ΣΥΖΗΤΗΣΗ για αγορά φώτων ΧΕΝΟΝ

Ομαδικές Αγορές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
manolis38

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για αγορά φώτων ΧΕΝΟΝ

Δημοσίευση από manolis38 »

mitsakos έγραψε:KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΙΜΕΣ!
ΛΟΙΠΟΝ-Η4 ΗΙ/LOW 180 EΥΡΩ
Η7 140 ΕΥΡΩ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Μηπως σου δωσανε και για Η1;
Άβαταρ μέλους
mitsakos

Δημοσίευση από mitsakos »

manolis38 έγραψε:
mitsakos έγραψε:KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΙΜΕΣ!
ΛΟΙΠΟΝ-Η4 ΗΙ/LOW 180 EΥΡΩ
Η7 140 ΕΥΡΩ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Μηπως σου δωσανε και για Η1;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ Η7.
ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ?
ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ.
Άβαταρ μέλους
G.pap

Δημοσίευση από G.pap »

Παιδια εγω εβαλα εχει κανα 2 βδομαδες 87Ε 6000Κ τα παρηγειλε ενας συναδερφος απο την δουλεια πηραμε για 4 αυτοκινητα και περιμενουμε να ερθουν και αλλα 5 σετ.
Ο τυπος μας τα στελνει απο Αμερικη.
Η μεσαια σκαλα δεν παιζεται!!
Άβαταρ μέλους
manolis38

Παιδια ψαχνωντας βρηκα αυτην την σελιδα: http://www.dragocsa.gr/v2/xenonkit.php Ριξτε και μια ματια στο βιντεακι. Τι θα λεγατε να ανακινησουμε το θεμα; Να ποσταρουμε δηλαδη τι θελουμε και να του παμε με μια ολοκληρωμενη προταση. Εγω παντως λεω να παρω τις Η1 για τους προβολεις μου!

Εχει και angel eyes για Fabia οπως και πισω φαναρια στυλ Lexus για Octavia http://www.dragocsa.gr/v2/images/Fabia% ... 10L25S.jpg
Άβαταρ μέλους
BOSS_GT

Δημοσίευση από BOSS_GT »

μπραβο ρε μανωλη,μου θυμισες κατι που ηθελα να ρωτησω,στο 4 αρι τα προβολια ειναι μεσα στο φαναρι εβαλα ψειρες και φωτα χενον,και φαινονται ασχημα τα κιτρινα προβολια...αυτα αλλαζουν??υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?
Άβαταρ μέλους
Dion RS

Δημοσίευση από Dion RS »

BOSS_GT έγραψε:?υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?
Λεφτά να'χεις να πληρώνεις και υπάρχουν απ'όλα. :idea: :idea:
Άβαταρ μέλους
manolis38

BOSS_GT έγραψε:μπραβο ρε μανωλη,μου θυμισες κατι που ηθελα να ρωτησω,στο 4 αρι τα προβολια ειναι μεσα στο φαναρι εβαλα ψειρες και φωτα χενον,και φαινονται ασχημα τα κιτρινα προβολια...αυτα αλλαζουν??υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?
Υπαρχουν αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην τα αλλαξεις. Ο λογος ειναι οτι σε περιπτωση ομιχλης τα Xenon δημιουργουν διαθλαση φωτος και κανει ενα πεπλο μπροστα στον οδηγο. Καλο θα ειναι λοιπον να εχεις και συμβατικα στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις, απλα μην τα αναβεις!
Άβαταρ μέλους
Dion RS

Δημοσίευση από Dion RS »

manolis38 έγραψε:
BOSS_GT έγραψε:μπραβο ρε μανωλη,μου θυμισες κατι που ηθελα να ρωτησω,στο 4 αρι τα προβολια ειναι μεσα στο φαναρι εβαλα ψειρες και φωτα χενον,και φαινονται ασχημα τα κιτρινα προβολια...αυτα αλλαζουν??υπαρχουν αντιστοιχα φωτα χενον για τα προβολια η λαμπες?
Υπαρχουν αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην τα αλλαξεις. Ο λογος ειναι οτι σε περιπτωση ομιχλης τα Xenon δημιουργουν διαθλαση φωτος και κανει ενα πεπλο μπροστα στον οδηγο. Καλο θα ειναι λοιπον να εχεις και συμβατικα στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις, απλα μην τα αναβεις!
Συμφωνώ με τον Παναγιώτη.

οχι οτι σας νοιαζει,αλλα εγω το ειπα :lol: :lol:
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από Sailing »

+1!
Εγ΄ψ σε τέτοια περίπτωση σβήνω xenon και ανάβω προβολάκια ομίχλης με μαμά λάμπες!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ »

καποιος μου ειπε οτι τα χενον ειναι παρανομα . υπαρχει λεει μια συνχυση οπως για τα φιμε εινε δεν εινε .ξερει κανενας αν υσχυει κατι τετοιο?
Άβαταρ μέλους
DIVER

Δημοσίευση από DIVER »

To GT παίρνει Η3 στα προβολάκια. Εγώ έβαλα HID στα 8000Κ και δείχνουν πολύ όμορφα.
"Γεμίζει" το φανάρι και η ελαφριά αντίθεση με τα 6000Κ των μεγάλων του πηγαίνει.
Όσο για τη διάθλαση, ναι είναι σωστό αλλά ομίχλη στην Αθήνα... :roll:
Δεν πάω ούτε για ψάρεμα ούτε για κυνήγι με το GT
Άβαταρ μέλους
skodamaniac

Δημοσίευση από skodamaniac »

DIVER1564 έγραψε:To GT παίρνει Η3 στα προβολάκια. Εγώ έβαλα HID στα 8000Κ και δείχνουν πολύ όμορφα.
"Γεμίζει" το φανάρι και η ελαφριά αντίθεση με τα 6000Κ των μεγάλων του πηγαίνει.
Εγώ πάλι, έχω αρχίζει να τα σιχαίνομαι τα xenon όπως και τα angel-eyes!
Ο κάθε καρακίτσος μας έχει φλομώσει στο μπλε φως σε σημείο να νομίζει το βράδυ ότι έχεις πίσω σου καμμιά M3 και κάνεις δεξια...και σκάει YGO...ή hundai-kia με angel-eyes!!!

Οπότε θα παραμείνω συμβατικός να ξεχωρίζω!!!
Για τη μόστρα μου έχω και τα μπλε leds μπροστά και πινακίδας πίσω...που πάνε τέλεια με τα προβολάκια αναμμένα βράδυ!
Sailing
Site Admin
Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Κωδικός Μέλους: Ναι

Δημοσίευση από Sailing »

Το 6000 είναι το πιό σωστο και ξεκούραστο.

..και δεν φαίνεσαι και κάγκουρας!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
octavia_rotary

Δημοσίευση από octavia_rotary »

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΤΕΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΤΕΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΛΕΧΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΕΤΣΙ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΤΕΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Άβαταρ μέλους
manolis38

DIVER1564 έγραψε:To GT παίρνει Η3 στα προβολάκια. Εγώ έβαλα HID στα 8000Κ και δείχνουν πολύ όμορφα.
Συγνωμη αλλα δεν εχω ιδιωτικο τζετ για τα ταξιδακια μου οποτε συμβιβαζομαι με το Fabiaκι μου! 8)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Group Buys”