ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
-
REDRS
- Member
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Επικοινωνία:
- Antzela
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Ντεν εχω αυτοκινητο πια..
- Κωδικός Μέλους: Όχι
-
manolis38
REDRS έγραψε:Πες τα Ατζελα.
Το καπνισμα αποτελει μαστιγα,που κρυβεται πισω απο φανταζι διαφημισεις με cowboys και πορνες,που σου υποσχονται ενα κοινονικο image,επειδη κρατας την ασφυξια αναμεσα στα δακτυλα...Να μην μιλησουμε για το οινοπνευμα..
Τι ειπανε τωρα τα ατομα!!!!!!!!!!!!!!!!!Antzela έγραψε:.....Δυστυχως Δημητρη....δεν παιρνουμε στα σοβαρα την υγεια μας,
παρα μονο οταν μας χτυπησει η αρρωστια την πορτα.
Μονο που τοτε ειναι αργα...οτι και να κανουμε...και τοτε κανουμε τα παντα!
- Antzela
- SkodaFan For Life!
Re: ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
Κινδυνεύουν οι "παθητικοί" καπνιστές...
Κάπνισμα = Θάνατος. Την εξίσωση αυτή πρέπει να έχουμε όλοι μας κατά νου. Κι αν τα λόγια δεν μας πείθουν πάντοτε, υπάρχουν και οι αριθμοί, όπως τους έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής. Ας τους δούμε με προσοχή:
Κάθε 10 δευτερόλεπτα παθαίνει ένας άνθρωπος εξαιτίας του καπνίσματος. Το 1994 υπήρξαν 3 εκατομμύρια θύματα από το κάπνισμα, ενώ το 2025 ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια. Από το σύνολο του πληθυσμού της Γης (περίπου 5 δισεκατομμύρια), τα 500 εκατ. θα πεθάνουν εξαιτίας του καπνίσματος. Οι μισοί απ' αυτούς θα είναι ηλικίας 35-69 ετών.
Το 43% των Ελλήνων, ανδρών και γυναικών, καπνίζουν, γεγονός που συνεπάγεται 15.000 θανάτους το χρόνο.
3.500 θάνατοι ανδρών και 500 θάνατοι γυναικών στη χώρα μας οφείλονται κάθε χρόνο σε καρκίνο του πνεύμονα.
Το 3% των θανάτων αυτών οφείλονται στο παθητικό κάπνισμα, δηλαδή περίπου 500 Έλληνες πεθαίνουν ετησίως εξαιτίας της έκθεσης τους στο κάπνισμα των άλλων.
21-3-99 "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής": Είναι τραγική διαπίστωση ότι ένας στους τρεις καρκινοπαθείς είναι θύμα του καπνίσματος!
Κάπνισμα = Θάνατος. Την εξίσωση αυτή πρέπει να έχουμε όλοι μας κατά νου. Κι αν τα λόγια δεν μας πείθουν πάντοτε, υπάρχουν και οι αριθμοί, όπως τους έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής. Ας τους δούμε με προσοχή:
Κάθε 10 δευτερόλεπτα παθαίνει ένας άνθρωπος εξαιτίας του καπνίσματος. Το 1994 υπήρξαν 3 εκατομμύρια θύματα από το κάπνισμα, ενώ το 2025 ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια. Από το σύνολο του πληθυσμού της Γης (περίπου 5 δισεκατομμύρια), τα 500 εκατ. θα πεθάνουν εξαιτίας του καπνίσματος. Οι μισοί απ' αυτούς θα είναι ηλικίας 35-69 ετών.
Το 43% των Ελλήνων, ανδρών και γυναικών, καπνίζουν, γεγονός που συνεπάγεται 15.000 θανάτους το χρόνο.
3.500 θάνατοι ανδρών και 500 θάνατοι γυναικών στη χώρα μας οφείλονται κάθε χρόνο σε καρκίνο του πνεύμονα.
Το 3% των θανάτων αυτών οφείλονται στο παθητικό κάπνισμα, δηλαδή περίπου 500 Έλληνες πεθαίνουν ετησίως εξαιτίας της έκθεσης τους στο κάπνισμα των άλλων.
21-3-99 "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής": Είναι τραγική διαπίστωση ότι ένας στους τρεις καρκινοπαθείς είναι θύμα του καπνίσματος!
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Κωδικός Μέλους: Ναι
- Επικοινωνία:
Περα βρεχει :roll:Ren_rs έγραψε:Μια χαρά τα λές εσύ Άντζελα.Οι καπνιστές όμως......
Αφου δεν κοβεται το μ@μημενο :|

-
REDRS
- Member
- Επικοινωνία:
Νομιζω πως ο ανθρωπος,οσο περναει ο καιρος,χανει την πιστη στον εαυτο του και εξαρτιεται απο διαφορα πραγματα..
Ο λογος που το καπνισμα δεν κοβεται ειναι κυριως εγκεφαλικος..
Γιατι νοιωθουμε ανασφαλεια εαν φυγουμε απο το σπιτι χωρις κινητο?
Ολα κρυβονται μεσα στο κεφαλι μας,αρκει να καταφερουμε να τα ανακαλυψουμε.
-
Ren_rs
Συμφωνώ μαζί σου.Το θέμα είναι να μπορέσεις να έχεις αυτοσυγκράτηση.REDRS έγραψε:Νομιζω πως ο ανθρωπος,οσο περναει ο καιρος,χανει την πιστη στον εαυτο του και εξαρτιεται απο διαφορα πραγματα..
-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
+1 κατσε να στριψω ενα τσιγαρακι να τα πουμε... :idea: :idea: :idea:REDRS έγραψε:Νομιζω πως ο ανθρωπος,οσο περναει ο καιρος,χανει την πιστη στον εαυτο του και εξαρτιεται απο διαφορα πραγματα..

-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Ετοιμάζομαι να το κόψω! Αλλά θέλω βοήθεια και από τον Morales!!!!!!!!!!!!!!!

-
darkmaster
Εγω παιδια καπνιζα 5 χρονια λιγα μπορει να πει καποιος αλλα εχω μια βδομαδα τωρα που το πεταξα στην κυριολεξια και ειμαι αλλος ανθρωπος.
δοκιμαστε το ειναι για το καλο ολων μας
Κοψτε το Χαρο που πληρωνουμε για να τον κανουμε
Sailing ελα να σε βοηθησω εγω!!!!
- Antzela
- SkodaFan For Life!
Ευχομαι Τεο να τα καταφερεις!
(και να μη μας κανεις τη ζωη δυσκολη!) :mrgreen:
(και να μη μας κανεις τη ζωη δυσκολη!) :mrgreen:
- RoadRunner
- Site Admin
- Μοντέλο: Fabia Mk1
- Επικοινωνία:
Και που να παμε και στο γυμναστηριο,εκει ειναι που θα γυνεις αλλος ανθρωπος :mrgreen:darkmaster έγραψε:Εγω παιδια καπνιζα 5 χρονια λιγα μπορει να πει καποιος αλλα εχω μια βδομαδα τωρα που το πεταξα στην κυριολεξια και ειμαι αλλος ανθρωπος.