Ανανεώνω το πρώτο ποστ σήμερα 17/9/15 έχοντας τιμές για τα μπλουζάκια.

Και τα φουτερακια

Παρακάτω βλέπετε τα μεγέθη για τις μπλούζες και τα φούτερ όπως τα δίνει η εταιρία που τα κατασκευάζει,να ξέρετε μετά το πρώτο πλύσιμο μαζεύουν οπότε υπολογίστε το σωστό μέγεθος. Άπλυτα θα σας φανούν μεγάλα θα σας είναι οκ μόλις πλυθούν. Πλένονται στους 30 βαθμούς,έτσι δεν θα καταστραφεί ούτε το ρούχο ούτε η στάμπα και θα μαζέψει καμιά 2 με 3 πόντους το πολύ.
Αντρικό μπλουζάκι

Γυναικείο μπλουζάκι

Φούτερ με κουκούλα

Φούτερ χωρίς κουκούλα

Για τα φούτερ δεν ξέρω αν μαζεύουν πολυ μετα το πλύσιμο,ας μας βοηθήσει καμια γυναίκα σ αυτο. Οσο αφορά τα παιδικά,τα παιδιά ειναι παιδια,πάρτε λιγο μεγαλύτερο,θα μαζέψουν λιγο,τα παιδια μεγαλώνουν γρήγορα οποτα θα είμαστε οκ.
Η εκτύπωση είναι ψηφιακή και η τιμή τους φτάνει τα 8€ διότι έχει 3 διαφορετικά χρώματα πάνω αρα περισσότερη δουλειά. Σε μπλουζάκι οποια η όποιος θέλει γυναικείο η τιμή είναι και πάλι 8€ υπάρχουν και παιδικά και πανε ,7/8, 9/11 12/14 ετων.
Οποιαδήποτε πρόταση σας για στάμπα στην πλάτη μανίκια κτλπ έγινε δεκτή,συζητήθηκε αλλά εκει φτάναμε σε μια τιμή των 15€ οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε ενα ενιαίο σχέδιο για μπλουζάκι που θα τονίσει την ομαδικότητα μας,οπως και τις παλιότερες φορές που είχαμε ξανακάνει για να μην μοιάζουμε με παιδικό σταθμό..
Θελω στη συνέχεια του θέματος να μου λέτε ποιο χρώμα απο τα 3 θέλετε για μπλουζάκια και ποιο απο τα δυο φούτερ (κουκούλα χωρίς κουκούλα,υπάρχουν και σε λευκά) και φυσικά το νούμερο σας. Εγω θα κάνω μια λιστα εδω στο πρώτο ποστ ωστε να προβούμε σε παραγγελία αφου κατατεθεί απο τον καθένα το ποσό που του αναλογεί. Μέχρι τοτε έχουμε οπότε να δούμε ποσα θέλουμε μηπως και αλλάξει η τιμη.
Να διευκρινίσω πως δεν θα λάβω υπόψη μου κανενα Π.Μ.που θα αφορά το θέμα με τα μπλουζάκια,οτι θέλετε θα το γράφετε εδώ για να μπορέσουν ολα τα μελη που εχουν τις ιδιες απορίες να ανημερονωνται.
Τα περισσότερα και τα βασικα αναγράφονται εδω στο πρωτο ποστ,το τι χρώματα υπάρχουν και ποια είδη.
Παραγγελίες μελών