Το Καφενείο των Φιλάθλων.
-
johny
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia gt
- Κωδικός Μέλους: Ναι
δεν το καταλαβα αυτο. εχεις και παραπονο απο τη διατησια;johny21 έγραψε:elenitsa έγραψε:καλα ρε παιδια ο διαιτητης νομιζε οτι παιζει χαρτια και μυραζε συνεχεια καρτες? :idea: :idea: :idea: :idea:
εεεε δεν τα ξερεις μονο ετσι κερδιζουν την ΑΕΚΑΡΑ :D :D :D :D
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
..nobody is perfect..
-
johny
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
ρε δεν κοιτατε τα χαλια σας. η κιτρινη στον καραγκουνη σε ανυπαρκτο φαουλ, και το γκολ παλι απο ανυπαρκτο φαουλ. οι παικτες της αεκ καθε φορα που φυσαγε πεφτανε και καπακι φαουλ και κιτρινη στο βαζελο. τοσο σπρωξιμο και παλι δεν κανατε τιποτα. αντε γιατι πολυ αερα ειχε παρει το αεκακι.
I am nobody..
..nobody is perfect..
..nobody is perfect..
-
johny
Μηπως εβλεπες αλλο παιχνιδι? :D :D :D :DThanassisGT έγραψε:ρε δεν κοιτατε τα χαλια σας. η κιτρινη στον καραγκουνη σε ανυπαρκτο φαουλ, και το γκολ παλι απο ανυπαρκτο φαουλ. οι παικτες της αεκ καθε φορα που φυσαγε πεφτανε και καπακι φαουλ και κιτρινη στο βαζελο. τοσο σπρωξιμο και παλι δεν κανατε τιποτα. αντε γιατι πολυ αερα ειχε παρει το αεκακι.
τι πινεις και δεν μας δινεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Ρε Βαιε τι θα κανουμε με αυτη τη μικομεσαια ομαδουλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ολο σφηνα μας μπαινει :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
-
johny
ThanassisGT έγραψε:ειναι τυχαιο που ο ντεμης φετος δεν εχει βγαλει κουβεντα για τη διατησια; δεν πειραζει. παρτε το κι ετσι. τοσα χρονια εχετε.
εγω τα ναρκωτικα τα εκοψα στα 18-19 εσυ γιατι τα συνεχιζεις ρε Θανασση μου :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: δεν κανουν καλο...θα εχεις παρενέργειες σε λιγο καιρο..δεν ακους τι λενε, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο κλπ. κριμα ειναι :cry: :cry: :cry: εχεις και οκταβια
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
-
johny
κριμα ρε φιλε :( :( :( :( προσπαθησε τουλαχιστον να τα ελατωσεις :cry: :cry: :cry: εγω ειμαι εδω να ξερεις για να σε βοηθησω...οτι μου ζητησεις............εγω και φιλους και γνωστους στην Ιθακη για να μην σου ερθει και ακριβαThanassisGT έγραψε:τελικα μαλλον αλλο παιχνιδι ειδαμε. εγω στην τηλεοραση κι εσυ στα ονειρα σου. το αποτελεσμα ηταν το ιδιο
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
-
johny
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!