mitsakos έγραψε:KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΙΜΕΣ!
ΛΟΙΠΟΝ-Η4 ΗΙ/LOW 180 EΥΡΩ
Η7 140 ΕΥΡΩ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
Μηπως σου δωσανε και για Η1;
mitsakos έγραψε:KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΙΜΕΣ!
Η7 140 ΕΥΡΩ
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
manolis38 έγραψε:mitsakos έγραψε:KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΙΜΕΣ!
Η7 140 ΕΥΡΩ
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
Μηπως σου δωσανε και για Η1;
Λεφτά να'χεις να πληρώνεις και υπάρχουν απ'όλα. :idea: :idea:BOSS_GT έγραψε:?υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?
Υπαρχουν αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην τα αλλαξεις. Ο λογος ειναι οτι σε περιπτωση ομιχλης τα Xenon δημιουργουν διαθλαση φωτος και κανει ενα πεπλο μπροστα στον οδηγο. Καλο θα ειναι λοιπον να εχεις και συμβατικα στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις, απλα μην τα αναβεις!BOSS_GT έγραψε:μπραβο ρε μανωλη,μου θυμισες κατι που ηθελα να ρωτησω,στο 4 αρι τα προβολια ειναι μεσα στο φαναρι εβαλα ψειρες και φωτα χενον,και φαινονται ασχημα τα κιτρινα προβολια...αυτα αλλαζουν??υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?
Συμφωνώ με τον Παναγιώτη.manolis38 έγραψε:Υπαρχουν αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην τα αλλαξεις. Ο λογος ειναι οτι σε περιπτωση ομιχλης τα Xenon δημιουργουν διαθλαση φωτος και κανει ενα πεπλο μπροστα στον οδηγο. Καλο θα ειναι λοιπον να εχεις και συμβατικα στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις, απλα μην τα αναβεις!BOSS_GT έγραψε:μπραβο ρε μανωλη,μου θυμισες κατι που ηθελα να ρωτησω,στο 4 αρι τα προβολια ειναι μεσα στο φαναρι εβαλα ψειρες και φωτα χενον,και φαινονται ασχημα τα κιτρινα προβολια...αυτα αλλαζουν??υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?

Εγώ πάλι, έχω αρχίζει να τα σιχαίνομαι τα xenon όπως και τα angel-eyes!DIVER1564 έγραψε:To GT παίρνει Η3 στα προβολάκια. Εγώ έβαλα HID στα 8000Κ και δείχνουν πολύ όμορφα.
"Γεμίζει" το φανάρι και η ελαφριά αντίθεση με τα 6000Κ των μεγάλων του πηγαίνει.
Όσο για τη διάθλαση, ναι είναι σωστό αλλά ομίχλη στην Αθήνα... :roll:
Δεν πάω ούτε για ψάρεμα ούτε για κυνήγι με το GT

Συγνωμη αλλα δεν εχω ιδιωτικο τζετ για τα ταξιδακια μου οποτε συμβιβαζομαι με το Fabiaκι μου! 8)DIVER1564 έγραψε:To GT παίρνει Η3 στα προβολάκια. Εγώ έβαλα HID στα 8000Κ και δείχνουν πολύ όμορφα.
"Γεμίζει" το φανάρι και η ελαφριά αντίθεση με τα 6000Κ των μεγάλων του πηγαίνει.
Όσο για τη διάθλαση, ναι είναι σωστό αλλά ομίχλη στην Αθήνα... :roll:
Δεν πάω ούτε για ψάρεμα ούτε για κυνήγι με το GT