Ατυχήματα - Πως το πάθαμε και τι μάθαμε.

Κουβέντα για όλα τα αυτοκίνητα του εμπορίου
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5vRS
Κωδικός Μέλους: Ναι

Re: Ατυχήματα - Πως το πάθαμε και τι μάθαμε.

Δημοσίευση από linkin's dad »

Αν δε με απατα η μνημη μου,στο Καναδα,ο κ.ο.κ. επιβαλλει να κρατα κανεις αποσταση ενος μηκους αυτοκινητου για καθε 10 μιλια ταχυτητας.Σε απλα Ελληνικα,6 μετρα [ειναι μεγαλα τα αυτοκινητα στη Β. Αμερικη :lol: :lol: :lol: ]για καθε 16 χιλιομετρα την ωρα.Λογικο μου φαινεται. :idea: :idea: :idea:
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
xristos1990

Δημοσίευση από xristos1990 »

Μακάρι να μην είχα γράψει ποτέ σε αυτήν την ενότητα!

Το μεσημέρι και καθώς έφευγα από την δουλειά 700μέτρα περίπου πιο κάτω από την δουλειά μου και σε μια ανοιχτή στροφή ένας τύπος με μια ΒΜW αποφάσισε να περάσει ένα αγροτικό και για να απογύγω την μετωπική σύγκρουση έκανα δεξιά!Δυστυχώς εκεί είχε μια λακκούβα με νερό λόγω της βροχώπτοσης από χθες το βράδυ,το αμάξι σπίνιαρε και γλίστρησε και άρχισε μια ξέφρενει πορεία πάνω στην βρεγμμένη άσφαλτο!Τελικά αποφάσισα να σταματήσω το αμάξι σηκώνοντας χειρόφρενο(για να μην πέσω σε κανέναν άλλο οδηγό),με αποτέλεσμα το αμάξι να πέσει πάνω σε ένα τοίχο! :cry:Δυστυχώς άνοιξαν η κουρτίνα και ο αερόσακος από το κάθισμα του συνοδηγού.Το αμάξι μεταφέρθηκε στο συνεργείο και περιμένουμε αύριο να το δει ο μηχανικός και να μας πει την ζημιά και το ποσό επισκευής!Δυστυχώς ο τύπος με την ΒΜW δεν σταμάτησε και τώρα φοβάμαι πως θα πληρώσω μόνος μου την ζημιά(που θα πάει όμως έχω συγκρατήσει το πρόσωπο του οδηγού και θα τον πετύχω στο νησί και μετά :twisted: :twisted: )!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1)Η ζώνη είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!
2)Σαν οδηγοί δεν έχουμε καθόλου οδηγική παιδεία
Άβαταρ μέλους
manos_76

Δημοσίευση από manos_76 »

alexandro έγραψε:Μακάρι να μην είχα γράψει ποτέ σε αυτήν την ενότητα!

Το μεσημέρι και καθώς έφευγα από την δουλειά 700μέτρα περίπου πιο κάτω από την δουλειά μου και σε μια ανοιχτή στροφή ένας τύπος με μια ΒΜW αποφάσισε να περάσει ένα αγροτικό και για να απογύγω την μετωπική σύγκρουση έκανα δεξιά!Δυστυχώς εκεί είχε μια λακκούβα με νερό λόγω της βροχώπτοσης από χθες το βράδυ,το αμάξι σπίνιαρε και γλίστρησε και άρχισε μια ξέφρενει πορεία πάνω στην βρεγμμένη άσφαλτο!Τελικά αποφάσισα να σταματήσω το αμάξι σηκώνοντας χειρόφρενο(για να μην πέσω σε κανέναν άλλο οδηγό),με αποτέλεσμα το αμάξι να πέσει πάνω σε ένα τοίχο! :cry:Δυστυχώς άνοιξαν η κουρτίνα και ο αερόσακος από το κάθισμα του συνοδηγού.Το αμάξι μεταφέρθηκε στο συνεργείο και περιμένουμε αύριο να το δει ο μηχανικός και να μας πει την ζημιά και το ποσό επισκευής!Δυστυχώς ο τύπος με την ΒΜW δεν σταμάτησε και τώρα φοβάμαι πως θα πληρώσω μόνος μου την ζημιά(που θα πάει όμως έχω συγκρατήσει το πρόσωπο του οδηγού και θα τον πετύχω στο νησί και μετά :twisted: :twisted: )!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1)Η ζώνη είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!
2)Σαν οδηγοί δεν έχουμε καθόλου οδηγική παιδεία
Πωω ρε αδερφε - στεναχωριεμαι με τα νεα σου. Τι να πω.... :mozilla_frown:
Κανας αυτοπτης μαρτυρας που να ειδε τον BMWδακια δεν υπαρχει;
Ελπιζω να μην σου ξηλωσουν πολυ οι επισκευες την τσεπη. :mozilla_cry:
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Αφού δεν χτύπησες εσύ ή άλλος......

Μεικτή ασφάλεια έχεις???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MadSurfer
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: ......

Δημοσίευση από MadSurfer »

Όχι ρε φίλε... κρίμα... :cry:
Ευτυχώς που είσαι εσύ καλά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redmissile

Δημοσίευση από Redmissile »

Πολύ κρίμα, εύχομαι να μη σου ξανατύχει,

Όσο για εμένα καλύτερα μη γράψω για δικά μου ατυχήματα γιατι θα μείνει απο χώρο ο σερβερ του fans..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ThanassisGT
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia gt

Δημοσίευση από ThanassisGT »

κανε μια δηλωση στην αστυνομια και ετσι και τον βρεις-βρουνε τρωει αφαιρεση διπλωματος και εχει και φυλακιση νομιζω. συν οτι μπορεις να διεκδικησεις για ψυχικη οδυνη, μειωση αξιας οχηματος, χαμενα μεροκαματα και χρησιμοποιηση αλλου μεσου για τη δουλεια.
λογικα εκει που εισαι θα ειναι πιο ευκολο να τον βρειτε

ΥΓ: δεν εχουμε παιδεια γενικοτερα, οδηγικη περιμενεις;
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
Άβαταρ μέλους
xristos1990

Σήμερα το απόγευμα θα μου πει ο μηχανικός τιμή επισκευής και ελπίζω να μην είναι μεγάλο το κόστος!Γνωρίζει κανείς να μου τιμή του αερόσακου κουρτίνας και του καθίσιματος γιατί αυτά μου είπαν ότι κοστίζουν!!Δυστυχώς δεν έχω μικτή ασφάλεια :cry:
Άβαταρ μέλους
xristos1990

Tελικά το αμάξι θα μεταφερθεί Θεσσαλονίκη για επισκευή μιας και είμαι και εγώ εδώ αυτό τον καιρό.Χθες ύστερα από μια επίσκεψη στον ασφαλιστή μου,μου είπε πως και να βρω τον συγκεκριμένο τύπο και να δεχτεί αυτός ότι έκανα ελιγμό για να τον αποφύγω ΔΕΝ πρόκειται να συμφωνήσει η ασφαλιστική του,ξέρει κανείς άμα ισχύει κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
VRS5
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia rs5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VRS5 »

Δηλ για να καταλαβω: Σε βαζουν στη σκεψη μηπως θα ηταν καλυτερη μια μετωπικη ;;;
Λυπαμε για τον κοσμο που ζουμε :x :x :x
Άβαταρ μέλους
aystralos

Δημοσίευση από aystralos »

επανερχομαι με το ποσο της ζημιας που μου ειπε η αντιπροσωπια του αυτοκινητου (το οποιο το ειχα αγορασει απο εκει πριν 2 χρονια και ειχα κανει ολα τα service) με τιμη αγορας αυτοκινητου καινουργιου περιπου στα 18.500-19.000 μοθ ζητησανε 10.900 τα ανταλλακτικα και 3.500 εργατικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ!!!!!!!! παρα μονο το ψυγειο, ιντερκουλερ, και κατι ψιλα απο το κλματιστικο.δηλ. για ταμπλο 1560, αεροσακος οδηγου 1560 - συνοδηγου 960. ΚΑΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ 14400 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ 4000 παραπανω να παρω καινουργιο. ρε θα μας τρελανεται τελειως.οποτε πηρα το αυτοκινητο και εφυγα για αλλου.

