Δεν είναι στραβό το αυτοκίνητο.....

Σημαντικες ειδήσεις αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο!
Άβαταρ μέλους
satanskull
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 2 1.8 tsi.8 TSI
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Re: Δεν είναι στραβό το αυτοκίνητο.....

Δημοσίευση από satanskull »

Εικόνα :angel12: SATAN RULES :angel12:
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

Αυτο ειναι το ιδιο αρθο που αναδημοσιευσα χθες,το οποιο ειναι πολυ ποιο παλιο :silly: Οτι θελει δημοσιευει κανεις στο δαδυκτιο τετοιες μερες,η μαχη τον κλικ και τον λαικ... :silly1:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6
Member
Μοντέλο: xxxxxxx
Κωδικός Μέλους: Όχι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nasos Mazdaspeed 6 »

linkin's dad έγραψε:
Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Ενα θα πω που λεει κι ο Ιαβερης...το αυτοκινητο εοναι το οπλο κι ο οδηγος το βλημα...αν το βλημα ειναι σωστο,δεν θα εκπυρσοκροτησει,αν οχι θα γινει οτι εγινε χθες...ΛΥΠΑΜΑΙ παρα πολυ τον πατερα,ο οποιος πια θα ειναι ζωντανος νεκρος...5 οι νεκροι δηλαδη!

Οτι κι αν πουμε απο θλιψη,λιγο θα ειναι παιδια
Εγω περισσοτερο λυπαμαι το πατερα του τριχρονου παιδιου,του θυματος, παρα το πατερα του θυτη.Porsche σε 24χρονο παιδι! :mad1:
ειναι τραγικο για ολους παιδια,κανεις δεν ηθελε να γινει κατι τετοιο,ομως προκαλουμε και την τυχη μας,σαφως εννοειται ειναι αδιανοητο και στενοχωριομαστε,θλιβομαστε απιστευτα και για τον ζωντανο νεκρο πατερα,ο οποιος προς τιμην του εδωσε συνεντευξη σημερα και ηταν απολυτα αξιοπρεπης και εδωσε συλληπητηρια και στις αλλες οικογενειες....

τα λογια ειναι περιττα γενικως...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί 28 Φεβ 2017, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mazda 6 MPS-Saxo VTS

www.mazdaspeedclub.gr
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6
Member
Επικοινωνία:

Η ΤΑΙΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...
Mazda 6 MPS-Saxo VTS

www.mazdaspeedclub.gr
Άβαταρ μέλους
ikaros fabia2
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Fabia 1.2TSi/Superb1.8TSi

Δημοσίευση από ikaros fabia2 »

Συμφωνώ και εγώ ότι έτυχε και ήταν μια κακή στιγμή για όλους. Όπως αποδεικνυεται ήταν σχεδόν μόνος του στο δρόμο όταν πήγαινε τερματισμένος και προφανώς κάτι συνέβη και με αυτή τη ταχύτητα η κατάληξη ήταν σχεδόν δεδομένη. Είμαι 100% σίγουρος ότι όλοι μας, ειδικά στα νεανικά μας χρόνια, έχουμε μπει στο πειρασμό και το έχουμε κάνει τερματίζοντας τα αυτοκίνητα μας έτσι απλά από περιέργεια αδιαφορώντας για όλους τους κινδύνους που υπάρχουν. Προσωπικά, το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν μόνος μου στην εθνική οδό με αυτοκίνητα πολύ χειρότερα σε θέμα ασφάλειας από το skoda. Οπότε, έτυχε σε αυτόν. Οποιοσδήποτε νομίζω όμως αν είχε την ευκαιρία να οδηγεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα εμπαινε κάποια στιγμή σε σκέψη να το τερματίσει σε κάποια ευθεία μόνος στην εθνική. Να που τελικά όμως....πότε δεν είσαι μόνος, οπότε προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας.
Άβαταρ μέλους
satanskull
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 2 1.8 tsi.8 TSI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από satanskull »

