Epistimona εσύ μου είχες πεί για αυτό???

:hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :coffee2:ABTAKIAS έγραψε:Χτες μεσημέρι στην Ε.Ο από Βόλο για Αθήνα καθώς πήγαινα χαλαρά με 130 με περνάει από αριστερή ένα Άστρα τρίθυρο με 3 επιβάτες ( το παλίό - μοντέλο ΄90 - ΄91) και μπαίνει μπροστά μου χωρίς να αυξάνει ταχύτητα :lol: :cry: :cry:
Τώρα λέω τι θέλει αυτός και άκουγα και Γονίδη 8) 8)
Η πλάκα είναι ότι οι 2 πίσω επιβάτες κοίταζαν συνέχεια πίσω :twisted:
Ε είπα να μην τα αφήσω παραπονούμε να τα παιδιά. Πάτημα γκαζιού όβερ 1.7 και πολύ γρήγορα 200 στο κοντέρ.
Ε μέχρι τα διόδια Σχηματαρίου δεν ξαναπλησίασαν :roll: :roll: :roll:
Πολύ το πάω το αμαξάκι μου :headbang:
ABTAKIAS έγραψε:Χτες μεσημέρι στην Ε.Ο από Βόλο για Αθήνα καθώς πήγαινα χαλαρά με 130 με περνάει από αριστερή ένα Άστρα τρίθυρο με 3 επιβάτες ( το παλίό - μοντέλο ΄90 - ΄91) και μπαίνει μπροστά μου χωρίς να αυξάνει ταχύτητα :lol: :cry: :cry:
Ε είπα να μην τα αφήσω παραπονούμε να τα παιδιά. Πάτημα γκαζιού όβερ 1.7 και πολύ γρήγορα 200 στο κοντέρ.
AYTA EINAI!!!!!!ABTAKIAS έγραψε:Χτες μεσημέρι στην Ε.Ο από Βόλο για Αθήνα καθώς πήγαινα χαλαρά με 130 με περνάει από αριστερή ένα Άστρα τρίθυρο με 3 επιβάτες ( το παλίό - μοντέλο ΄90 - ΄91) και μπαίνει μπροστά μου χωρίς να αυξάνει ταχύτητα :lol: :cry: :cry: