Οctavia 5 1.8TSi GT 200hp!!!!!!!!!!!!

Ό,τι έχει σχέση με ειδήσεις για Skoda, νέα αυτοκίνητα κ.α.
Άβαταρ μέλους
SteliosTSI

Re: NEO Οctavia 5 1.8TSi GT 200hp!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από SteliosTSI »

Εδώ και 10 μερες που έχω παραλάβει το εργαλείο μου έχω κανει 2000χλμ. Το αμάξι ειναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Εξαιρετικά ήσυχο, άνετο και πολύ δυνατό. Και το πορτπαγκαζ χαοτικό!!!
Μέση καταναλωση 8,6λτ/100χλμ, με οδήγηση 140 -160 σταθερά και αρκετή πόλη.
Κάνω μεγάλη προσπάθεια με πολύ απαλό το γκάζι για να μην ξεπερνάω
τις 3500 στροφές.(Δεν έχω ούτε 100χλμ.)
εγώ δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια για χαλαρές στροφές, από την αρχή ο πωλητής μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος στρωσίματος πλέον. Το οδηγάω όπως το παλίο μου.

Από την αρχή 200 -300χλμ έχω κάνει κάποια έντονα αμοίγματα 1η-2α μέχρι τις 6000στρ, και έριξα και μια 230αρα για το καλό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά τα ανοίγματα; Ύστερα από μερικές γρήγορες βόλτες το αμάξι όταν το παρκάρισζα έβγαζε μια μυρωδιά σαν παραζεσταμένο πλαστικό. Λέτε να παίχτηκε τίποτα από το ζόρι?

Υ.Γ. Η τουρμπίνα δεν ακούγετε καθόλου, εκτός από όταν πιάνω τις 5000στρ ακούγετε κάτι σαν τον ήχο της τσαγιέρας όταν βράσει το νερό ή σαν τα μοτερακια απο τα μιξεράκια όταν φτάσουν στο τέλος που σφυρίζουν, στο περίπου πάντα αυτοι οι ήχοι.
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

EXCEL_lence έγραψε:
Από την αρχή 200 -300χλμ έχω κάνει κάποια έντονα αμοίγματα 1η-2α μέχρι τις 6000στρ, και έριξα και μια 230αρα για το καλό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά τα ανοίγματα; Ύστερα από μερικές γρήγορες βόλτες το αμάξι όταν το παρκάρισζα έβγαζε μια μυρωδιά σαν παραζεσταμένο πλαστικό. Λέτε να παίχτηκε τίποτα από το ζόρι?

Υ.Γ. Η τουρμπίνα δεν ακούγετε καθόλου, εκτός από όταν πιάνω τις 5000στρ ακούγετε κάτι σαν τον ήχο της τσαγιέρας όταν βράσει το νερό ή σαν τα μοτερακια απο τα μιξεράκια όταν φτάσουν στο τέλος που σφυρίζουν, στο περίπου πάντα αυτοι οι ήχοι.
Σου μυριζει καινουργιλα :D
Απλος ζεσταθηκαν λιγο τα περιφεριακα τσιμραγκαλα και εβγαλαν μυροδια,με τον καιρο θα εξαλυψει.
Οσο για τον ηχο της τσαγιερας ειναι ο ηχος απο την εξατμηση που κρυωνει(συστολη μεταλου)
Απολυτος φισιολογικα πραγματα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteliosTSI

Σε ευχαριστώ φίλε μου. είχα ένα σχετικό αγχος με αυτην την μυρωδιά, αλλα τωρα πλέον δεν μυρίζει.
Οσο για τον ηχο της τσαγιερας ειναι ο ηχος απο την εξατμηση που κρυωνει(συστολη μεταλου)
ο ήχος που σου λέω ειναι όταν το αμάξι κινείται, και ο κινητήρας έχει από 5000 στρ και πάνω.

Υ.Γ Θα προτιμόύσα να ακούγονταν το σφύριμγα που κάνει η τουρμπίνα στα diesel!!!
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RoadRunner »

EXCEL_lence έγραψε:Σε ευχαριστώ φίλε μου. είχα ένα σχετικό αγχος με αυτην την μυρωδιά, αλλα τωρα πλέον δεν μυρίζει.
ο ήχος που σου λέω ειναι όταν το αμάξι κινείται, και ο κινητήρας έχει από 5000 στρ και πάνω.

Υ.Γ Θα προτιμόύσα να ακούγονταν το σφύριμγα που κάνει η τουρμπίνα στα diesel!!!

:D Δεν καταλαβα καλα μαλλον :oops: sorry :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
C.G.

