Τεκμήρια αυτοκινήτων
- BLACK DEVIL
- Skodafans Silver Member
- Κωδικός Μέλους: Όχι
Re: Τεκμηρια ξανα..?
Ηταν προμελετιμενο το εγκλημα εδω και χροννια.Τα αφησαν ελευθερα και μολις βγηκε το χρημα στην αγορα που μαζεξε με κοπο ο κοσμακης σου λενε φερε και αλλη μια φορα φορο.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Desing by me.Powered from Κριτωνας & Στελιος
-
SCOUTer
"αριστεροί" με "δεξιά" τσέπη (οι χαρακτηρισμοί σε εισαγωγικά γιατί δε πιστεύω πως έχουν ισχύ ) δεν υπάρχουν-DIMITRIS_208- έγραψε:+1 φιλε gelGel73 έγραψε:Δεν χρειάζεται εξέγερση φίλε, αν με το καλό, όταν έρθουν, τους πάρουν όλοι -μα όλοι- με τις ντομάτες, γιαούρτια, αυγά (ότι προαιρείτε ο καθείς) :lol: όλους τους πολιτικούς, ανεξαρτήτως χρώματος, ηλικίας και ιδεολογίας, τότε και μόνο τότε, ΙΣΩΣ, λέω ΙΣΩΣ να καταλάβουν ότι δεν ανεχόμαστε άλλες βεργιές στην ράχη μας πλέον, και ότι είναι εκεί επειδή εμείς τους επιλέξαμε για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα ενός ολόκληρου λαού, και όχι τα προσωπικά πορτοφόλια τους και τον στενών συγγενών τους. :|tripolitis έγραψε:Φιλοι μου καλοι.Δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε.οχι που τους ψηφιζουμε.που δεν μαζευομαστε να τους παρουμε με τις ντοματες,και με μια τεραστιων διαστασεων εξεγερση.καλα να μας κανουν.
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο Αλαβανος, αριστερός με δεξιά τσέπη. 8) :evil:
στη πραγματικότητα είναι λύκοι με προβατοπροβιές, όπως όλοι οι πολιτικοί :evil: :evil:
και αυτό σας το υπογράφω εγώ, που δηλώνω "αναρχικός" και 60.000 € στο εκκαθαριστικό μου !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Ακαδημαϊκή αναρχία, έτσι Θωμούλη; :lol: :lol:
Για πιάσε καμμιά πέτρα, βάλε κανά παλαιστινιακό φουλάρι, κατέβα σε καμμιά πορεία, σπάσε κανά γκλομπ στην πλάτη σου... :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για πιάσε καμμιά πέτρα, βάλε κανά παλαιστινιακό φουλάρι, κατέβα σε καμμιά πορεία, σπάσε κανά γκλομπ στην πλάτη σου... :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
SCOUTer
αγαπητέ φίλε, με συγκινούν οι παραινέσεις σου αλλά πρέπει να διευκρινίσω τα εξής :kdouris έγραψε:Ακαδημαϊκή αναρχία, έτσι Θωμούλη; :lol: :lol:
"Για πιάσε καμμιά πέτρα" : για να γίνει αυτό πρέπει να σκύψω και 1ον ) η μέση μου δεεεεν και 2ον) με τόσο κόσμο στις διαδηλώσεις, δε μπορεί να ξέρεις τι θα σκεφτεί ο από .... πίσω σου !! :mrgreen: :mrgreen:
"βάλε κανά παλαιστινιακό φουλάρι" : το γκρι μαύρο καρώ δεν ταιριάζει με το exotic marine blue του CK jean .... οπότε ξέχνα το !!! :mrgreen: :mrgreen:
"κατέβα σε καμμιά πορεία" : εννοείς ..... με τα πόδια ;;
ελπίζω να σε κάλυψα !! :lol: :lol:
- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
Όχι δεν με κάλυψες, δεν είπες τίποτα για το: "σπάσε κανά γκλομπ με την πλάτη σου..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωχ, πάλι offtopic είμαι, ποιος τους ακούει τώρα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωχ, πάλι offtopic είμαι, ποιος τους ακούει τώρα...
