SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Άβαταρ μέλους
tampakisgr

SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από tampakisgr »

Πολλοί θα σκεφτείτε τι τσιγκούνης είναι αυτός ή με τι κάθεσαι και ασχολησε ρε φιλέ;
Χθες παρέλαβα από την εταιρεία παζαροπουλος το νέο μου αυτοκίνητο Octavia 5 1,8 tsi
Στα δώρα που έκανε η αντιπροσωπεία ήταν τα πατάκια ως λοιπόν ευκολόπιστος ή αδαής δεν έδωσα σημασία εφόσον τα πατάκια τα οποία έβλεπα στα αυτοκίνητα της έκθεσης ήταν τα σωστά και θεώρησα ότι τα ιδία θα είναι και αυτά που θα δίνουν δώρο.
Σήμερα λοιπόν που ασχολήθηκα λίγο περισσότερο με το αυτοκίνητο μιας και την ώρα της παράδοσης το τελευταίο πράγμα ήταν να ασχοληθώ με τα πατάκια είδα ότι αυτό που ονομάζει ο παζαροπουλος πατάκια δεν ήταν παρά μια απλή μοκέτα παχους 2 χιλιοστών κομμένη και ρελιασμένη .μπαίνεις στο αυτοκίνητο και το πατάκι πάει βόλτα ούτε καν τρύπες να τοποθετηθεί σωστά δεν είχε.
Πήγα λοιπόν πάλι στην αντιπροσωπεία και μου είπαν αυτά δίνουμε εμείς και κάτι τέτοια ,δεν σας είπαμε και δεν μας ρωτήσατε αν είναι τα εργοστασιακά και ότι μπορώ να αγοράσω με 60 ευρώ αυτά που βλέπω στα αυτοκίνητα της έκθεσης.
Τον ενημέρωσα ότι την απάντηση σας την θέλω έγγραφη ότι τα αυτοκίνητα έρχονται χωρίς πατάκια και ότι η εταιρεία σας δίνει αυτό το πατάκι της συγκεκριμένης ποιότητας.
Μετά από 20 λεπτά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι η εταιρεία δεν δίνει έγγραφη απάντηση αν θέλω να πάω στην βιαμαρ και ότι η έγγραφη απάντηση που θέλω υπάρχει στο χαρτί της παραγγελίας όπου αναφέρει δώρο πατάκια και ότι μπορώ να κινηθώ με νομική βοήθεια.

Το θέμα φαίνεται αστείο που ασχολούμαι και μόνο αλλά αν βλέπατε τα πατάκια θα εξοργιζόσασταν και εσείς είμαι 100% σίγουρος .
Δεν είναι το πρώτο καινούργιο αυτοκίνητο που αγοράζω και αλλού μου είπαν για πατάκια δώρο αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί σε αυτοκίνητο.

Το θέμα έχει προωθηθεί ήδη στο ΙΝ.ΚΑ
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I
Κωδικός Μέλους: Ναι

SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτισή σου.

Έδωσες τόσα χρήματα και λυπούνται να βάλουν πατάκια???

Έλεος δηλαδή :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gel73

Re: SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από Gel73 »

Σωστά κινήθηκες.
Αρκετά πια με την ανοχή όλων μας σε όλα.
Εύχομαι να δικαιωθείς, φίλε.
Άβαταρ μέλους
giorgos batopoulos

SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από giorgos batopoulos »

Πιστευω οτι πολυ σωστα θα κανεις,καιρος ειναι ποια να καταλαβουν οτι ο καταναλωτης δεν ειναι βλακας,και οτι εμεις που δινουμε τα ωραια λευτακια μας δεν τους τα χρωσταμε..
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt

Δημοσίευση από ThanassisGT »

με λιγα λογια σου πηραν τα πατακια οπως ερχονται απο το εργοστασιο για να στα πουλησουν 60€. ωραιοι
στο δικο μου παντως καθως ο πωλητης ηταν γνωστος, υπηρχαν τα γνησια πατακια, με το λογοτυπο Octavia, τις τρυπουλες τους και μετα απο 3 χρονια και 90000χιλ ειναι μια χαρα.
και χωρις να βαζω εφημεριδες και λαστιχενια απο πανω σα μερικους μερικους
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

ThanassisGT έγραψε:και χωρις να βαζω εφημεριδες και λαστιχενια απο πανω σα μερικους μερικους
Αυτό ξαναπές το :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

