ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Forum

Η γνώμη σας και η άποψη σας είναι πολύ πολύ σημαντική για εμάς επομένως για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόταση παρακαλώ ποστάρετε στο αντίστοιχο θέμα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Μοντέλο: Fabia Mk1
Κωδικός Μέλους: Ναι
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Forum

Δημοσίευση από RoadRunner »

Oτι γινεται και τωρα δλδ :lol: Πειτε εσεις τις απόψεις σας και θα τα φιλτράρουμε ολα και θα το συνεφερουμε λιγο το φόρουμ :mozilla_cool:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Βαρύ Πόδι
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Octavia5 '09 1.8 Tsi FL

Δημοσίευση από Βαρύ Πόδι »

Κατ' αρχήν μπράβο για την προσπάθεια που καταβάλετε γενικώς. Καθετί που δημιουργείται-ε απ' το μηδέν, είναι αξιέπαινο.
Για το θέμα ενημερώθηκα απ' τον Νίκο (sailing) και έψαξα να το βρω.

VRS5 έγραψε:1. Από την 1η Φεβρουαρίου 2016, όσα από τα μέλη έχουν να συνδεθούν στο forum πάνω από ένα (1) έτος, θα διαγραφούν αυτομάτως χωρίς κάποια άλλη προειδοποίηση.

Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει πριν την διαγραφη τους (αν γινει) να υπαρξει εκ των προτερων καποια ειδοποιηση μεσω μειλ οσο αφορα τον εδω λογαριασμο τους. Δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο, εχει κοπο ναι αλλα οχι αδυνατον.
Μπορει απλα καποιοι οπως στην θεση τους ημουν και εγω να εχουν παραδωσει τις πινακιδες αρα και εχουν χασει καθε ενδιαφερον.
Ειδικα καποιοι που παλαιοτερα ειχαν συνεισφερει στο να διατηρηθει το φορουμ θελω να πιστευω οτι και το φορουμ τους χρωστα κατι γιατι απλα δεν θα υπηρχε τωρα (οι παλαιοτεροι γνωριζουν)
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τον γράφοντα VRS5, κι ας μην ανήκω σε αυτή την "ομάδα" μελών. Τα τρόπον τινά επίτιμα μέλη πρέπει να χαίρουν σεβασμού. (Αν και διευκρινίστηκε επαρκώς απ' τον Roadrunner, όφειλα να πάρω θέση ενισχύοντας το παρόν σκεπτικό του VRS5).
Όλοι έχουμε και μια ζωή έξω απ' τα φόρουμ με τα πάνω της και τα κάτω της. Τις φάσεις της (υποχρεώσεις, δυσκολίες κλπ). Αυτά συχνά κάνουν κύκλο και αλλάζουν, οπότε επέρχεται και η πολυπόθητη επανεμφάνιση.

2. Από την 1η Φεβρουαρίου 2016 και μετά, όσα μέλη δεν συμμετέχουν σε κάποιο τομέα της δημόσιας συζήτησης σε περίοδο 6 μηνών, επίσης θα διαγραφούν χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Ολοι οι τομεις ειναι ΔΣ αυτο τι σημαινει οτι καποιος που γραφει καλημερα καθε μερα θεωρειται ενεργος;
Θα συμφωνήσω και σ' αυτό.

Υπάρχει άλλωστε και το θέμα "έκαστος στο είδος του". Αλλιώς θα έπρεπε πρώτα να δίνουμε διαπιστευτήρια μηχανολογικοηλεκτρολογικοηλεκτρονικών γνώσεων για να γίνουμε μέλη.
Το να μην μπορεί κάποιος (και αναφέρομαι πρωτίστως στον εαυτό μου) λόγω έλλειψης αντίστοιχων γνώσεων να συνεισφέρει / βοηθήσει αποτελεσματικά στα τεχνικά ή συναφή θέματα, δε σημαίνει ούτε ότι είναι αδιάφορος ή ανενεργός ως μέλος, ούτε ότι θα πρέπει να πεταχτεί στον Καιάδα. Θεωρώ φρόνιμο και σοφότερο αν δεν ξέρεις κάτι, να μη μιλάς απλά για να μιλάς. Αν μπορώ όμως να βοηθήσω κάποια μέλη κάπου - έστω ακόμα και σε άσχετο αυτοκινητιστικά πρόβλημα - θα το κάνω, ως πράξη ευχαριστίας και ανταπόδωσης στην όποια βοήθεια έχω λάβει κι εγώ από άλλους (την οποία και ΔΕΝ ξεχνώ)

3. Aπό 1η Φεβρουαρίου 2016 και μετά, οι χρήστες οι οποίοι συνδέονται στο forum σαν επισκέπτες, δεν θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν κανένα θέμα.

Αρα δεν θα εχει καν την παραμικρη απορια να δει τι εχει να του προσφερει το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να προχωρησει στην εγγραφη.
Καποια μεμονωμενα θεματα αλλα οχι βασικα ειναι απαραιτητο να φαινονται.
Θα συμφωνήσω και σ' αυτό.
Για να το δώσω σχηματικά, είναι σαν να ζητάει ένα εμπορικό κατάστημα να μπεις να ψωνίσεις, αλλά η βιτρίνα του να είναι καλυμμένη με κουρτίνες για να μη φαίνεται τί εμπόρευμα έχει. Ο υποψήφιος πελάτης το πιθανότερο είναι να σιχτιρίσει και να φύγει γι' αλλού.
Προσωπικά, σε όποια φόρουμ το έχω συναντήσει, έχω δυσαρεστηθεί. Γι' αυτό και καταθέτω την άποψή μου, για να δείτε πώς σκέφτεται και ο απ' έξω.

4. Θα γίνει διαγραφή των μελών, τα οποία εχουν μέν κάνει εγγραφή, αλλά ουδέποτε έκαναν κάποιο πόστ, ούτε κάν το πόστ καλωσορίσματος.[/b]

Δεκτον, δεν βλεπω καποιο λογο.
Επίσης θα συμφωνήσω.

5. Μέσα στο τρέχον έτος θα προχωρήσουμε και σε ένα μικρό αισθητικό “facelift” για να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον χρήστη.

Ενδιαφέρον και θα καταθέσω μερικές προτάσεις.

- Κατ' αρχήν προσέξτε πάρα πολύ να είναι λειτουργική και καλύτερη η μελλοντική εικόνα, γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάμε για καλύτερα και να προκύψει χειρότερα. Όποια τυχόν στοιχεία έχουν εκτιμηθεί ως πλήρως αποδεκτά, καλό είναι να μην πειραχτούν στη λογική του "ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις".

- Θεωρώ ότι θα έπρεπε ν' αλλαχτεί απαιραίτητα ο τρόπος εμφάνισης της διαμόρφωσης ενός κειμένου στον χρήστη. πχ αυτή τη στιγμή που γράφω πάνω σε ποστ άλλου με γράμματα άλλου χρώματος, bold κλπ, είναι ιδιαίτερα κουραστικό στο μάτι να ξεχωρίζεις τί γράφεις και να μην τα κάνεις κουλουβάχατα. Θα πρέπει όταν πατάμε πχ χρώμα να μην εμφανίζεται η κωδικοποίησή του, αλλά το χρώμα απευθείας. Το ίδιο για τα bold, italic κλπ.

- Θεωρώ επίσης απαραίτητο να μπορεί ο χρήστης να κάνει παράθεση σε περισσότερα του ενός ποστ αντί του ενός (που νομίζω ότι ισχύει σήμερα), ώστε να μη χρειάζεται να επανέρχεται σε ένα-ένα ν' απαντάει αν χρειαστεί.
(Αν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής παράθεσης, αγνοήστε το παρόν και υποδείξτε μου πώς γίνεται, γιατί το αγνοώ).

- Θα ήθελα επίσης - ως λάτρης τους - περισσότερα, πιο όμορφα και πιο ποικίλων συναισθημάτων emoticons, ώστε να μπορούμε να δείξουμε πιο παραστατικά και εύκολα σ' αυτόν που διαβάζει τί νοιώθουμε για κάτι, αλλά και να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις, που συνηθίζονται στο γραπτό λόγο. Θα ήθελα πχ να μπορώ να δηλώσω ρητά ότι αστειεύομαι σε κάτι για να μην το πάρει τοις μετρητοίς ο άλλος και με το δίκιο του.
Τα όμορφα και ευφάνταστα emoticons, νομίζω προσθέτουν και λίγο γέλιο στη ζωή μας με τη χρήση τους και το έχουμε τόση ανάγκη. (Η μικρή μου μάλιστα, ξεκαρδίζεται στα γέλια κάθε φορά που βλέπει κάποια πολύ πετυχημένα).
Ο λόγος που έχει ατονήσει το πράγμα, είναι καθαρά το οικονομικό και η διάθεση (ψυχολογία) που το ακολουθεί.
Αν ο άλλος δεν ξέρει πώς να βγάλει το μήνα του, το τελευταίο πράγμα που θα τον ενδιαφέρει είναι οι τουρμπίνες, τα προγράμματα βελτίωσης, οι εκδρομές που σημαίνουν χλμ και δεκάδες λίτρα βενίνης κλπ.
Δε φταίει το φόρουμ, η Skoda, οι διαχειριστές, τα μέλη. Περνάμε δύσκολα γενικώς και ό,τι θεωρούνταν "πολυτέλεια" και "γκαύλα" έχει περάσει σε 2η μοίρα. Ελπίζω και εύχομαι ν' αντιστραφεί το κλίμα γενικώς και να γίνει γρήγορα, γιατί η υπομονή και το κουράγιο όλων λιγοστεύουν......

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. :mozilla_cool:
-----------------
Πλέον ταϊζω 208 αλόγατα :happy1:
Εικόνα
Κώστας

-----------------
Άβαταρ μέλους
TORRERO
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5 VRS

Δημοσίευση από TORRERO »

Ένα δίκιο τό 'χεις... 8)
Service by Koret :autodriving:
Άβαταρ μέλους
linkin's dad
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: Octavia 5vRS

Δημοσίευση από linkin's dad »

Πολλά δικια θα έλεγα εγώ. :D
5vRS ..... powered by Κριτωνας & Στελιος,gone but not forgotten
Renault Megane IV, dCi 1.6, BOSE Edition
Fabia III TDI 1.4 .....μαμα!
Να σου θυμισω, ειχε TURBOκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...!
Άβαταρ μέλους
VRS5
SkodaFan For Life!
Μοντέλο: octavia rs5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VRS5 »

Σωστοτατος ο φιλος. Και μην σας φαινεται παραξενο αλλα δεν σημαινει οτι αν καποιος πχ απλα παρει τις πινακιδες σημαινει οτι αποκτησε χρημα η ορεξη. Και εγω τις πηρα απλα για να μην πεταξω το εργαλειο. 5 σχεδον χρονια ακινησιας, καταλαβαινεται ποσο μου κοστισε η επαναφορα του στο δρομο. Και δεν μιλω για τα σταθερα και γνωστα αλλα για τις ζημιες που βγηκαν απο την ακινησια αυτη.
Τεσπα περιττα ολα αυτα.
Κατι που θα ηθελα να αναφερω, πως σας φαινεται το να μην υπαρχουν τοσα νεα θεματα καλωσορισματος (νεο μελος) αλλα ενα και καλο οπου ολα τα νεα μελη θα γραφουν εκει ο ενας κατω απο τον αλλο και μονον αυτοι; Ετσι το εχουμε και εμεις στο φορουμ που ειμαι και πραγματι ειναι καλυτερα για μενα. Εχει τιτλο ''Αυτουπαρουσιαση'' και μετα απο αυτη, οποιος φυσικα θελει μπορει να μπει στα ενδοτερα του φορουμ και να συζητησει με τα μελη.
Και το φορουμ δεν ''γεμιζει'' αχρηστα θεματα και αν αποφασισει να μην μπει ξανα μενει μονο ενα ποστ σε συγκεκριμενο θεμα.
Γνωμη μου αλλα δειτε το.
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin
Μοντέλο: octavia5 1.2tsi

Δημοσίευση από windmill82 »

Βαρύ Πόδι έγραψε:
Ο λόγος που έχει ατονήσει το πράγμα, είναι καθαρά το οικονομικό και η διάθεση (ψυχολογία) που το ακολουθεί.
Αν ο άλλος δεν ξέρει πώς να βγάλει το μήνα του, το τελευταίο πράγμα που θα τον ενδιαφέρει είναι οι τουρμπίνες, τα προγράμματα βελτίωσης, οι εκδρομές που σημαίνουν χλμ και δεκάδες λίτρα βενίνης κλπ.
Δε φταίει το φόρουμ, η Skoda, οι διαχειριστές, τα μέλη. Περνάμε δύσκολα γενικώς και ό,τι θεωρούνταν "πολυτέλεια" και "γκαύλα" έχει περάσει σε 2η μοίρα. Ελπίζω και εύχομαι ν' αντιστραφεί το κλίμα γενικώς και να γίνει γρήγορα, γιατί η υπομονή και το κουράγιο όλων λιγοστεύουν......

