ετσι!!!!ουτε λαδιερα ουτε ξυδιερα.αχρηστα πραγματα για να κωνομανε καποιοι,αμαξια τεχνολογιας εικοστου αιωνα τα κανουνε δυχρονα με τις βλακειες που ρειχνουν μεσα στο μοτερ....Dion RS έγραψε:Παντως,εγω που εβαλα προσφατα στο smart :mrgreen: δεν εχει ουτε λαδιερα ουτε ξυδιερα ουτε flashlube.
Απλα ανα 20 λεπτα δουλευει ενα λεπτο βενζινη και πανω απο τις 5300rpm,δουλευει παλι βενζινη...
Ειδομεν...
Σχετικά με την υγραεριοκίνηση
- vaxalis
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia gt
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Σχετικά με την υγραεριοκίνηση
- linkin's dad
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia 5vRS
http://www.tinleytech.co.uk/acatalog/FlashLube.htmlDion RS έγραψε:Θανο αυτη τη λιστα εννοεις;
http://lpg-autonews.blogspot.gr/2011/05/blog-post.html
Να κανω και μια ερωτηση;Τι ειναι το Flashlube;
:D :D :D
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
- Vaggelis
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.8 TSI
και στο site με το flashlube που βαλατε παραπανω μεσα λεει για "ξηρη καυση" , για του λογου το αληθες :
"LPG is a dry-burning fuel. The FlashLube Valve Saver kit has been developed to protect against valve-seat recession by cooling, lubricating, cleaning and protecting the upper cylinder area."
"LPG is a dry-burning fuel. The FlashLube Valve Saver kit has been developed to protect against valve-seat recession by cooling, lubricating, cleaning and protecting the upper cylinder area."
- vaxalis
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia gt
αυτο ελειπε να μην το λεει πως θα πουλησει?τεχνικα ο ορος δεν εξηγειτε δεν υπαρχει ,μην λεμε τα ιδια παλι.Vaggelis έγραψε:και στο site με το flashlube που βαλατε παραπανω μεσα λεει για "ξηρη καυση" , για του λογου το αληθες :
- flyaway
- Member
- Μοντέλο: ΟCTAVIA 5 TSI
καλημερα παιδες.Τελικά έχει βάλει κανείς στη Βιαμάρ? 1700 θελουν πλέον,με 24 άτοκες σε πιστωτική. Για το 1,8 tsi μιλάμε πάντα. Ο υπεύθυνος πάντως του συνεργείου που πηγαίνω (εξουσιοδοτημένο) ,
δεν συνιστά το υγραέριο σ αυτή τη μηχανή ακομη...
δεν συνιστά το υγραέριο σ αυτή τη μηχανή ακομη...
-
ksoulis
Παιδιά καλησπέρα,
έβαλα στο octavia 1.8 tsi μοντέλο 2008,υγραέριο πριν ακριβώς από 10 μέρες σε επίσημη αντιπροσωπεία της Skoda.
Αμφιταλαντευόμουν εδώ και 4 μήνες, όμως τελικά πήρα την απόφαση καθώς από τη μία κάνω αρκετά χλμ και με συμφέρει
το αέριο, ενώ απο την άλλη ο αντιπρόσωπος και ο ίδιος ο αρχιμηχανικός της αντιπροσωπείας με καθυσήχασαν πλήρως,
λέγοντας μου πως απο τον Φλεβάρη έχουν περάσει το κιτ σε πάνω από 30 αυτοκίνητα με TSI octavia,superb και passat,
χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σημαντικό, ούτε να επηρεαστεί η λειτουργία του κινητήρα.
Έχω κάνει 800 χλμ μέχρι τώρα και σιγά σιγά φαίνεται να στρώνει το κιτ ενώ η οικονομία είναι φυσικά εμφανής.
Σε λίγο (1000 χλμ) το πάω για έλεγχο και θα σας πω περισσότερα.