Δημοσίευση από Gazofonix »

Καλα ρε παιδια αν ειναι δυνατον.ΠΑΤΑΚΙΑ?Εγω το Φαμπιακι που πηρα μπορει να μην ειχε τα "γνησια" αλλα τουλαχιστον ειναι κομμενα τελεια και δεν γλυστρανε!!!!!!Και ο Παζαροπουλος με τοσες αντ/πειες και ονομα κανει τετοια αισχοι?Και δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας του φιλου.Ειναι θεμα αντιμετοπισης απο την εταιρια στον πελατη!!!!
Και φυσικα ψαξε για συνεργειο!Απο εκει εχουν κερδος,εκει θα τους πονεσει οταν δεν θα δουν το αμαξι να ερχετε ουτε για λαδια! :twisted: :twisted: :twisted:
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Δημοσίευση από Sailing »

Απαραδεκτη αντιμετώπιση αν μη τι άλλο...
Το δικό μου είχε μοκέτινα μαμά πατάκια με το λογότυπο επάνω.... τί να πω....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VRS5
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia rs5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VRS5 »

εγω φιλε μου το πηρα απο INTERAUTO και οι ανθρωποι καθε αλλο παρα τσιγκουνηδες ηταν: 12/10/06
1) αντηλιακες μεμβρανες
2) πατακια rs
3) συναγερμο
4) πλακετα για τα παραθυρα (να κλεινουν με το κλειδωμα μονα τους)
5) xenon (μεσαια)
Άβαταρ μέλους
manpro
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Octavia II RS

Δημοσίευση από manpro »

Όταν έρχεται το αυτοκίνητο Ελλάδα έχει τα γνήσια πατάκια.Το δικό μου το πήρα κατευθείαν απο Μαγούλα και τα πατάκια ήτανε στο πορτπαγκάζ.Δεν το πήρα απο την έκθεση για να πεις ότι τα βάλανε εκεί.
Άβαταρ μέλους
GriTon

SKODA ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από GriTon »

φιλε τα πατακια καποιος στα 'εφαγε'...

εγω θα πηγαινα στην ΒΙΑΜΑΡ και θα τους τα πεταγα στην μουρη...

δεν θελω πες τους πατακια για το σπιτι...

εγω παντως τους πηρα απο ΒΙΑΜΑΡ το διχτυ του πορτ παγκαζ αφου το εγραφε στο προσπεκτους που πηρα απο αυτους,,,ας μην πουμε βεβαια για το προγραμμα...αστο...

αν παντως δεν βρεις ακρη στειλε μου πμ να σε βοηθησω στον παζαροπουλο... :D
Άβαταρ μέλους
tampakisgr

Δημοσίευση από tampakisgr »

επισης το αυτοκινητο δεν το εχουν γεμισει λαδια,ο δειχτης λαδιου ειναι στην θεση Β οποτε περιπου 1 λιτρο ακομα θα το θελει φανταζομαι :oops:
Άβαταρ μέλους
Gazofonix

Δημοσίευση από Gazofonix »

tampakisgr έγραψε:επισης το αυτοκινητο δεν το εχουν γεμισει λαδια,ο δειχτης λαδιου ειναι στην θεση Β οποτε περιπου 1 λιτρο ακομα θα το θελει φανταζομαι :oops:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αυτο υπαγεται στα εξοδα προετημασιας.Πλησιμο-αποκερωμα-γενικος ελεγχος και συμπληρωμα υγρα ΑΝ χρεαζετε!
Και δεν εχει σχεση με δωρα!Το πληρωσες
Άβαταρ μέλους
karkge

Δημοσίευση από karkge »

εμένα στην Βιαμάρ μου έβαλαν πατάκια με λογότυπο αλλά χωρίς τρύπες για να κάθονται στην θέση τους. Δεν το πρόσεξα τότε αλλά και να το πρόσεχα δεν θα έλεγα τίποτα καθώς τα υπόλοιπα ( πολλά ) δώρα ήταν αυτά που πραγματικά χρειαζόμουν και θα πλήρωνα πολλά στην αγορά να τα πάρω.

Τα λάδια όμως που είναι και πιο σημαντικό είναι απαράδεκτο να μην τα έχουν γεμίσει.
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ

Δημοσίευση από Sailing »

Παιδιά επειδή έχουμε βγει off topic ας μας ενημερώσει ο tampakisgr όταν θα έχει νέα απο το θέμα.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα”