ABTAKIAS έγραψε: Με αυτά τα δεδομένα, άποψή μου είναι , τα παιδιά από επαρχία , αν έχουν κοντά αντιπροσωπεία της AUDI ή της SEAT, ας την πάρουν από εκεί μιας και με τα έξοδα αποστολής θα τους βγεί παραπάνω από την αρχική τιμή :|
ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Ψαλιδόμπαρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
-
CALASIRIAN
Re: Συζήτηση για Group Buy Ψαλιδόμπαρων
Νικό χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά απλά σκεφτήκαμε αυτο που είπε και ο Βασίλης
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
:twisted: :twisted: :D*Sailing* έγραψε: Τώρα έχετε και νέο Mod....θα τον βάζετε να κάνεις αυτός τιςμεταφορές! :idea: :idea: :idea:

- giorgos
- Member
- Μοντέλο: Octavia I GT
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
Καλησπερα σε ολους αν και λιγο αργα την πηρα και εγω την μπαρα :lol: , μπορει να μου πει καποιος ποσο του κοστισε η τοποθετηση? Η ευθυγραμμιση εγινε στην synertzi? και ποσο στοιχισε?BOSS_GT έγραψε:τις βιδες τις ειχαν εκει με χρεωση χοντρικα αν θυμαμαι καλα 3 ευρω δηλαδη τιποτα
ευχαριστω πολυ! :!: :!: :!:
-
BOSS_GT
φιλε ευθυγραμμιση θα κανω αυριο που θα βαλω και την θολομπαρα αρα δεν ξερω να σου πω,αλλα το κοστος εργατικων για την ψαλιδομπαρα το πολυ 10-15 ευρω
-
tseprailidis ioannis
Παιδια θελω και εγω την ψαλιδομπαρα οταν αποφασισετε πειτε μου με πμ γιατι χανομαι λιγο να σας πω σιγουρα αν ειμαι μεσα!!!απο Κοζανη ειμαι αμα μπορεσει να γινει κατι καλλος!!!!!!επεικοινωνηστε μαζι!!!!!thanks