RoadRunner έγραψε:Αυτο ειναι το ιδιο αρθο που αναδημοσιευσα χθες,το οποιο ειναι πολυ ποιο παλιο :silly: Οτι θελει δημοσιευει κανεις στο δαδυκτιο τετοιες μερες,η μαχη τον κλικ και τον λαικ... :silly1:
:oops: :bounce1:
Εικόνα :angel12: SATAN RULES :angel12:
Άβαταρ μέλους
VRS5
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia rs5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VRS5 »

Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5vRS

Δημοσίευση από linkin's dad »

Καινουργια στοιχεια.Η Porsche φορουσε λαστιχα Mud + Snow 11 χρονων.Ειναι καταλληλα αυτα τα λαστιχα για ανοιγματα με R8 που ικαζεται οτι εκανε στην Εθνικη? Αποτελεσμα,κλαταρισμα πισω ελαστικου.:sad:
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5 VRS

Δημοσίευση από TORRERO »

Κάθε ενέργεια έχει εξήγηση, κάθε ατύχημα και αιτία. Θα βρουν το αίτιο; Ε και;
Θα σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε στους δρόμους; Μπαααα! Να χάσουμε τα πρωτεία; :mad:
Service by Koret :autodriving:
Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!

Δημοσίευση από TORRERO »

Δείτε και τα σύγχρονα χάλια μας (τμήμα από άρθρο του news247.gr):

Ο Ιαβέρης είναι ο μόνος, που για περισσότερα από 30 χρόνια, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, προσπαθεί να κάνει κάτι, για να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη. Γιατί δεν κάνουν όμως το ίδιο και οι κυβερνήσεις;

Όπως λέει, υπήρξαν στιγμιαίες καταστάσεις, που έδειξαν κάτι θετικό προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά μπροστά στη σημερινή κυβέρνηση, έχει βρει τοίχο.
Προτιμώ ένα μικρό αυτοκίνητο με κόφτη, από ένα παπάκι που οδηγεί 15χρονος και μπορεί να τον πάρει σβάρνα ο πρώτος μεθυσμένος βλάχος, που γυρίζει από τα μπουζούκια

"Από το προηγούμενο καθεστώς, ο Σαμαράς το είχε πάρει πάνω του και είχε αποφασίσει να το φτάσουμε σε ένα σημείο, μαζί και με επικοινωνιολόγο, για να κάνουμε μία εκστρατεία. Αλλά εκείνη την ώρα, έγινε η επέλαση της τωρινής κυβέρνησης, που σταμάτησαν εκείνη την κυβέρνηση στο ξεκίνημα. Δεν πρόλαβαν, να κάνουν κάτι. Ιδιαίτερα θυμάμαι, ότι ο κ. Παυλόπουλος ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκδηλώσει πολύ το ενδιαφέρον του κι εγώ είχα μπει στη διαδικασία, να κάνω σε σχολές Αστυνομία ευαισθητοποίηση κι ενημέρωση".

"Η μόνη κυβέρνηση, που ενώ εδώ και δύο χρόνια, ενώ έχω στείλει χιλιάδες μηνύματα κι επιστολές, αναφέροντας το κόστος, η μόνη κυβέρνηση που δεν έχει δείξει καμία ευαισθησία, αδιαφορώντας παντελώς για τον θάνατο των παιδιών, σνομπάροντας τον θάνατο των ανθρώπων, μιλώντας μόνο για τα χρήματα, είναι αυτή. Είναι μία εμπειρία προσωπική αυτή. Εδώ και 35 χρόνια προσπαθώ. Δεν μπορεί, να μου γυρίζει την πλάτη, όταν διεκδικώ την ασφάλεια των πιτσιρικάδων και των εγγονιών μου. Δεν έχει δικαίωμα κανένας ανόητος κι ασυνείδητος, να μου γυρίζει την πλάτη. Αν δεν δω, να υπάρχουν ανακοινώσεις, συνεντεύξεις Τύπου και εφαρμογή μέτρων, για να αντιμετωπιστεί αυτός ο εμφύλιος πόλεμος... Τα νούμερα είναι τραγικά", λέει ο κ. Μαρκουίζος.

Όλο το άρθρο εδώ: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/iav ... 50250.html
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5vRS

Δημοσίευση από linkin's dad »

Νομιζω οτι εστο και ενας οδηγος να κατανοεισει την αιτια του ατυχηματος και να μην επαναλαβει το ιδιο λαθος ειναι κερδος,Αντωνη. Μπορει και να σωθουν καποιες ζωες. :smile:
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6
Member
Επικοινωνία:

linkin's dad έγραψε:Καινουργια στοιχεια.Η Porsche φορουσε λαστιχα Mud + Snow 11 χρονων.Ειναι καταλληλα αυτα τα λαστιχα για ανοιγματα με R8 που ικαζεται οτι εκανε στην Εθνικη? Αποτελεσμα,κλαταρισμα πισω ελαστικου.:sad:
εγκλημα σχεδον εκ προμελετης απο αυτους που δεν ηξεραν η δεν ειχαν μεριμνησει η αδιαφορησει για να ελεγγξουν ελαστικα!
Mazda 6 MPS-Saxo VTS

www.mazdaspeedclub.gr
Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!

Δημοσίευση από TORRERO »

linkin's dad έγραψε:Νομιζω οτι εστο και ενας οδηγος να κατανοεισει την αιτια του ατυχηματος και να μην επαναλαβει το ιδιο λαθος ειναι κερδος,Αντωνη. Μπορει και να σωθουν καποιες ζωες. :smile:
Μακάρι-και το λέω μετά στόμφου- να βγώ ψεύτης, αλλά σε λίγο καιρό, θα ξεχαστεί, ειδικά μόλις έχουμε κάτι "φρέσκο"..
Θέλετε να σας θυμίσω παλιά; Δε νομίζω..
Μήπως ξεχάσατε, που μας είπαν ότι θα ολοκληρωνόταν η ΠΑΘΕ, γιατί ήταν(είναι ) καρμανιόλα σε κάποια σημεία; Ολοκληρώθηκε; ΟΧΙ!
:sad:
Άβαταρ μέλους
Vaggelis
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: Octavia 5 1.8 TSI

Δημοσίευση από Vaggelis »

linkin's dad έγραψε:Καινουργια στοιχεια.Η Porsche φορουσε λαστιχα Mud + Snow 11 χρονων.Ειναι καταλληλα αυτα τα λαστιχα για ανοιγματα με R8 που ικαζεται οτι εκανε στην Εθνικη? Αποτελεσμα,κλαταρισμα πισω ελαστικου.:sad:
Μονο και μονο που ηταν χιονολαστιχα και ποσο μαλλον που ηταν 11 χρονων , μου δειχνει και το ποιον αυτουνου που ηταν κατοχος του αυτοκινητου καθως και για ποιον λογο το ειχε το αμαξι.
Εγκλημα και πρεπει να παει μεσα ο Πατερας Jumbo για εγκληματικη αδιαφορια..........
Άβαταρ μέλους
ikaros fabia2
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Fabia 1.2TSi/Superb1.8TSi

Δημοσίευση από ikaros fabia2 »

Συμφωνώ μαζί σου...! Θεωρώ ότι η βασική αιτία ήταν η υψηλή ταχύτητα για αυτά τα ελαστικά που είχαν όριο 240. Η παλαιότητα δε νομίζω ότι έπαιξε τόσο ρόλο. Άλλωστε έχω διαβάσει αρκετά παρόμοια περιστατικά στα οποία αιτία ήταν η υψηλότερη απο την ενδεικνυόμενη ταχύτητα. Όσο για το ποιον δε νομίζω ότι είναι κριτήριο αυτο. Άνθρωποι με τόσα χρήματα δε ασχολούνται όπως εμείς με το αυτοκίνητο τους...έχουν άτομα στο γκαραζ τους και στις αντιπροσωπείες που τα επισκευάζουν που πραγματοποιούν τη συντήρηση και απλά εκείνοι πληρώνουν. Σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί με τα λάστιχα 10-15 αυτοκινήτων που έχει η οικογένεια του Βακάκη, ο ίδιος, που παίρνει ελικόπτερο για να πάει από το ένα μαγαζί στο άλλο για μην χάνει χρόνο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επίσημη εφημερίδα του Skodafans Club”