ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Ψαλιδόμπαρων

Ομαδικές Αγορές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Άβαταρ μέλους
CALASIRIAN

Re: Συζήτηση για Group Buy Ψαλιδόμπαρων

Δημοσίευση από CALASIRIAN »

Νικό χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά απλά σκεφτήκαμε αυτο που είπε και ο Βασίλης
ABTAKIAS έγραψε: Με αυτά τα δεδομένα, άποψή μου είναι , τα παιδιά από επαρχία , αν έχουν κοντά αντιπροσωπεία της AUDI ή της SEAT, ας την πάρουν από εκεί μιας και με τα έξοδα αποστολής θα τους βγεί παραπάνω από την αρχική τιμή :|
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

*Sailing* έγραψε: Τώρα έχετε και νέο Mod....θα τον βάζετε να κάνεις αυτός τις Εικόνα μεταφορές! :idea: :idea: :idea:
:twisted: :twisted: :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giorgos
Member
Μοντέλο: Octavia I GT
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από giorgos »

BOSS_GT έγραψε:τις βιδες τις ειχαν εκει με χρεωση χοντρικα αν θυμαμαι καλα 3 ευρω δηλαδη τιποτα
Καλησπερα σε ολους αν και λιγο αργα την πηρα και εγω την μπαρα :lol: , μπορει να μου πει καποιος ποσο του κοστισε η τοποθετηση? Η ευθυγραμμιση εγινε στην synertzi? και ποσο στοιχισε? :oops:
ευχαριστω πολυ! :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
BOSS_GT

Δημοσίευση από BOSS_GT »

φιλε ευθυγραμμιση θα κανω αυριο που θα βαλω και την θολομπαρα αρα δεν ξερω να σου πω,αλλα το κοστος εργατικων για την ψαλιδομπαρα το πολυ 10-15 ευρω
Άβαταρ μέλους
tseprailidis ioannis

Δημοσίευση από tseprailidis ioannis »

Παιδια θελω και εγω την ψαλιδομπαρα οταν αποφασισετε πειτε μου με πμ γιατι χανομαι λιγο να σας πω σιγουρα αν ειμαι μεσα!!!απο Κοζανη ειμαι αμα μπορεσει να γινει κατι καλλος!!!!!!επεικοινωνηστε μαζι!!!!!thanks
Απάντηση

Επιστροφή στο “Group Buys”