και οσο για την αποσταση του τελευταιου και ποσο πρεπει να ειναι. μετα απο μεγαλο ψαξιμο τελικα αποκαλυφθηκε οτι ειναι μυστικη συμφωνια ασφαλιστικων και υπουργειου για να γλιτωνουν να πληρωνουνε εστω και ενα αυτοκινητο σε καραμπολα.γιατι ο κοκ παντου προβλεπει συγκεκριμενα νουμερα και σε αυτο υπαρχει παντα μια αοριστια.
Άβαταρ μέλους
ABTAKIAS
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA RS I

Δημοσίευση από ABTAKIAS »

Πήγαινέ το κι αλλού γιατί σα να μου φαίνεται ότι σε συνεννόηση με ασφαλιστή θέλουν να στο φάνε για ένα κομμάτι ψωμί :evil: :evil: :evil: :evil:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kdouris
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION

Δημοσίευση από kdouris »

alexandro έγραψε:Tελικά το αμάξι θα μεταφερθεί Θεσσαλονίκη για επισκευή μιας και είμαι και εγώ εδώ αυτό τον καιρό.Χθες ύστερα από μια επίσκεψη στον ασφαλιστή μου,μου είπε πως και να βρω τον συγκεκριμένο τύπο και να δεχτεί αυτός ότι έκανα ελιγμό για να τον αποφύγω ΔΕΝ πρόκειται να συμφωνήσει η ασφαλιστική του,ξέρει κανείς άμα ισχύει κάτι τέτοιο?
Συζήτησε το με τον ασφαλιστή του, τον υπαίτιο και τον ασφαλιστή σου. Αν δεν βγει άκρη, έχω κάτι γνωστούς Κεφαλονιά που σκουραίνουν μάτια και μελανιάζουν πλευρά, ως κύριο αντικείμενο απασχόλησης. Με χρωστάνε και χάρη...
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Όταν μεγαλώσω, θα πάρω GT-R!!!
As32
Skodafans Gold Member
Μοντέλο: Octavia 5 RS

Δημοσίευση από As32 »

aystralos έγραψε:επανερχομαι με το ποσο της ζημιας που μου ειπε η αντιπροσωπια του αυτοκινητου (το οποιο το ειχα αγορασει απο εκει πριν 2 χρονια και ειχα κανει ολα τα service) με τιμη αγορας αυτοκινητου καινουργιου περιπου στα 18.500-19.000 μοθ ζητησανε 10.900 τα ανταλλακτικα και 3.500 εργατικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ!!!!!!!! παρα μονο το ψυγειο, ιντερκουλερ, και κατι ψιλα απο το κλματιστικο.δηλ. για ταμπλο 1560, αεροσακος οδηγου 1560 - συνοδηγου 960. ΚΑΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ 14400 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ 4000 παραπανω να παρω καινουργιο. ρε θα μας τρελανεται τελειως.οποτε πηρα το αυτοκινητο και εφυγα για αλλου.

και οσο για την αποσταση του τελευταιου και ποσο πρεπει να ειναι. μετα απο μεγαλο ψαξιμο τελικα αποκαλυφθηκε οτι ειναι μυστικη συμφωνια ασφαλιστικων και υπουργειου για να γλιτωνουν να πληρωνουνε εστω και ενα αυτοκινητο σε καραμπολα.γιατι ο κοκ παντου προβλεπει συγκεκριμενα νουμερα και σε αυτο υπαρχει παντα μια αοριστια.
εάν αυτή την προσφορα επισκευής την πάρεις γραπτώς,μπορείς να ζητήσεις μετά από την ασφαλιστική ολική αντικατάσταση...θα σου δώσουν τα χρήματα στο χέρι.
Άβαταρ μέλους
ferenc

Δημοσίευση από ferenc »

Εγω και τις 2 φορες ημουν παρκαρισμενος
1η (πριν απο ενα χρονο) ειχα παρκαρει απο την δεξια μερια του δρομου και ερχετε μια τουριστρια με νικιασμενο αμαξι και οπως πηγε να βγει απο ενα μικρο παρκινγκ με την οπισθεν μου στραβωσε την πορτα του συνοδηγου και λιγο το μασπιε (ζημια, καπου στα 600 ευρω)
2η (πριν απο 2-3 βδομαδες) το ειχα παρκαρει στην δουλια μου και ερχετε ενα φορτηγο παλι με την οπισθεν και μου σπαει το παρμπριζ,μου εσκεισε το καπο,μου στραβωσε το φτερο,μου εσπασε το καπακι της μπαταριας και μου γονατισε τα ψαλιδια του καπου (ζημια, καπου στα 1,600 ευρω)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αυτοκίνητο Γενικά”