Σχετικά με την υγραεριοκίνηση
-
savvas
- Member
- Μοντέλο: OCTAVIA 1.8Τ 20VT
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: Σχετικά με την υγραεριοκίνηση
Τι να πώ?
Ότι παραπάνω, ίσως νάχει να κάνει με ρύθμιση με το αν το αμάξι είναι μάνα ή πειραγμένο.............
Ότι παραπάνω, ίσως νάχει να κάνει με ρύθμιση με το αν το αμάξι είναι μάνα ή πειραγμένο.............
-
Dion RS
Εχει να κανει με τη ρυθμιση του προγραμματιστη κατα πρωτον.
Και μενα καποια στιγμη μου ειπε επειδη με ειδε διστακτικο,να αυξησουμε τα μιγματα
για να ριξουμε και αλλο τις θερμοκρασιες.Δεν υπηρχε ομως λογος να το κανω αφου
το πυρομετρο εδειχνε ιδιες θερμοκρασιες με αυτες της βενζινης.Και στο φιναλε το αεριο
δεν το βαζεις για πατηματα.
Και μενα καποια στιγμη μου ειπε επειδη με ειδε διστακτικο,να αυξησουμε τα μιγματα
για να ριξουμε και αλλο τις θερμοκρασιες.Δεν υπηρχε ομως λογος να το κανω αφου
το πυρομετρο εδειχνε ιδιες θερμοκρασιες με αυτες της βενζινης.Και στο φιναλε το αεριο
δεν το βαζεις για πατηματα.
-
savvas
- Member
Σωστό ειδικά εγώ που τόχω μαμά και μου κάνει όπως είναι για ποιό λόγο? :)
-
kefalas1
15-20% παραπάνω κατανάλωση με LPG μετά από 7 μήνες και 15.000 χλμ. Τωρα στα συστήματα που ψεκάζουν και βενζίνη ναι η κατανάλωση μπόρει να είναι η ίδια αλλά καταναλώνουν και συμπληρωματικά βενζίνα επομένως δώρο άδωρο η ίδια κατανάλωση σε απόλυτους αριθμούς.
-
savvas
- Member
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
-
Dion RS
Το δικο μου ειναι ρυθμισμενο να ψεκαζει βενζινη μετα τις 4000rpm.kefalas1 έγραψε:15-20% παραπάνω κατανάλωση με LPG μετά από 7 μήνες και 15.000 χλμ. Τωρα στα συστήματα που ψεκάζουν και βενζίνη ναι η κατανάλωση μπόρει να είναι η ίδια αλλά καταναλώνουν και συμπληρωματικά βενζίνα επομένως δώρο άδωρο η ίδια κατανάλωση σε απόλυτους αριθμούς.
Μετα τις στροφες αυτες που ψεκαζει και 4% βενζινη,μειωνεται ο ψεκασμος αεριου
αλλιως θα το "μπουκωναμε".Η ρυθμιση εγινε στο δρομο με μετρησεις και αλλεπαληλα πατηματα.
Η αναλογια αερα/καυσιμου λοιπον παραμενει η ιδια σε ολο το φασμα στροφων οπως ειναι λογικο.
Παντως,επειδη οι μετρησεις μου εχουν γινει σε ταξιδια και μονο,πολυ σπανια θα περασω τις 4000rpm.
-
kefalas1
συμφωνώ απόλυτα μάζι σου απλά δεν γνώριζα ότι ψεκάζει μόνο 4% βενζίνη (και μετά τις 4000 στροφές) το οποίο απέχει πολύ από το 15-20 % του αερίου το οποίο βλέπω εγώ σαν εξτρά κατανάλωση σε όλο το φάσμα των στροφών. Επομένως παίζει ρόλο το σύστημα και η ρύθμιση κατ' επέκτασιν.Dion RS έγραψε:Το δικο μου ειναι ρυθμισμενο να ψεκαζει βενζινη μετα τις 4000rpm.kefalas1 έγραψε:15-20% παραπάνω κατανάλωση με LPG μετά από 7 μήνες και 15.000 χλμ. Τωρα στα συστήματα που ψεκάζουν και βενζίνη ναι η κατανάλωση μπόρει να είναι η ίδια αλλά καταναλώνουν και συμπληρωματικά βενζίνα επομένως δώρο άδωρο η ίδια κατανάλωση σε απόλυτους αριθμούς.
Μετα τις στροφες αυτες που ψεκαζει και 4% βενζινη,μειωνεται ο ψεκασμος αεριου
αλλιως θα το "μπουκωναμε".Η ρυθμιση εγινε στο δρομο με μετρησεις και αλλεπαληλα πατηματα.
Η αναλογια αερα/καυσιμου λοιπον παραμενει η ιδια σε ολο το φασμα στροφων οπως ειναι λογικο.
Παντως,επειδη οι μετρησεις μου εχουν γινει σε ταξιδια και μονο,πολυ σπανια θα περασω τις 4000rpm.
-
savvas
- Member
Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο ! :D
- Βαρύ Πόδι
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Χα! Σε τσάκωσα! :geek:savvas έγραψε: Ευχαριστώ φίλε μου ! :D
1.400 δεν μπορώ να πώ αν είναι το καλύτερο σύστημα χωρίς προβλήματα πως μου φαίνονται πολλά.
Απλά είναι η τιμή εκεί πούχει φτάσει του LPG σε συνδυασμό με τα λίγα χλμ και το περίπου 30% υψηλότερη κατανάλωση με LPG που με προβληματίζουν πρσωπικά αν ποτέ κάνω απόσβεση.
Βέβαια τώρα το ψάχνω ένθερμα δεδομένου ότι επειδή έπεσα τον Νοέμβριο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι μου, θα χρησιμοποιώ το αμάξι αρκετά πλέον μέχρι την πλήρη αποθεραπεία μου...
Ευχαριστώ όλους του φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και πάλι !
Νάστε πάντα καλά παιδιά. :D :D :D
Άστο ρε συ το αμαξάκι όπως είναι και μη μπαίνεις σε τέτοια άγνωστα τρυπάκια......
Έχεις τον 20V που έχει βγει τόσο αξιόπιστος και θες μπελάδες?
Κοίτα γύρω σου σε αγγελίες πόσα πουλιούνται με υγραέριο και μάλιστα πρόσφατο. :!:
Κάποιος που μπήκε σε τέτοια διαδικασία και κόστος, γιατί να το δώσει αμέσως μετά? :?:
Όσο για τις βόλτες με τους φίλους μοτοσακόβιους που λες ότι θες ν' ακολουθάς, σου κάνω το σωφέρ και μάλιστα αφιλοκερδώς. :D
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:

Κώστας
-----------------

Κώστας
-----------------
-
savvas
- Member
Βρε καλώς το βρε καλώς το !Βαρύ Πόδι έγραψε:Χα! Σε τσάκωσα! :geek:savvas έγραψε: Ευχαριστώ φίλε μου ! :D
1.400 δεν μπορώ να πώ αν είναι το καλύτερο σύστημα χωρίς προβλήματα πως μου φαίνονται πολλά.
Απλά είναι η τιμή εκεί πούχει φτάσει του LPG σε συνδυασμό με τα λίγα χλμ και το περίπου 30% υψηλότερη κατανάλωση με LPG που με προβληματίζουν πρσωπικά αν ποτέ κάνω απόσβεση.
Βέβαια τώρα το ψάχνω ένθερμα δεδομένου ότι επειδή έπεσα τον Νοέμβριο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι μου, θα χρησιμοποιώ το αμάξι αρκετά πλέον μέχρι την πλήρη αποθεραπεία μου...
Ευχαριστώ όλους του φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και πάλι !
Νάστε πάντα καλά παιδιά. :D :D :D
Άστο ρε συ το αμαξάκι όπως είναι και μη μπαίνεις σε τέτοια άγνωστα τρυπάκια......
Έχεις τον 20V που έχει βγει τόσο αξιόπιστος και θες μπελάδες?
Κοίτα γύρω σου σε αγγελίες πόσα πουλιούνται με υγραέριο και μάλιστα πρόσφατο. :!:
Κάποιος που μπήκε σε τέτοια διαδικασία και κόστος, γιατί να το δώσει αμέσως μετά? :?:
Όσο για τις βόλτες με τους φίλους μοτοσακόβιους που λες ότι θες ν' ακολουθάς, σου κάνω το σωφέρ και μάλιστα αφιλοκερδώς. :D
Όπως είναι το αφήνω και δεν ψάχνω πλέον, προβλήματα δεν έχω ούτε θέλω να αποκτήσω Κώστα, δεν τρελάθηκα !
Βόλτες κανονικά από πίσω από τα μοτοσακά απλά με 2.......................+2 τροχούς ! :lol:
- Βαρύ Πόδι
- Skodafans Silver Member
- Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL
Δε δουλεύει το άλλο φόρουμ και σε βρήκα εδώ, έτσι? :idea:
Όσο είναι ακόμα χειμώνας + κρύο, άμα γουστάρεις εξόρμηση, let me know.
Και πού ξέρεις.... ίσως σύντομα να μπορώ να σε πάρω με την 5άρα :pirate: (άμα βρω έτσι που έχει γίνει η φάση).
Α, η μπαταρία του tweety ακόμα στο συντηρητή είναι και η μηχανή ακίνητη...... :pottytrain1:
Κι εγώ το έκανα σχετικά πρόσφατα στην Εύβοια, που τους ακολουθούσα με το C2 και τη μικρή μαζί...... μια χαρά τα πήγα και μου λέγανε "πώς το πας έτσι ρε συ το κουτάκι"?savvas έγραψε: Βρε καλώς το βρε καλώς το !
Όπως είναι το αφήνω και δεν ψάχνω πλέον, προβλήματα δεν έχω ούτε θέλω να αποκτήσω Κώστα, δεν τρελάθηκα !
Βόλτες κανονικά από πίσω από τα μοτοσακά απλά με 2.......................+2 τροχούς ! :lol:
Και πού ξέρεις.... ίσως σύντομα να μπορώ να σε πάρω με την 5άρα :pirate: (άμα βρω έτσι που έχει γίνει η φάση).
Α, η μπαταρία του tweety ακόμα στο συντηρητή είναι και η μηχανή ακίνητη...... :pottytrain1:
-----------------

Κώστας
-----------------

Κώστας
-----------------
-
savvas
- Member
Θα τη φτιάξουμε τη δουλειά μην ανησυχείς Κωστή.Βαρύ Πόδι έγραψε:Δε δουλεύει το άλλο φόρουμ και σε βρήκα εδώ, έτσι? :idea:
Κι εγώ το έκανα σχετικά πρόσφατα στην Εύβοια, που τους ακολουθούσα με το C2 και τη μικρή μαζί...... μια χαρά τα πήγα και μου λέγανε "πώς το πας έτσι ρε συ το κουτάκι"?savvas έγραψε: Βρε καλώς το βρε καλώς το !
Καλό είναι να μη το συνεχίσουμε εδώ γιατί είμαστε όφ και θα μας μαλώσει ο Νικόλας ! :lol:
- ΟΚΤΑΒΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ
- Member
- Μοντέλο: OCTAVIA 5 RS (240hp)
Γεια σας φίλοι!!!
Επειδή το θέμα έχει φτάσει 39 σελίδες και μου είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω όλες θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Έχει βάλει κάποιος σε 5άρι vrs ,με πόσα χρήματα και πως το "είδε";;;;;;;
Μια φορά που ρώτησα πριν κάνα 6μηνο μου είχαν πει ότι μπαίνει αλλά κοστίζει 2200e. Παρα πολλά πιστεύω
Επειδή το θέμα έχει φτάσει 39 σελίδες και μου είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω όλες θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Έχει βάλει κάποιος σε 5άρι vrs ,με πόσα χρήματα και πως το "είδε";;;;;;;
Μια φορά που ρώτησα πριν κάνα 6μηνο μου είχαν πει ότι μπαίνει αλλά κοστίζει 2200e. Παρα πολλά πιστεύω
ΑΝΔΡΕΑΣ

-
gravatakias
[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... GrpGID.jpg[/img]
Σήμερα παρέλαβα το Roomster lpgκίνητο πλέον !
Σε κάνα μήνα όταν θα έχω κάνει 4000-5000 χλμ θα σας πω και εντυπώσεις .
Μια γρήγορη πάντως βόλτα από Θεσσαλονίκη μέχρι Χορτιάτη , ανήφορος και στροφές , δεν παρατήρησα καμία διαφορά σε δύναμη (μόνο στην τσέπη :mozilla_wink: )
Σήμερα παρέλαβα το Roomster lpgκίνητο πλέον !
Σε κάνα μήνα όταν θα έχω κάνει 4000-5000 χλμ θα σας πω και εντυπώσεις .
Μια γρήγορη πάντως βόλτα από Θεσσαλονίκη μέχρι Χορτιάτη , ανήφορος και στροφές , δεν παρατήρησα καμία διαφορά σε δύναμη (μόνο στην τσέπη :mozilla_wink: )
-
gravatakias
Ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει :
Τώρα με το αέριο οι ενδείξεις του trip computer είναι αληθινές ή όχι ???
Τώρα με το αέριο οι ενδείξεις του trip computer είναι αληθινές ή όχι ???