:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:giannis_5vrs έγραψε:Το πρωτο αυτοκινητο που εμαθα να οδηγω ηταν ενα FIAT 124 1200 cc πισωκινητο καθαροαιμο ιταλικο!!!
Το δευτερο ενα NISSAN CHERRY 1981 μπροσθοκινητο με νορμαλ οδηγηση!!!
Και απο εδω και περα αγριευουν τα πραγματα!!!
Αποκτω ενα OPEL MANTA 2000cc δηλωμενο 1600cc (προβληματα τοτε με τα μπλοκα σε σταματουσαν για ελεγχο μηχανης και στο μπλοκο, ηταν κι ενας του υπουργειου μηχανικος και ανοιγες θελεις δεν θελεις το καπο, 2 φορες στο γκαραζ του τμηματος και το πρωι με συνοδεια ΖΗΤΑ στο υπουργειο συγκοινωνιων,αλλα ειχα ξαδελφο εκει μεσα και καθαριζα οσο για τα φυμε τζαμια τοτε σε σταματαγαν ετρωγες την κληση και στα χαραζαν για να τα βγαλεις, και πολλα αλλα) intzeksion με φιλτροχοανη,εξατμιση και προσπαθουσαμε να βγαλουμε 150 αλογακια!!!!!
Μετα και τελευταιο VW CORRADO G60 με αμερικανικες προδιαγραφες 160 αλογακια και το ειχα φθασει 190 και ωραιο look,πεσαν αρκετα λ7 κι εκει μεχρι που τα επαιξε ο κομπρεσσορας.
Και μετα λεω θα παρω καινουργιο αυτοκινητο, θα το παρω με αλογακια με χωρους,τελος παντων στα μετρα μου,και δεν θα ριξω μια στο τουτου μου, και ολα καλα πηγαιναν κυλουσε ηρεμα η οικογενειακη μου ζωη,μεχρι που συναντησα τον ΒΑΙΟ σε μια λαικη αγορα και ορισμενους πορωμενους, και απο τοτε δεν κοιμαμαι!!!!!!!
ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ SKODA
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
OCTAVIA TFSI-K04
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
2 bar ΣΤΑΘΕΡΗ?????
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????
-
NICK5RS
Εγώ ξεκίνησα να μαθαίνω στο θεϊκό και πρωτοποριακό Citroen gs special !
1200 με 4 σασμάν όπου έγινε μετατροπή σε 1300 και κάτι με 5 σασμάν όπου το έχουμε ακόμα !!! μοντέλο 1976 !!!!
Μετά αγοράσαμε το Mazda 323 sedan 1600 μοντέλο 1992 όπου στα χέρια μου άλλαξε πολύ σε σημείο που τρόμαζε πολλά αυτοκίνητα του τώρα !!!:twisted: :twisted: :twisted:
Πουλήθηκε το Mazda και από μέσα Νοεμβρίου 2006 έχω αυτό από κάτω στην φωτογραφία ! :D :D :D :D :D
1200 με 4 σασμάν όπου έγινε μετατροπή σε 1300 και κάτι με 5 σασμάν όπου το έχουμε ακόμα !!! μοντέλο 1976 !!!!
Μετά αγοράσαμε το Mazda 323 sedan 1600 μοντέλο 1992 όπου στα χέρια μου άλλαξε πολύ σε σημείο που τρόμαζε πολλά αυτοκίνητα του τώρα !!!:twisted: :twisted: :twisted:
Πουλήθηκε το Mazda και από μέσα Νοεμβρίου 2006 έχω αυτό από κάτω στην φωτογραφία ! :D :D :D :D :D
-
lakis20vt
ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΣΕ CITREON GS SPECIAL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ CITROEN GSA
TO 1995 ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. FIAT TEMPRA 1.6 (ME ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ :lol: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΤΩΜΑ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΒΓΑΖΕ 82 ΑΛΟΓΑ ,ΧΑΧΑΧΑ)
ΤΟ 1996 CITROEN AX 1.4 LE MAN[ (100 AΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ !!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ )
ΤΟ 1998 CITROEN SAXO 1.6 VTS (ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ :D ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΜΑ 120 ΑΛΟΓΑΚΙΑ)
ΤΟ 1999 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ FIAT ΤΣΙΝΚΟ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΤΟ 2000 CITROEN SAXO 1.6 VTS ΞΑΝΑ !!! ( ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ :lol: , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΜΑ........)
ΤΟ 2001 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ SKODA FABIA 1.4 ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ :) )
ΤΟ 2005 SKODA OCTAVIA TOUR 1.8T (ME TA 150 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΠΑΝΩ :D )
.........
...............
......................
.........................
.............................
.................................
....................................
TO 2039 (ΣΤΑ 69 ΜΟΥ) FERRARI :lol: :lol: :lol: :lol:
:D
TO 1995 ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. FIAT TEMPRA 1.6 (ME ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ :lol: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΤΩΜΑ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΒΓΑΖΕ 82 ΑΛΟΓΑ ,ΧΑΧΑΧΑ)
ΤΟ 1996 CITROEN AX 1.4 LE MAN[ (100 AΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ !!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ )
ΤΟ 1998 CITROEN SAXO 1.6 VTS (ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ :D ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΜΑ 120 ΑΛΟΓΑΚΙΑ)
ΤΟ 1999 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ FIAT ΤΣΙΝΚΟ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΤΟ 2000 CITROEN SAXO 1.6 VTS ΞΑΝΑ !!! ( ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ :lol: , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΜΑ........)
ΤΟ 2001 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ SKODA FABIA 1.4 ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ :) )
ΤΟ 2005 SKODA OCTAVIA TOUR 1.8T (ME TA 150 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΠΑΝΩ :D )
.........
...............
......................
.........................
.............................
.................................
....................................
TO 2039 (ΣΤΑ 69 ΜΟΥ) FERRARI :lol: :lol: :lol: :lol:
:D
-
lakis20vt
-
Acis13
Έμαθα να οδηγώ σε ένα ΟΡΕL Kadett Station , μοντέλο 1968. Άδειο πίσω σαν ημιφορτηγό, πισωκίνητο βέβαια, και ο παλιός Δομοκός φάνταζε ειδική διαδρομή! Το επόμενο αυτοκίνητο της οικογένειας, (πολύ μικρός για να έχω δικό μου) ήταν ένα CITROEN GS PALLAS. Απίστευτη η αίσθηση στο ταξίδι λόγω της υδροπνευματικής ανάρτησης. Αντικαταστάθηκε λόγω υπρβολικής κατανάλωσης καυσίμου (13λ/100χλμ) και λαδιού, με ένα CITROEN AX PALLAS, το οποίο το λάτρεψα επειδή ήταν το αυτοκίνητο που έκανα τις βόλτες μου νόμιμος(δίπλωμα). Μετά από αυτό ήρθε ένα SKODA FELICIA 1300cc, το οποίο έκανε 171000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσει κανείς έναν αισθητήρα "Λ". Μετά αγόρασα το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο: SUBARU VIVIO!!! Κινητήρας 658 cc, 4WD και οι δρόμοι είναι δικοί μας! Θα μείνει πάντα στην καρδιά μου! 96000 χλμ ΑΝΕΞΟΔΑ. Αθήνα-Λαμία 8 € βενζίνη σούπερ αμόλυβδη, και παρκάρεις ακόμα και σε τηλεφωνικό θάλαμο. Από τον Μάρτιο του 2006, (παρεπιπτώντως η ημερομηνία πρώτης άδειας είναι ίδια με τα γενέθλιά μου, 30 Μαρτίου) συζώ με το πιο όμορφο, γρήγορο, αξιόπιστο SKODA FABIA 1,2 Spirit Edition, και ευχαριστώ τον Θεό που ξαναγύρισα στην οικογένεια της SKODA!
-
johny
- xristos gt
- Member
- Μοντέλο: xxxxxxx
-
ailouraki
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
- Κωδικός Μέλους: Ναι
To πρώτο μου ήταν φυσικά το παλιό του πατέρα μου... ένα Honda Civic του 1984. Το 2001 πουλήθηκε στο αστρονομικό ποσό των 300.000 δρχ με 434.000χιλ.....
Ούτε ταξί να ήταν!
Το 2001 αγόρασα ένα Peugeot 206 XS 1400cc το οποίο και κράτησα μέχρι το 2006 που μεταπήδησα στο Group VAG και στην μεγάλη μου αγάπη το Superb! :wink:
Το 2001 αγόρασα ένα Peugeot 206 XS 1400cc το οποίο και κράτησα μέχρι το 2006 που μεταπήδησα στο Group VAG και στην μεγάλη μου αγάπη το Superb! :wink:

-
crocodile
-
xenos
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
-
STRIKER