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. :mozilla_cool:
Ουτε εγω θα διαφωνήσω. Απλως δειτε το και σαν ενα τρόπο να σπάμε την κακή μας ψυχολογία και φτιάχνουμε την διαθεσή μας. Ολοι ειμαστε petrolheads, ειτε εχουμε χιλιάρι ειτε δίλιτρο, εδω ανεβάζουμε κατα καιρούς πολλά θεματα που αφορούν το αυτοκίνητο γενικά , νέα, ειδήσεις, ιστορικά και άλλα, που σιγουρα τα βρίσκετε ενδιαφέροντα.
Και τωρα , που η ψυχολογία και η τσέπη μας περνάνε δυσκολες ωρες, τωρα ειναι και η κατάλληλη ευκαιρία το φόρουμ να αποκτήσει "οικογενειακο" χαρακτήρα.
Και οσο χάλια οικονομικά και ψυχολογικά κι αν είμαστε παντα θα βρίσκουμε μιά στο τόσο χωρο και χρόνο για εναν καφε, μια κοντινη βόλτα, μια γρήγορη μπύρα που θα μας φτιάχνει την διάθεση.
Οι απόψεις σας καταγράφονται και λαμβάνονται σοβαρα υποψιν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin

Θελω να σας ενημερώσω οτι μετά απο εκτενές φιλτράρισμα απο τους διαχειριστές , τα περισσότερα ανενεργά μέλη εχουν διαγραφεί και πλεον εχουμε μείνει πραγματικά μόνο η οικογένεια -1000 μέλη- :D

Τα υπόλοιπα μέλη αλλα και τα καινούρια θα ελέγχονται τακτικά και ανα τρίμηνο θα γίνονται κι αλλες εκκαθαρίσεις.

Για το εμφανισιακό κομμάτι εργαζόμαστε αλλα συναντάμε κάποιες δυσκολίες , αλλα που θα πάει , θα το καταφέρουμε κι αυτό.

:D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billias
Member
Μοντέλο: Fabia mkI

Δημοσίευση από billias »

Μπραβο για τον χρονο και τον κοπο σας !!!
1000 μελη ε;;;
keep your fingers crossed
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

740 και θα κατέβει κι αλλο :mozilla_cool:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ikaros fabia2
Skodafans Silver Member
Μοντέλο: Fabia 1.2TSi/Superb1.8TSi

Δημοσίευση από ikaros fabia2 »

Πολλοι μου φαίνονται... :P
Άβαταρ μέλους
Giannis93
SkodaFans Moderator

Δημοσίευση από Giannis93 »

Μπράβο παιδιά :mozilla_cool:
Άβαταρ μέλους
RoadRunner
Site Admin
Επικοινωνία:

Τωρα θα προσπαθησουμε να κανουμε οσα ειπαμε και ειπατε παραπανω,απλα θελει λιγο χρονο,να βρουμε κι εμεις χρονο να τα βολεψουμε ολα :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin

Επίσης οσα θέματα βασίζονται σε φωτογραφίες οι οποίες πλέον δεν εμφανίζονται (οπως παρουσιάσεις οχημάτων κλπ) εχουμε αρχίσει και τα διαγράφουμε όπως ειχαμε προειδοποιησει και ενημερώσει πριν έναν μήνα ώστε να εχετε τον χρόνο να ξανά ανεβάσετε τις φωτογραφίες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
windmill82
Site Admin

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε καποιες μικρες αλλαγες στην εμφάνιση του φόρουμ ,
ως εκ τουτου, και ωσπου αυτες ολοκληρωθουν, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε καποια μικρα προβληματακια που σχετιζονται με το γραφικο περιβάλλον.
Οι αλλαγες θα γινονται τις βραδυνες ωρες οταν ολοι θα πεφτουν για υπνο , εμεις σαν τους καλικαντζαρους θα πινουμε μπυρες και θα σκαλίζουμε το φορουμ
Παρακαλω την υπομονη σας , και τις παρατηρησεις σας σε οσα αλλάζουμε.
Ηδη οι αλλαγες ξεκινησαν αλλαζοντας καποια απο τα emoticons που ειχαμε.
:mozilla_innocent:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsiogeo
SkodaFans Moderator
Μοντέλο: OCTAVIA5 VRS

Δημοσίευση από tsiogeo »

Ωραία... δεν κοιμούντε όλοι... :D
POWER BY....RK GARAGE....
Απάντηση