Δημοσίευση από C.G. »

Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο!!!
EXCEL_lence έγραψε: εγώ δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια για χαλαρές στροφές, από την αρχή ο πωλητής μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος στρωσίματος πλέον. Το οδηγάω όπως το παλίο μου.
Φαντάζομαι αναφέρεται στο μοτέρ. Τα περιφερειακά όμως; Λάστιχα, τακάκια, αναρτήσεις κλπ θέλουν και αυτά μια προσαρμογή.
Άβαταρ μέλους
SteliosTSI

η αλήθεια είναι ότι μάλλον τα περιφερειακά τελικά θέλουν στρώσιμο. Στα πρώτα χλμ ειχα κάνει φρενάρισμα από τα 160 στα 100 και το αμάξι έδειξε μια συμπερίφορά που με τρόμαξε: η μούρη έφευγε δεξιά και ο κ@λος αριστερά, σα να ήθελε να γυρίσει το αμάξι σβούρα. καμιά ιδέα κανείς τι ήταν; τώρα έχει στρώσει πάντως.
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5vRS

Δημοσίευση από linkin's dad »

EXCEL_lence έγραψε:η αλήθεια είναι ότι μάλλον τα περιφερειακά τελικά θέλουν στρώσιμο. Στα πρώτα χλμ ειχα κάνει φρενάρισμα από τα 160 στα 100 και το αμάξι έδειξε μια συμπερίφορά που με τρόμαξε: η μούρη έφευγε δεξιά και ο κ@λος αριστερά, σα να ήθελε να γυρίσει το αμάξι σβούρα. καμιά ιδέα κανείς τι ήταν; τώρα έχει στρώσει πάντως.
Θυμισε μου φιλε.Εχεις ESP :?: :)
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
SteliosTSI

οχι, μόνο ASR. το φρενάρισμα το έκανα στις λίμνες στην Εγνατια σε ευθεία.
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!

EXCEL_lence έγραψε:οχι, μόνο ASR. το φρενάρισμα το έκανα στις λίμνες στην Εγνατια σε ευθεία.
Προφανως ανομοιομορφη πεδηση ηταν μεχρι να 'πατησουν' τα τακακια,αλλα μου φαινεται υπερβολικο να ερθει το τουτου σχεδον διαγωνια στο δρομο. :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Gel73

Δημοσίευση από Gel73 »

linkin's dad έγραψε:
EXCEL_lence έγραψε:οχι, μόνο ASR. το φρενάρισμα το έκανα στις λίμνες στην Εγνατια σε ευθεία.
Προφανως ανομοιομορφη πεδηση ηταν μεχρι να 'πατησουν' τα τακακια,αλλα μου φαινεται υπερβολικο να ερθει το τουτου σχεδον διαγωνια στο δρομο. :shock: :shock: :shock:
Για πάνε για έλεγχο των αισθητήρων του ABS, γιατί αυτό που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογικό και δεν υπόκειται ούτε στο ASR, ούτε στο ESP.
Άβαταρ μέλους
SCOUTer

Δημοσίευση από SCOUTer »

EXCEL_lence έγραψε:η αλήθεια είναι ότι μάλλον τα περιφερειακά τελικά θέλουν στρώσιμο. Στα πρώτα χλμ ειχα κάνει φρενάρισμα από τα 160 στα 100 και το αμάξι έδειξε μια συμπερίφορά που με τρόμαξε: η μούρη έφευγε δεξιά και ο κ@λος αριστερά, σα να ήθελε να γυρίσει το αμάξι σβούρα. καμιά ιδέα κανείς τι ήταν; τώρα έχει στρώσει πάντως.
μπορεί να ήταν το τιμόνι λίγο αριστερά και να σε έβαλε στα ανάποδα

τσεκαρισέ το πιο προσεχτικά και αν σου κάνει τα ίδια πάνε για έλεγχο που λέει ο Gel
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!

Gel73 έγραψε:
linkin's dad έγραψε:
Για πάνε για έλεγχο των αισθητήρων του ABS, γιατί αυτό που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογικό και δεν υπόκειται ούτε στο ASR, ούτε στο ESP.
Αυτη ειναι η πιο σωστη κουβεντα που εχω ακουσει σημερα,Ηλια :!: :!: :!: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
GT200

Δημοσίευση από GT200 »

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ GT, H' ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ TEST DRIVE; ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΧΙ...................! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ TEST. ΚΑΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Άβαταρ μέλους
crocodile

Δημοσίευση από crocodile »

Καλοταξιδο! :)
Άβαταρ μέλους
SCOUTer

Δημοσίευση από SCOUTer »

GT200 έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ GT, H' ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ TEST DRIVE; ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΧΙ...................! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ TEST. ΚΑΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
follow your hart !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Νέα Skoda”