Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά
- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Περί τοποθέτησης φιμέ μεμβρανών γενικά
Αρχές Απριλίου. Τώρα ψάχνω άκρη στο Μηχανολογικό να σφραγίσει την άδεια μου με την ένδειξη: "Φιμέ κρύσταλλα". 8) 8) 8)
-
Gazofonix
Αμα το καταφερεις και αυτο θα πρεπει να ποσταρεις την διαδικασια ως DIY. :idea: :idea:kdouris έγραψε:Αρχές Απριλίου. Τώρα ψάχνω άκρη στο Μηχανολογικό να σφραγίσει την άδεια μου με την ένδειξη: "Φιμέ κρύσταλλα". 8) 8) 8)
-
Giorikas
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
Καλησπερα παιδες...και καλο χειμονα.Να ρωτησω εχουμε κανενα γνωστο να μας κανει καμια εκπτωση για να μας περασει φιμε τζαμια ειμαστε 5 ατομα...μενω Αθηνα στην Καλλιθεα.
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia gt
Re: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
παρε εδω
LLumar shop
Ψυχικό
Λεωφ. Κηφισίας 174
Τηλέφωνο: 210 67 53 361
ζητα το δημητρη αν θυμαμαι καλα και πες του οτι σου εδωσε το τηλ ο θανασης που του εχει στειλει τα πολλα αυτοκινητα
ολο και κατι καλυτερο θα σου κανει
LLumar shop
Ψυχικό
Λεωφ. Κηφισίας 174
Τηλέφωνο: 210 67 53 361
ζητα το δημητρη αν θυμαμαι καλα και πες του οτι σου εδωσε το τηλ ο θανασης που του εχει στειλει τα πολλα αυτοκινητα
ολο και κατι καλυτερο θα σου κανει
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
-
GriTon
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
φιλος, στην θησεως εχει LLUMAR & 3M σταματας ρωτας τι καλυτερο κανεις για 5 αυτοκινητα και αποφασιζεις.
δεν υπαρχει μεσο του κλαμπ συνεργαζομενο μαγαζι...
-
Dion RS
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
Yπαρχει Γρηγορη: http://www.skodafans.gr/skodafans/viewt ... 107&t=2485GriTon έγραψε:
- VRS5
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia rs5
- Επικοινωνία:
ασε ανοιχτα τα παραθυρα!!!Gazofonix έγραψε:Αμα το καταφερεις και αυτο θα πρεπει να ποσταρεις την διαδικασια ως DIY. :idea: :idea:kdouris έγραψε:Αρχές Απριλίου. Τώρα ψάχνω άκρη στο Μηχανολογικό να σφραγίσει την άδεια μου με την ένδειξη: "Φιμέ κρύσταλλα". 8) 8) 8)
-
FabiAggelos
Ξέρει κανείς αν γίνεται να αφαιρεθούν οι μεμβράνες?
Και αν ναι πόσο απλό και εύκολο είναι?
-
Dion RS
Ναι,αφαιρουνται.Δεν ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο,απλα μετα θελουν ταFabiAggelos έγραψε:Ξέρει κανείς αν γίνεται να αφαιρεθούν οι μεμβράνες?
τζαμια καλο καθαρισμα.Εγω ειχα αφαιρεσει τις μπροστινες οταν αλλαξε
η νομοθεσια και εβαλα τις προβλεπομενες,διοτι αυτες που ειχα ηταν
"μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα..." :lol: :lol: :lol:
-
FabiAggelos
Thanks Διονύση..εμένα έχει αρκετές ατέλειες και κάποια στιγμή θέλω να τις αλλάξω..βέβαια εγώ τις βλέπω που το ξέρω..αλλά.....
-
giorgos batopoulos
Φιμε τζαμια
Μετα απο σχεδον ενα ολοκληρο χρονο αποφασισα να προβω στις απαραιτητες βελτιωσεις της τσεχας μου.Μια απο αυτες ειναι και τα φιμε τζαμια,αλλα οι αποψεις διαφερουν στο ποια εταιρια ειναι ποιο καλη.Και για αυτο ρωτω τους φιλους σκοντακιδες μιας που μοιραζομαστε το ιδιο παθος για το καλυτερο στο αμαξι μας.Ποια εταιρια ειναι ποιο καλη? 3Μ-Λουμαρ.Χρηματικα η διαφορα ειναι πολυ μικρη για να μπει ως κριτιριο,και ως χρωματισμο στο 30% σκουροτιτα που το θελω δεν εχει διαφορα.Φιλοι τα φωτα σας.
-
The Fallen
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.8 Tsi
Re: Φιμε τζαμια
Γιώργο εμένα είναι Lummar.Mπήκανε ως δώρο απο την αντιπροσωπεία τον Νοέμβριο του '07 όταν πήρα το αυτοκίνητο. Μάλιστα συνοδεύονταν απο εγγύηση εφ' όρου ζωής της εταιρίας ( τώρα ακριβώς τι καλύπτει δεν ξέρω, γιατί ως Έλληνας δεν την διάβασα ποτέ) και επίσης υπεύθυνη δήλωση, οτι καλύπτει τις διατάξεις περί φιμέ τζαμιών, στην οποία αναφέρεται και το ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερ. Κυβερνήσεως) που έχει δημοσιευτεί η σχετική διάταξη. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε τροχαίους ελέγχους της αστυνομίας, ούτε με το υλικό γενικά. Απέφυγα να βάλω τις εντελώς σκούρες, γιατί απλά το αυτοκίνητο θα έμοιαζε εντελώς καγκουριστάν....Για την 3Μ δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, ήταν η πρώτη φορά που έβαλα μεμβράνες στο αυτοκίνητο και επείδή ήταν δώρο, δεν το έψαξα προσωπικά για να έχω περαιτέρω άποψη. Πάντως ότι και να αποφασίσεις να ξέρεις οτι μετά την τοποθέτηση, το κλιματιστικό θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση.
Περπατώ στην γη με τα μάτια στραμμένα στον ουρανό,
γνωρίζοντας οτι...εκεί ήμουν και εκεί ανυπομονώ να επιστρέψω..

γνωρίζοντας οτι...εκεί ήμουν και εκεί ανυπομονώ να επιστρέψω..

-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
Μεταφερθηκε Γιωργο σε υπαρχον θεμα.Διαβασε και τις προηγουμενες δημοσιευσεις για να δεις εντυπωσεις

-
giorgos batopoulos
Ευχαριστω πολυ παιδες αν και ειχα ψαξει για το θεμα δεν το βρηκα συγνωμη.
-
G.pap
Βαλε τα φιμε σου αλλα μην βαλεις στα παραθυρα οδηγου συνοδηγου γιατι ζωγραφιζουν,πλεων απαγορευεται εχω προσοπηκη εμπιρια προσφατα.giorgos batopoulos έγραψε:Ευχαριστω πολυ παιδες αν και ειχα ψαξει για το θεμα δεν το βρηκα συγνωμη.