-
tassos
Παιδια ακουσα στο radio και διαβασα οτι θα φορολογουμαστε και ασφαλιζομαστε αναλογα με τους ιππους
Ειναι αληθεια? :cry: ΩΧ!!!
-
Gel73
Έχεις ακουστά, το ράδιο αρβύλα; :roll:tassos έγραψε:Παιδια ακουσα στο radio και διαβασα οτι θα φορολογουμαστε και ασφαλιζομαστε αναλογα με τους ιππουςΕιναι αληθεια? :cry: ΩΧ!!!
Ε, από κάπου εκεί προέρχεται και το εν λόγω νέο. 8)
- *fingerprints*
- Site Admin
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Επικοινωνία:
στα χαρτια ειμαστε 180 :D :D :D :D
οι τυχεροι αυτου του μετρου θα ειναι οι κατοχοι octavia 1 gt .
θα μπορουν να κοινηθουν νομικα κατα του κρατους για παρανομη φορολογιοα 193 ιππων :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα μπορουν να κοινηθουν νομικα κατα του κρατους για παρανομη φορολογιοα 193 ιππων :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
tassos
Δηλ ειναι αληθεια?Θα γινει?Εχεις ακουσει τιποτα?Εμεις που ειμαστε ''180''θα μας βαρεσουν πιο λιγο η'θα υπαρχει πλαφον?Δηλ πανω απο 100-150 και 150-200 κοκ θα υπαρχει ταριφα? :x*fingerprints* έγραψε:στα χαρτια ειμαστε 180 :D :D :D :D
- *fingerprints*
- Site Admin
- Μοντέλο: Octavia RS I
- Επικοινωνία:
τασσο πλακα κανω.tassos έγραψε:Δηλ ειναι αληθεια?Θα γινει?Εχεις ακουσει τιποτα?Εμεις που ειμαστε ''180''θα μας βαρεσουν πιο λιγο η'θα υπαρχει πλαφον?Δηλ πανω απο 100-150 και 150-200 κοκ θα υπαρχει ταριφα? :x*fingerprints* έγραψε:στα χαρτια ειμαστε 180 :D :D :D :D
στην αγορα ακουγεται οτι δεν θα περασει κανενα μετρο φορολογησης τουλαχιστον ως τα 1991 κυβικα.
εν αναμονη λοιπον του ελληνικου κοινοβουλιου
-
crocodile
Οχι ρε! :evil: Εγω θελω να φορολογηθουμε με τους ιππους! :twisted:
Γιατι εγω να πληρωνω τα ιδια τελη με τα 1800αρια? Ε? :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Περα απο την πλακα τωρα , αναρωτιεμαι τι σκ@τ@ συμβουλους εχουν ! :evil: :banghead:
Περα απο την πλακα τωρα , αναρωτιεμαι τι σκ@τ@ συμβουλους εχουν ! :evil: :banghead:
-
gt 193
Περα απο την πλακα τωρα , αναρωτιεμαι τι σκ@τ@ συμβουλους εχουν ! :evil: :banghead:[/quote]
Τα σκ@τα βρωμανε απο ψηλα, οποτε τι περιμενεις;
Τα σκ@τα βρωμανε απο ψηλα, οποτε τι περιμενεις;
-
manolis38
Ναι ναι ετσι ακουσα και εγω ακουσα μαζι ομως και το αλλο οτι σε συναρτηση με την φορολογια της ιπποδυναμης θα φορολογουνται περισσοτερο και ολοι οι προποτζηδες που εχουν κανει μαιμουδιες στα τουτουνια τους. Επισης στα φαναρια θα βρισκονται Ραμπο του Υπ.Οικ. με πληρη εξαρτηση και γκρι φουμο για να ταιριαζουν με το φοντο της πολης οπλισμενοι με δυναμομετρα για να πιανουν τυχων φοροφυγαδες. :lol: ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ;
-
crocodile
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Απ'ότι φαινεται δεν εχουν...ένας μάλλον είναι ο αποφασίζων και διατάζων!! :twisted:crocodile έγραψε:Οχι ρε! :evil: Εγω θελω να φορολογηθουμε με τους ιππους! :twisted: