ΣΥΖΗΤΗΣΗ για αγορά VAGCOM και καλώδιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
-
Manos
ΣΥΖΗΤΗΣΗ για αγορά VAGCOM και καλώδιο
Χρονια πολλα και καλη Ανασταση
Μπορει να κανονιστει κανα group buy για καλωδιο CANBUS για SKODA OCTAVIA 5 ???
Μπορει να κανονιστει κανα group buy για καλωδιο CANBUS για SKODA OCTAVIA 5 ???
-
xenos
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: octavia GT
- Επικοινωνία:
-
Manos
Re: OCTAVIA 5 και VAGCOM
Καλο το ΕΒΑΥ αλλα . . . . τα 5αρια θελουν version 704. . . .
Υπαρχουν κινεζικα αλλα ποιος ξερει τι παιζεται με αυτα ???
Υπαρχουν κινεζικα αλλα ποιος ξερει τι παιζεται με αυτα ???
- mad1330
- Member
- Μοντέλο: Octavia 5 1.6 mpi
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Παιδιά ενδιαφέρει και εμένα το καλωδιάκι. Ρίχτε μια ματιά στο link http://ucables.com/ref/CANUSB-704 και εάν μαζευτούμε να το παραγγείλουμε.
-
gas-ion
Καλημερα σε ολους,οταν ειχα ψαχτει και εγω για το συγκεκριμενο θεμα για 5rs και ειχα ρωτησει στο <<αδελφικο>> φορουμ μου ειπαν να βρω τον vassilis 20vt απο το seatclub,οπως και εκανα και τα πηρα καλωδιο και προγραμμα 80 ευρο.Σας το αναφερω για να μην μπλεξετε με ebay κλπ,ουτε <<μιζα>> 8) 8) 8) θα παρω ουτε τιποτα απλα εμενα με εξηπηρετησε ο ανθρωπος αμεσα.Για ψαχτε το.
-
manolis38
Παιδια ψαχτειτε πολυ καλα για το αν ειναι συμβατο με το λειτουργεικο του υπολογιστη σας. Απο οτι ξερω τα Vista εχουν προβλημα στο θεμα.
-
ghelakis
κατσε να βρουμε ολα τα υπολοιπα και θα δουμε τι θα κανουμε με το λαπτοπ!!! 8) 8)
vista= svista
vista= svista
-
Epitelous VAG
Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για αγορά VAGCOM και καλώδιο
Χαιρετιζω το forum. Θα παραγγειλω απο Taiwan καλωδια Vag-Com για μερικους φιλους. Ειναι η εκδοση 704.1.
Αν ενδιαφερεται κανεις, ας με ενημερωσει.
-
manolis38
Η εκδοση αυτη παιζει με VISTA ; Συνεργαζεται με τα προηγουμενα μοντελα του γκρουπ; Εχω ακουσει οτι υπαρχει προβλημα στα προηγουμενα Fabia - OctaviaEpitelous VAG έγραψε:Χαιρετιζω το forum. Θα παραγγειλω απο Taiwan καλωδια Vag-Com για μερικους φιλους. Ειναι η εκδοση 704.1.
-
akoyl
Πόσο περίπου έρχονται αυτά?Epitelous VAG έγραψε:Χαιρετιζω το forum. Θα παραγγειλω απο Taiwan καλωδια Vag-Com για μερικους φιλους. Ειναι η εκδοση 704.1.
- vRS116
- Member
- Μοντέλο: Fabia SE