:!: Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να γίνει μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
:!: Εαν μέχρι και τις 16/10 κάποιο μέλος δεν έχει καταβάλει το ποσό της εξόφλησης τότε αυτόματα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ!!!.
:!: ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν θα γίνεται η κατάθεση να δηλώνεται το NICKNAME και να ποστάρετε στο παρόν topic ότι έγινε η κατάθεση ώστε να γίνεται επαλήθευση και να επιβεβαιώνεται η πληρωμή σας.
:!: Το ποσό για κάθε fmic είναι 274,00 ευρώ και η προκαταβολή που θα πρέπει να δωθεί μέχρι την Παρασκευή είναι 100,00 ευρώ.
:!: Οι εκτός Αθηνών θα χρεωθούν με έξοδα αποστολής.
Συμμετέχοντες:
Ο yiannisbest να μου στείλει τα στοιχεία του για κωδικό μέλους απο το σχετικό topic http://www.skodafans.gr/skodafans/viewt ... f=1&t=2643 για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο group buy σύμφωνα με τους όρους της ενότητας ομαδικών αγορών που θα βρείτε στο πάνω μέρος της σελίδας!
Σύνολο: 10 τεμάχιαΟ αριθμός λογαριασμού για την κατάθεση είναι:
.......
.......................
ΙΒΑΝ: ..............................
Διακιούχος: ...................................
OΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16/10!
Νομίζω ότι οι μέρες είναι αρκετές.
:!: Οφείλω επίσης να ενημερώσω ότι τα μέλη λαμβάνουν μέρος στο group buy με, αποκλειστικά, δική τους ευθύνη. Χωρίς παρεξήγηση προς τον ΝΕΥΡΙΚΟΣ, που τρέχει το group buy και τον ευχαριστούμε, η διαχειριστική ομάδα ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη αναλαμβάνει για τις μεταξύ σας οικονομικές συναλλαγές όπως και για την αποστολή των προϊόντων :!:
Απορίες και συζήτηση για τα παραπάνω παρακαλώ στην σχετική συζήτηση http://www.skodafans.gr/skodafans/viewt ... =21&t=2580
Ευχαριστώ.

