Καλημέρα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
Τα νέα μέλη και τα μέλη με 0 ποστ πρέπει να συστηθούν στην ενότητα "Νέα μέλη" ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλο το forum.
Το post τους θα πρέπει να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους, την πόλη διαμονής τους και λίγα λόγια για τους ίδιους !
-
Damianos
Καλημέρα...
Καλημέρα.Ονομάζομαι Δαμιανός και είμαι κάτοχος ενός Μαύρου Fabia 1,4 101hp DYNAMIC.Καλώς σας βρήκα... :roll: :roll: :roll:
-
giannis_5vrs
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: xxxxxxx
- Vaios 5 RS
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: Octavia 5 RS
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
steliosgt
-
Damianos
-
steliosgt
:lol: :lol: :lol: αλλα ρε φιλε το ηξερες οτι εαν γυρισεις το κλειδι παιζεις :lol: με τα παραθυρα :?: :?: :?: :?:Damianos έγραψε:Μη με βλέπεις έτσι...Είμαι γρήγορος αλλά αποτελεσματικός... :wink: :wink: :wink:steliosgt έγραψε:ποτε προλαβες :?: :?: :?: πριν λιγο το εμαθες το club και ετρεξες να μπεις μπραβο σου :!: :!: :!: καλως ηρθες φιλε :wav: :wav:
-
ailouraki
Re: Καλημέρα...
Καλώς τον κι από εδώ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Damianos έγραψε:Καλημέρα.Ονομάζομαι Δαμιανός και είμαι κάτοχος ενός Μαύρου Fabia 1,4 101hp DYNAMIC.Καλώς σας βρήκα... :roll: :roll: :roll:

και καλα ποσταρισματα!!!!