"Motorkote" Προϊόν (Βελτιωτικό?) Αυτοκινήτου

Κουβέντα για όλα τα αυτοκίνητα του εμπορίου
Άβαταρ μέλους
rp.evo
Member
Μοντέλο: octavia 1

Re: "Motorkote" Προϊόν (Βελτιωτικό?) Αυτοκινήτου

Δημοσίευση από rp.evo »

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:
rp.evo έγραψε:Τα διάφορα αντιτριβικά όπως...MILITEC-1...
Αυτο εχει εφαρμογη & σε φορητο οπλισμο (τυφεκια-πιστολια-πολυβολα) ιδιως σε συνθηκες αμμου.
Και όχι μόνο,χρησιμοποιείται κατά κόρον και στα dragster κυρίως στις ΗΠΑ
[img][/img]
Άβαταρ μέλους
kostas1

Δημοσίευση από kostas1 »

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:
kostas1 έγραψε:Τελικα ρε παιδια αξιζει να το βαλω ναι η οχι...........??????????
Και εαν ναι τι ακριβως να ζητησω???????
ΕΝΑ ειναι το γνησιο Motorkote USA & το φερνει ο Λαμπριανιδης στην Φραντζη η' μεσω του e-shop του.
Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: FELICIA (racing edition)

Δημοσίευση από ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ »

vgeorgoudis έγραψε: Σήμερα το πρωϊ το έβαλε ο συνάδελφος σε ford focus II και από τα πρώτα 30 περίπου χλμ είδε κάποια διαφορά ειδικά στον ήχο. Έφυγε η τραχύτητα του μοτέρ, μαλάκωσε στον ήχο και στο τρέμουλο που μεταφερόταν έστω και λίγο στην καμπίνα των επιβατών (ti vct).
Μαλλον δεν θα ειχε καλο λιπαντικο μεσα & το Motorkote εκανε αμεσως δουλεια για αυτον τον λογο.
Εικόνα

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
Άβαταρ μέλους
iliasrs1
Member
Μοντέλο: octavia rs

Δημοσίευση από iliasrs1 »

Εχει δοκιμασει κανεις το Cera Tec της liqui-moly?
http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... _3721.html
Ειναι κατι παρομοιο με το motorkote αλλα με κεραμικη επιστρωση....
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member

Βαρια κουβεντα το "κεραμικη επιστρωση" εχει γινει & αναλογη συζητηση οτι ακομη κι αυτοι που την κανουν πολλλες φορες την φερνουν στον κοσμο.

Τωρα πως μπορει να γινει με ενα προσθετο...ειχαν το Moly τωρα βγαζουν κι αλλο... :roll:
Εικόνα

«Μερικές φορές είμαι ο Θεός. Αν πω ότι κάποιος πρέπει να φύγει, φεύγει την ίδια μέρα» (1949-1993)
Άβαταρ μέλους
iliasrs1
Member

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Βαρια κουβεντα το "κεραμικη επιστρωση" εχει γινει & αναλογη συζητηση οτι ακομη κι αυτοι που την κανουν πολλλες φορες την φερνουν στον κοσμο.

Τωρα πως μπορει να γινει με ενα προσθετο...ειχαν το Moly τωρα βγαζουν κι αλλο... :roll:
Δηλαδη δημητρη κατι βρωμαει εννοεις ε?
Προφανως για να πουλησει?
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member

Απο την δεκαετια του '80 συναδελφε ακουμε για τετοια,ειχα δοκιμασει τοτε κι εγω το '90 σε μηχανη αλλα αποτελεσμα δεν ειδα περαν των εξοδων.

Ποιος ειναι αυτος που μας εγγυαται την μη αποκολληση μετα απο λιγο καιρο του "στρωματος" που ντε & καλα θα φτιαξει στο τοιχωμα του κυλινδρου το καθε ενα απο αυτα τα προϊοντα;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
iliasrs1
Member

Και εγω εχω δοκιμασει το motorkote (γνησιο) του οποιου η ιδιοτητα ισως ειναι πιο ξεκαθαρη.
Περα απο την αθορυβη λειτουργια του κινητηρα για λιγα χλμ δεν παρατηρησα τιποτα αλλο και εγω.
Για καθαρα ψυχολογικους λογους το εβαλα ξανα....μιας και ζημια δεν μου εκανε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να αποδειχθει η διαρκεια του.

Για το ceratec διαβασα σε ενα γερμανικο φορουμ και λεγανε καλα λογια...(δεν ξερω).
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member

Εχω δοκιμασει το "ελληνικο" αλλα & το γνησιο,το 2ο στο κιβωτιο & το τιμονι εκανε δουλεια.

Αυτα ΔΕΝ διορθωνουν καποιο προβλημα πληρως απλα αν ειναι ελαχιστο δεν το αφηνουν να "φανει" στον οδηγο.

Γερμανικη εταιρια,γερμανικο προϊον που λανσαρεται οπως & τα Aral,γερμανικο forum,γερμανοι σαν μελη που ισως εχουν καποια ωφελεια... 8)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
iliasrs1
Member

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Εχω δοκιμασει το "ελληνικο" αλλα & το γνησιο,το 2ο στο κιβωτιο & το τιμονι εκανε δουλεια.

Αυτα ΔΕΝ διορθωνουν καποιο προβλημα πληρως απλα αν ειναι ελαχιστο δεν το αφηνουν να "φανει" στον οδηγο.

Γερμανικη εταιρια,γερμανικο προϊον που λανσαρεται οπως & τα Aral,γερμανικο forum,γερμανοι σαν μελη που ισως εχουν καποια ωφελεια... 8)
Πειραζει που το αλλαξα μονος μου? :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iliasrs1 την Παρ 22 Μάιος 2009, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member

Συναδελφε μιλησα για τους γερμανους που σε γερμανικο forum μιλανε καλα για το εν λογω γερμανικο προϊον της γερμανικης εταιριας.

Επειδη δεν μου φανηκε & τοσο αμεροληπτο για αυτο το ανεφερα,δεν εχει να κανει με εσενα η' αλλον.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
iliasrs1
Member

ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ έγραψε:Συναδελφε μιλησα για τους γερμανους που σε γερμανικο forum μιλανε καλα για το εν λογω γερμανικο προϊον της γερμανικης εταιριας.

Επειδη δεν μου φανηκε & τοσο αμεροληπτο για αυτο το ανεφερα,δεν εχει να κανει με εσενα η' αλλον.
Oκ συναδελφε (και εκτος φορουμ) Δημητρη. :lol:
O συνδυασμος των παραπανω με μπερδεψε. :|

Στο θεμα μας παλι :lol:
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member

Πολλα ακουγονται για το τεφλον που περιεχουν μερικα απο αυτα τα προϊοντα.

Ας το αφησουμε καλυτερα το τεφλον πχ σε σπρευ για ραγα κλειστρου σε κανενα πιστολι κι οχι για το μοτερ μας.

Αλλωστε δεν λεει τιποτα για sport χρηση αλλα για φθορα λογω χιλιομετρων & εμεις ειμαστε "γρηγοροι"... :P
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
iliasrs1
Member

Νικο sailing σε παρακαλω αν μπορεις να σβησεις τα off topic καθως δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση με τον Δημητρη. :)
Ευχαριστω!!

Δημητρη αν επιτρεπετε να ρωτησω την γνωμη σου για το ΜΑΙ.
Ειναι πανακριβο βεβαια αλλα απο τα λεγομενα σε διαφορα δικα μας φορουμ, λενε οτι εχει διαφορα ακομα και στην δυναμη...
Σε ξενα φορουμ δεν βρηκα τιποτα.
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜ.ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Skodafans Silver Member

Συναδελφε τετοια πρωτοδοκιμαστηκαν σε μοτοσυκλετα πριν 20 χρονια περιπου στην Ελλαδα.

Αναπτυχθηκαν στο εξωτερικο αρχικα για στρατιωτικη χρηση πχ πυροβολισμος-εκρηξη αρα απωλεια λιπαντικων μοτερ η' βαλβολινης ωστε να υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο να λειτουργησει το οχημα η' το ελικοπτερο μεχρι να βγει απο την φονικη ζωνη οπως λεμε.

Αργοτερα η χρηση τους λογω marketing επεκταθηκε & στα αυτοκινητα ακομη & στην λιπανση φορητου οπλισμου αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι ενα 100% συνθετικο λιπαντικο χρειαζεται τετοια προσθετα για την χρηση που εμεις κανουνε στο μοτερ μας.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αυτοκίνητο Γενικά”