Να προσθέσω και σε ποιον θα πέσεις, επειδή δυστυχώς δεν έχεις απο όλους την ίδια αντιμετώπιση...ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Μετραει η ωρα,ο τοπος,ο τυπος του αυτοκινητου & το κυριοτερο "πως θα μιλησεις".
Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά
- MadSurfer
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: ......
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά

- ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: FELICIA (racing edition)
Κανενας ανθρωος δεν ειναι ιδιος με κανεναν πχ ολοι οι υπαλληλοι συνεργειων δεν ειναι ιδιοι.
Η κατασταση ειναι & θα παραμεινει μπερδεμενη διοτι ζουμε στην Ελλαδα... :|
Η κατασταση ειναι & θα παραμεινει μπερδεμενη διοτι ζουμε στην Ελλαδα... :|

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
-
OCTAVIA 5 2.0 FSI
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Το τοπιο ειναι θολο & οργανα δεν θα παρουν ποτε μαλλον.
Μετραει η ωρα,ο τοπος,ο τυπος του αυτοκινητου & το κυριοτερο "πως θα μιλησεις".
Δεν υπαρχει κανενας λογος για μαγκιες,φερθειτε εξυπνα (δεν ειπα με δουλικοτητα) & θα φυγετε κυριοι... :P
-
DENIS246
Καθ’ ότι πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και το θέμα το μεμβρανών έχει αναζωπυρωθεί άρχισα να ψάχνω για τιμές και προσφορές.
Έπεσε στα χέρια μου μια προσφορά για μεμβράνες 105,00euro της V-KOOL Signature Series.
Σαν τιμή είναι πολύ καλή, σαν μεμβράνες τις γνωρίζετε ? Αξίζουν να τις βάλω?
Έπεσε στα χέρια μου μια προσφορά για μεμβράνες 105,00euro της V-KOOL Signature Series.
Σαν τιμή είναι πολύ καλή, σαν μεμβράνες τις γνωρίζετε ? Αξίζουν να τις βάλω?
-
gianlah
παιδιά καλησπέρα, την βοήθειά σας. Φίλος για το καινούργιο rapid (και για το παιδάκι) μου κάνει δώρο την τοποθέτηση μεμβρανών 3m crystalline στα τζάμια μου. Η ερώτηση μου έχει να κάνει ότι η σειρά αυτή έχει 2 τύπους, την 40 που είναι πιο σκούρη και την 70 που είναι σχεδόν διάφανη. Η διαφορά σε ενεργειακή απόδοση είναι 60% για την 40 και 50% για την 70!!!!. Ο ίδιος επιμένει ότι αξίζει να βάλω την 40άρα λόγω καλύτερης απόδοσης, αλλά εγώ σκέφτομαι μήπως είναι αρκετά προκλητική για την αστυνομία. Την φοράει κανείς σας? έχει γνώμη πόσο φαίνεται το εσωτερικό είναι ώστε να μην ``προκαλεί ``??? Μου είπε επίσης να βάλω πίσω την 40άρα και μπροστά την 70άρα για να μην έχω κανένα πρόβλημα σε έλεγχο αλλά η διχρωμία με χαλάει αισθητικά, πιστεύω ότι θα είναι πιο ωραίο το αμάξι αν είναι ομοιόμορφο σε όλα τα τζάμια (εκτός μπαμπριζ εννοείται). Ακούω γνώμες, τι θα επιλέγατε εσείς? φοράει κανείς την σειρά?
- smpetros
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Fabia 1.2 TSi 105ps
Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών
1) Σε ποια τζάμια επιτρέπονται;
Οι αντιηλιακές μεμβράνες επιτρέπονται σε όλα τα τζάμια.
Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία επιτρέπονται οι εξής συντελεστές μετάδοσης φωτός:
α) Μπροστινό παρ - μπριζ: Έως 75%
β) Πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού - συνοδηγού: Έως 70%
γ) Κρύσταλλα πίσω θέσεων έως και το πίσω παρ-μπριζ: Απεριόριστο (σε περίπτωση που υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες).
δ) Κρύσταλλα πίσω θέσεων έως και το πίσω παρ-μπριζ: 70% (σε περίπτωση που ΔΕΝ υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες).
ε) Οι μεμβράνες τύπου καθρέφτη απαγορεύονται παντού.
Τα ποσοστά % που εμφανίζονται στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι συντελεστές μετάδοσης φωτός.
Η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου μειώνεται κατά 99% και στις 5 περιπτώσεις.

