
Για πρώτη φορά η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία πραγματικά τεράστια γιορτή της μηχανοκίνησης. Πρόκειται για το πρώτο AUTO FESTIVAL το οποίο γίνεται παράλληλα με το SCOOTER AND MOTO FESTIVAL μέσα στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Η μοναδική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και τις 17 Απριλίου και η τιμή του κοινού εισιτηρίου είναι 4 Ευρώ. Με αυτά τα χρήματα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δούνε σε πρώτη Πανελλήνια Παρουσίαση την Mercedes E-Class καθώς και Fiat Tipo. Ακόμη θα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα, ονειρικά και όχι μόνο μοντέλα όπως η Mustang από τη Ford και το Range Rover Sport. Ακόμη θα μπορέσετε να δείτε τη πλήρη γκάμα των Honda και Mitsubishi, τις προτάσεις της Alfa Romeo, τα νέα Pick Up της Isuzu, τα πολλά και ενδιαφέρονται μοντέλα των Peugeot και Citroen, καθώς και το Jeep Renegade, που ψηφίστηκε ως «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016» για την Ελλάδα. Τέλος για πρώτη φορά το κοινό της Βόρειας Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να δει τη πλήρη γκάμα της Γαλλικής DS. To πιο σημαντικό όμως είναι πως εκτός από το να δείτε, θα έχετε τη δυνατότητα και να οδηγήσετε τα αυτοκίνητα αυτά, σε μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή εντός της έκθεσης.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Scooter and Moto Festival, το οποίο όπως γράψαμε και πιο πάνω γίνεται παράλληλα μέσα στη ΔΕΘ επίσης. Το παρών θα δώσουν σχεδόν το σύνολο των εταιριών μοτοσυκλέτας, όπως Honda, Yamaha, Kymco, BMW, Kawasaki, Suzuki με πλειάδα καινούριων μοντέλων, ακόμη και με πολλές πρώτες πανελλήνιες παρουσιάσεις. Επίσης εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός πως οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για ένα test ride σε ένα πραγματικά πολύ μεγάλο αριθμό μοτοσυκλετών. Παράλληλα θα υπάρχουν και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες και άκρως θεαματικές εκδηλώσεις οι οποίες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.
Ραντεβού λοιπόν από τις 14 μέχρι τις 17 Απριλίου στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.
Πηγή http://www.enkinisi.gr/
Άρθρο :Σωτήρης Βουτσελάς


