικό ΕΚΟ έχουμε άραγες στην Καρδίτσα? Γιατί Shell έπαψα να βάζω, την καίει πιο γρήγορα!
στην οδό Υψηλάντου.
Μην τρομάξετε να μπείτε στην πόλη, δεν είναι τερατούπολη, σε 5 λεπτά τη διασχίζετε! Όσοι δεν ξανάρθατε, πάτε μια βόλτα
στο Παυσίλυπο(όλοι το ξέρουν-ρωτήστε), πλατεία με πολύ πράσινο και παγώνια που τριγυρνούν ελεύθερα! :smile:
Για καφέ εκεί, ή στον πεζόδρομο Δ.Τερτίπη, ή στην πλατεία Δικαστηρίων. Φαγώσιμα κάθε είδους, στην οδό Πλαστήρα, συνδετήρια οδό-πεζόδρομο, της πλατείας Δικαστηρίων και της κεντρικής πλατείας ή Ελευθερίας, όπου και τράπεζες Αlpha και Εθνική, και πολύ κοντά Πειραιώς(ένα τεράγωνο από Κεντρική πλατεία) :cool:
Service by Koret 
- windmill82
- Site Admin
TORRERO έγραψε:Έχει ένα 5 χλμ πριν μπεις στην Καρδίτσα, και ένα μετά, κοντά στο χωριό Μητρόπολη. Ένα επίσης, είναι μέσα στην πόλη,Βαρύ Πόδι έγραψε: Ευχαριστούμε φίλτατε για τη συμβουλή / υπόδειξη. :smile:
στην οδό Υψηλάντου.
Μην τρομάξετε να μπείτε στην πόλη, δεν είναι τερατούπολη, σε 5 λεπτά τη διασχίζετε! Όσοι δεν ξανάρθατε, πάτε μια βόλτα
στο Παυσίλυπο(όλοι το ξέρουν-ρωτήστε), πλατεία με πολύ πράσινο και παγώνια που τριγυρνούν ελεύθερα! :smile:
Για καφέ εκεί, ή στον πεζόδρομο Δ.Τερτίπη, ή στην πλατεία Δικαστηρίων. Φαγώσιμα κάθε είδους, στην οδό Πλαστήρα, συνδετήρια οδό-πεζόδρομο, της πλατείας Δικαστηρίων και της κεντρικής πλατείας ή Ελευθερίας, όπου και τράπεζες Αlpha και Εθνική, και πολύ κοντά Πειραιώς(ένα τεράγωνο από Κεντρική πλατεία) :cool:
ετοιμος για το lonely planet ειναι ο ατιμος
:twisted:

- TORRERO
- SkodaFan For Life!
:laugh: :laugh: Είμαι οικοδεσπότης αφού! :happy1:
Service by Koret 
- MadSurfer
- SkodaFan For Life!