Η Νομοθεσία περί τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών ΕΔΩ
1) Σε ποια τζάμια επιτρέπονται;
Οι αντιηλιακές μεμβράνες επιτρέπονται σε όλα τα τζάμια.
Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία επιτρέπονται οι εξής συντελεστές μετάδοσης φωτός:
α) Μπροστινό παρ - μπριζ: Έως 75%
β) Πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού - συνοδηγού: Έως 70%
γ) Κρύσταλλα πίσω θέσεων έως και το πίσω παρ-μπριζ: Απεριόριστο (σε περίπτωση που υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες).
δ) Κρύσταλλα πίσω θέσεων έως και το πίσω παρ-μπριζ: 70% (σε περίπτωση που ΔΕΝ υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες).
ε) Οι μεμβράνες τύπου καθρέφτη απαγορεύονται παντού.
Τα ποσοστά % που εμφανίζονται στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι συντελεστές μετάδοσης φωτός.
Η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου μειώνεται κατά 99% και στις 5 περιπτώσεις.

Η Νομοθεσία περί τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών ΕΔΩ
Skoda: Είναι όλο προσόντα.

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος"

-
manos_76
Εγω εχω τις CS35 της 3Μ (σειρα Color-Stable) - πιστευω πως ειναι οτι καλυτερο, διοτι ουτε ανοιχτο σαν να μην εχεις βαλει κατι ουτε τοσο σκουρο που να δειχνει πως εισαι μελος της μαφιας.
Τωρα οσον αφορα την σειρα crystaline θα προτεινα την 40 - ειναι πολυ κοντα στην 35 της δικιας μου.
Επισης προσθετει ογκο στο αυτοκινητο και αυτο ειναι καλο.
Τωρα οσον αφορα την σειρα crystaline θα προτεινα την 40 - ειναι πολυ κοντα στην 35 της δικιας μου.
Επισης προσθετει ογκο στο αυτοκινητο και αυτο ειναι καλο.
-
gianlah
μάλλον πάω για την 40άρα λοιπόν... thanks gyus... κάτι τελευταίο, το βράδυ με την 35άρα είναι εντάξει με την οδήγηση ή σε δυσκολεύει να δεις τι κινείται τριγύρω?
- bobatos
- Member
- Μοντέλο: 0CTAVIA 5
- Επικοινωνία:
Καθ’ ότι πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και το θέμα το μεμβρανών έχει αναζωπυρωθεί άρχισα να ψάχνω για τιμές και προσφορές για θεσσαλονικη μερια σε octavia 5
-
manos_76
Δεν σε δυσκολευει σε καμια περιπτωση.gianlah έγραψε:το βράδυ με την 35άρα είναι εντάξει με την οδήγηση ή σε δυσκολεύει να δεις τι κινείται τριγύρω?
- smpetros
- SkodaFan For Life!
Μπορεί να περνάει κανένας θεοκόμματος απ' έξω και να σου πετάξει κάνα φιλάκι... :roll: και να μην το πάρεις χαμπάρι... :mrgreen:
Για πρόσεξέ το...! 8) :D

-
gianlah
όχι ρε φίλε και να πάθω τέτοια ζημιά.... να χάσω τον θεοκόμματο δεν λέει... κοροϊδεύεται εσείς... newbie είμαι θα μάθω που θα πάει.. ευχαριστώ πάντως, πάω βουρ για την 40άρα...smpetros έγραψε:Μπορεί να περνάει κανένας θεοκόμματος απ' έξω και να σου πετάξει κάνα φιλάκι... :roll: και να μην το πάρεις χαμπάρι... :mrgreen:
- smpetros
- SkodaFan For Life!
Δε σε κοροϊδεύει κανένας φίλε μου... :!: απλός το διασκεδάζουμε κιόλας....!! 8) :D

- ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: FELICIA (racing edition)
Η διχρωμια δεν βοηθαει ουσιαστικα σε τιποτα,δειχνει σαν μπαλωμενο ασε την διαφορα ορασεως μεταξυ των επιβατων.gianlah έγραψε:Μου είπε επίσης να βάλω πίσω την 40άρα και μπροστά την 70άρα για να μην έχω κανένα πρόβλημα σε έλεγχο αλλά η διχρωμία με χαλάει αισθητικά, πιστεύω ότι θα είναι πιο ωραίο το αμάξι αν είναι ομοιόμορφο σε όλα τα τζάμια (εκτός μπαμπριζ εννοείται).
Οταν ειναι στο ιδιο ποσοστο ολα τα τζαμια φαινεται ωραιο το αμαξι απο οποια μερικα & αν το δεις... 8)

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
- smpetros
- SkodaFan For Life!
+1000 :) :) :)