έβαλα στο octavia 1.8 tsi μοντέλο 2008,υγραέριο πριν ακριβώς από 10 μέρες σε επίσημη αντιπροσωπεία της Skoda.
Αμφιταλαντευόμουν εδώ και 4 μήνες, όμως τελικά πήρα την απόφαση καθώς από τη μία κάνω αρκετά χλμ και με συμφέρει
το αέριο, ενώ απο την άλλη ο αντιπρόσωπος και ο ίδιος ο αρχιμηχανικός της αντιπροσωπείας με καθυσήχασαν πλήρως,
λέγοντας μου πως απο τον Φλεβάρη έχουν περάσει το κιτ σε πάνω από 30 αυτοκίνητα με TSI octavia,superb και passat,
χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σημαντικό, ούτε να επηρεαστεί η λειτουργία του κινητήρα.
Έχω κάνει 800 χλμ μέχρι τώρα και σιγά σιγά φαίνεται να στρώνει το κιτ ενώ η οικονομία είναι φυσικά εμφανής.
- flyaway
- Member
- Μοντέλο: ΟCTAVIA 5 TSI
ksoulis έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
Aναμενουμε εντυπωσεις με μεγαλο ενδιαφερον.Ποσο κοστισε?
-
serraios
σε gt εχει βαλει κανεις αεριο?σκεφτομαι να βαλω και ψαχνω να μου πουν εντυπωσεις
- yoshi
- Member
- Μοντέλο: octaviaGT
- Κωδικός Μέλους: Όχι
serraios έγραψε:σε gt εχει βαλει κανεις αεριο?σκεφτομαι να βαλω και ψαχνω να μου πουν εντυπωσεις
εχω βαλει εγω αεριου ψεκασμου κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ειδικα στις χαμηλες στροφες ειναι πιο δυνατο.κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.εχω 4000χλμ με υγραεριο.
SKODA OCTAVIA 4 GT
-
ksoulis
Επανέρχομαι μετά από 4000 χλμ και μία αλλαγή εγκεφάλου lpg.
Στα 1000 χλμ άναψε το λαμπάκι του κινητήρα και μετά από την επίσκεψη
στο συνεργείο της SKODA ο υπεύθυνος μου είπε πως είναι προβληματικός
ο εγκέφαλος του κιτ υγραεριοκίνησης.
Τον αλλάξαμε και μετά απο νέα ρύθμιση έχω κάνει άλλα 3000 χλμ με ταξίδια
και καθημερινή χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Το αυτοκίνητο στρώνει όσο παιρνάει ο καιρός και φυσικά η οικονομία είναι εμφανέστατη.
Για τη διαδρομή Αλεξ/πολη - Θεσ/νικη 600 χλμ περίπου χρειάστηκα 52€ όταν
με τη βενζίνη ήθελα πάνω από 80.
Στα 1000 χλμ άναψε το λαμπάκι του κινητήρα και μετά από την επίσκεψη
στο συνεργείο της SKODA ο υπεύθυνος μου είπε πως είναι προβληματικός
ο εγκέφαλος του κιτ υγραεριοκίνησης.
Τον αλλάξαμε και μετά απο νέα ρύθμιση έχω κάνει άλλα 3000 χλμ με ταξίδια
και καθημερινή χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Το αυτοκίνητο στρώνει όσο παιρνάει ο καιρός και φυσικά η οικονομία είναι εμφανέστατη.
Για τη διαδρομή Αλεξ/πολη - Θεσ/νικη 600 χλμ περίπου χρειάστηκα 52€ όταν
με τη βενζίνη ήθελα πάνω από 80.
