ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy FMIC για OCTI I - ΟCT II
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
-
gpelekanos
-
gpelekanos
Oπως μου ειπε και ο τεχνικός τα cooler τυπου cupra είσοδό - έξοδο απο την μια πλευρά ειναι θεωρητικά καλύτερα.
Αυτο εξηγείται με το οτι ο αερας κανει διαδρομη σε ολη την επιφανεια του ψυγείου.
Σε ολα τα αλλα σαν και αυτο που έβαλα εγω δουλευει λιγο περισσότερο απο το 50%, ο αερας μπαίνει απο την μια και ψανχει σε ευθεια να περασει απέναντι.
Παρόλα αυτα η απόδοση του είναι αρκτετη ακόμα για τουρμπίνες που αποδίδουν 350-380 αλογα.

Αυτο εξηγείται με το οτι ο αερας κανει διαδρομη σε ολη την επιφανεια του ψυγείου.
Σε ολα τα αλλα σαν και αυτο που έβαλα εγω δουλευει λιγο περισσότερο απο το 50%, ο αερας μπαίνει απο την μια και ψανχει σε ευθεια να περασει απέναντι.
Παρόλα αυτα η απόδοση του είναι αρκτετη ακόμα για τουρμπίνες που αποδίδουν 350-380 αλογα.

-
jax7480
Πελεκανος, πες μας που το περασες τελικα και ποσο .gpelekanos έγραψε:Oπως μου ειπε και ο τεχνικός τα cooler τυπου cupra είσοδό - έξοδο απο την μια πλευρά ειναι θεωρητικά καλύτερα.
Να ξερω αν αξιζει να προχωρησω κι εγω για το συγκεκριμενο.
-
gpelekanos
Νεο Ρυσιο θεσ/νικης , Στοϊκος .
Την τιμη μπορει να σας την εχω γράψει ισα με 10 φορές!!! :lol:
180 ευρω αλλα απο οτι κατάλαβα και πηρε το αυτι μου οι τιμες του δεν ειναι και πολυ σταθερές.
Ξεχασα να αναφέρω οτι τα πανω κολαρα δεν τα αλλαξα.
Δεν εχεις παρα να επικοινωνησεις μαζι του, το τηλ του στην διάθεση σας.
Την τιμη μπορει να σας την εχω γράψει ισα με 10 φορές!!! :lol:
180 ευρω αλλα απο οτι κατάλαβα και πηρε το αυτι μου οι τιμες του δεν ειναι και πολυ σταθερές.
Ξεχασα να αναφέρω οτι τα πανω κολαρα δεν τα αλλαξα.
Δεν εχεις παρα να επικοινωνησεις μαζι του, το τηλ του στην διάθεση σας.
- ABTAKIAS
- SkodaFans Moderator
- Μοντέλο: OCTAVIA RS I
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Κι όμως κύριοι βρέθηκε χαμηλώτερη τιμή στα 240 ευρώ.
Να ευχαριστήσω τον Stelios 5 RS ( κατά τον κόσμο Στελάρας) που ασχολήθηκε και αυτός με τις γνωριμίες που έχει :wink:
Η αντιπροσωπεία της SEAT που μας έκανε αυτή την τιμή είναι:
SEAT EXELIXI A.E
Bουλιαγμένης 101 Γλυφάδα .
Τηλ 210 9616112 & 210 9602895 ( Υπευθ. αντ/κων κ Γκάτσος Θανάσης).
Τιμη 240,00 ευρω κομπλέ. (με τιμολογιο) άρα 6χ240=1440 ευρώ.
Προκαταβολή 300,00 ευρω.
Παράδοση σε 10 εργάσιμες ημέρες.
Με μόνη δέσμευση να τα παραλάβει ένας , επειδή πρόκειται για παραγγελία θέλουν να εξασφαλίσουν οτι θα τα πάρουμε άλα.
Θα κοπεί ένα τιμολόγιο για όλα .
Αν δεν υπάρχει αντίρρηση μπορώ να το αναλάβω εγώ αυτό αλλά τα παιδιά που μένουν επαρχία θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.
Εκτός αυτού αύριο ο 208 θα μας ενημερώσει για no name FMIC με κόστος 200 ευρώ :P
Καλά μιλάμε ,όπως το πάμε θα μας τα δείνουν τσάμπα και δεν θα τα πέρνουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να υπενθυμίσω ότι ημερομηνία δήλωσης παραγγελιών είναι η 31-1-2008
Να ευχαριστήσω τον Stelios 5 RS ( κατά τον κόσμο Στελάρας) που ασχολήθηκε και αυτός με τις γνωριμίες που έχει :wink:
SEAT EXELIXI A.E
Προκαταβολή 300,00 ευρω.
Με μόνη δέσμευση να τα παραλάβει ένας , επειδή πρόκειται για παραγγελία θέλουν να εξασφαλίσουν οτι θα τα πάρουμε άλα.
Αν δεν υπάρχει αντίρρηση μπορώ να το αναλάβω εγώ αυτό αλλά τα παιδιά που μένουν επαρχία θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.
Εκτός αυτού αύριο ο 208 θα μας ενημερώσει για no name FMIC με κόστος 200 ευρώ :P
Καλά μιλάμε ,όπως το πάμε θα μας τα δείνουν τσάμπα και δεν θα τα πέρνουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-
MANOS.K
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!ABTAKIAS έγραψε:Κι όμως κύριοι βρέθηκε χαμηλώτερη τιμή στα 240 ευρώ.
SEAT EXELIXI A.E
Προκαταβολή 300,00 ευρω.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:
-
gpelekanos