-
kefalas1
εβαλα και εγώ λοιπόν υγραέριο! VIAGAS 1400 ευρώ σε 24 άτοκες κιτ της OMVL! τεπόζιτο στην ρεζερβα 51 λίτρα (χωράνε μαχ 43 λίτρα) και γεμίζει από υποδοχή που βάλανε στο χώρο πίσω από την τάπα της βενζίνης. Ένα οργανάκι στην κεντρική κονσόλα να γυρνάει αέριο βενζίνη και το ανάποδο και να δείχνει και την στάθμη του αερίου (η στάθμη του αερίου είναι πολύ αναξιόπιστη κοινώς στα μισά χιλιόμετρα σε βάζει στην ρεζέρβα !!!) Το αμάξι μέχρι να ζεσταθεί δουλεύει με βενζινα και μετά γυρνάει μόνο του σε αέριο. Όταν τελειώσει το αέριο κάνει θόρυβο το οργανάκι και ανάβουν όλα τα λαμπάκια και γυρνάει και πάλι σε βενζίνα. Το αμάξι χαμηλά νομίζω ότι λειτουργεί πιο καλά αλλά ψηλά έχει χάσει σίγουρα (γενικά νομίζω ότι δεν είναι να το πολυπηγαίνεις τελικές και κόφτες). Οικονομία!!! με 2 γεμίσματα του αέριου έχω κάνει 35-40% παραπάνω χιλίομετρα σχετικά με την βενζίνα αν και έχω μεγαλύτερη κατανάλωση κατά 15%. Φυσικά για λόγους δοκιμών δεν έχω γυρίσει πίσω στον σταθερό τρόπο οδήγησης και οδηγώ λίγο μανιακά άρα ελπιζω σε βάθος χρόνου να βελτιώσω την εξοικονόμηση. Προβλήματα!!! Στα 80 χλμ αερίου έκαψα 2 πολλαπλασιαστες!!! (είχαν 150.000 χλμ) δεν το ρίχνω στο αέριο αλλά δεν μου κάθετε και τυχαίο. Σποραδιακά βλεπω ένα λαμπάκι μηχανής στα βαθεία πατήματα , πρόβλημα που ελπιζω να μου το λύσουν στα 1500 χλμ που θα πάω για έλεγχο (το λαμπάκι σβήνει μόνο του μετά από λίγο). Αυτα.......
-
ksoulis
Λίγο πολύ είχα κι εγώ αυτά τα προβλήματα, όμως μετά την τελευταία μου επίσκεψη στη Skoda φαίνεται πως λύθηκαν (έχω κάνει από τότε 10000 χλμ σε μεγάλες διαδρομές, σε μικρότερες αλλά και στην πόλη).kefalas1 έγραψε:εβαλα και εγώ λοιπόν υγραέριο! VIAGAS 1400 ευρώ σε 24 άτοκες κιτ της OMVL! τεπόζιτο στην ρεζερβα 51 λίτρα (χωράνε μαχ 43 λίτρα) και γεμίζει από υποδοχή που βάλανε στο χώρο πίσω από την τάπα της βενζίνης. Ένα οργανάκι στην κεντρική κονσόλα να γυρνάει αέριο βενζίνη και το ανάποδο και να δείχνει και την στάθμη του αερίου (η στάθμη του αερίου είναι πολύ αναξιόπιστη κοινώς στα μισά χιλιόμετρα σε βάζει στην ρεζέρβα !!!) Το αμάξι μέχρι να ζεσταθεί δουλεύει με βενζινα και μετά γυρνάει μόνο του σε αέριο. Όταν τελειώσει το αέριο κάνει θόρυβο το οργανάκι και ανάβουν όλα τα λαμπάκια και γυρνάει και πάλι σε βενζίνα. Το αμάξι χαμηλά νομίζω ότι λειτουργεί πιο καλά αλλά ψηλά έχει χάσει σίγουρα (γενικά νομίζω ότι δεν είναι να το πολυπηγαίνεις τελικές και κόφτες). Οικονομία!!! με 2 γεμίσματα του αέριου έχω κάνει 35-40% παραπάνω χιλίομετρα σχετικά με την βενζίνα αν και έχω μεγαλύτερη κατανάλωση κατά 15%. Φυσικά για λόγους δοκιμών δεν έχω γυρίσει πίσω στον σταθερό τρόπο οδήγησης και οδηγώ λίγο μανιακά άρα ελπιζω σε βάθος χρόνου να βελτιώσω την εξοικονόμηση. Προβλήματα!!! Στα 80 χλμ αερίου έκαψα 2 πολλαπλασιαστες!!! (είχαν 150.000 χλμ) δεν το ρίχνω στο αέριο αλλά δεν μου κάθετε και τυχαίο. Σποραδιακά βλεπω ένα λαμπάκι μηχανής στα βαθεία πατήματα , πρόβλημα που ελπιζω να μου το λύσουν στα 1500 χλμ που θα πάω για έλεγχο (το λαμπάκι σβήνει μόνο του μετά από λίγο). Αυτα.......
Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου δουλεύει καλύτερα στις ψηλές ταχύτητες, αλλά είναι θέμα στρωσίματος μάλλον.
Το πρόβλημα με το λαμπάκι στα δυνατά πατήματα το είχα αρχικά κι εγώ, όμως μετά από το νέο πρόγραμμα που μου περάσανε πλέον όσο και να το πιέσω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες για την εξοικονόμηση θα το καταλάβεις εν καιρώ.
Η δικιά μου δεξαμενή είναι 63λτ και γεμίζει με 57λτ.
Έχεις δει μήπως και κατανάλωση βενζίνης ή είναι πιο καινούριο το σύστημα σου?
-
kefalas1
δεν νομίζω ότι το σύστημα μου είναι πιο καινούργιο μιας και το μοτέρ μου είναι 20vt 1.8 και όχι ΤSI 1.8. Δεν νομίζω εμένα να μου περάσουν κανένα πρόγραμμα πάντως , μάλλον θα μου ρυθμίσουν το αέριο καλύτερα. Υποθέτω πάντα!ksoulis έγραψε: Λίγο πολύ είχα κι εγώ αυτά τα προβλήματα, όμως μετά την τελευταία μου επίσκεψη στη Skoda φαίνεται πως λύθηκαν (έχω κάνει από τότε 10000 χλμ σε μεγάλες διαδρομές, σε μικρότερες αλλά και στην πόλη).
Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου δουλεύει καλύτερα στις ψηλές ταχύτητες, αλλά είναι θέμα στρωσίματος μάλλον.
Το πρόβλημα με το λαμπάκι στα δυνατά πατήματα το είχα αρχικά κι εγώ, όμως μετά από το νέο πρόγραμμα που μου περάσανε πλέον όσο και να το πιέσω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες για την εξοικονόμηση θα το καταλάβεις εν καιρώ.
Η δικιά μου δεξαμενή είναι 63λτ και γεμίζει με 57λτ.
Έχεις δει μήπως και κατανάλωση βενζίνης ή είναι πιο καινούριο το σύστημα σου?
- jetsurf
- Member
- Μοντέλο: YETI 1.8
Καλησπερα!εχω το yeti 1.8 tsi κ μετα απο πολλα ραντεβου σε μαστορες κ απειρο διαβασμα forum ελληνικων κ ξενων(για το lpg)κατεληξα στο icom JTG 5ης γεννιας(χωρις πνευμονα)ο μηχανικος(υγραεριοκινηση Μπιρμος) μου φανηκε σοβαρος κ γνωστης με εμπειρια.το κοστος μου ειπε 2500euro κ ισως 100 ακομα για την αντλια ψεκασμου π ισως χρειαστει τροποποιηση αφου αποσταλει Ιταλια(πρεπει να δει το αμαξι απο κοντα).Υποψηφιο συστημα ηταν και το vialle το οποιο κατα τον κυριο αντιπροσωπο (βρεττος vdmotorsport) σταματησε να τοποθετηται λογω προβληματων.Η ερωτηση λοιπον,υπαρχει καποιος που εχει βαλει τετοιο συστημα στα μοτορια μας?
-
greekpow
Ρε παιδιά έχει ακούσει κανείς για το stag 400? Είναι για tfsi και σε πολυ καλή τιμή. Μηπως το έχει βάλει κανείς?