Κανονιζουμε κερκιδα SKODAFANS? Morales φερε το πανόοοο ρεεεεε!!!! :P-DIMITRIS_208- έγραψε: 11.5.08 στο καρτοδρομο έχει gp που διοργανώνει το gtcc θα είμαι εκεί με το RS...... 8)
Track day Skoda Fans
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
- Κωδικός Μέλους: Ναι
-
crocodile
Re: Track day Skoda Fans
Ονοματακι ομως δεν ειδα!!!!!!!! :twisted:*Sailing* έγραψε:Για την διαφήμιση του Fans κάνουμε τα πάντα!
-
Sailing
- Site Admin
-
crocodile
Θελω να σε βλεπω.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
giannis amaliada
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: Octavia RS I
-
skodamaniac
Φίλε Sailing,*Sailing* έγραψε:Για την διαφήμιση του Fans κάνουμε τα πάντα!
σου έχω στείλει και ΠΜ αλλά κάτι συμβαίνει και δε πάει στα απεσταλμένα.
στείλε μου ΠΜ, αν έλαβες κάτι.
-
Sailing
- Site Admin
-
skodamaniac
έμαθα κάποια πράγματα.
Είναι 20 ευρώ για το καθένα που θέλει να μπει μέσα (στο άσχετο) αλλά για μισή ώρα μόνο.
Για το club, είναι 200 ευρώ αλλά έλειπε ο υπεύθυνος που
γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια και τη διαθεσιμότητα.
Παίζει φυσικά μεγάλο ρόλο πόσοι θα είμαστε για να μας δώσουν τη πίστα αρκετές ώρες.
Μόλις έχω κάτι νεώτερο θα επανέλθω.
(Μιλάω για το καρτόδρομο Αφιδνών)
Είναι 20 ευρώ για το καθένα που θέλει να μπει μέσα (στο άσχετο) αλλά για μισή ώρα μόνο.
Για το club, είναι 200 ευρώ αλλά έλειπε ο υπεύθυνος που
γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια και τη διαθεσιμότητα.
Παίζει φυσικά μεγάλο ρόλο πόσοι θα είμαστε για να μας δώσουν τη πίστα αρκετές ώρες.
Μόλις έχω κάτι νεώτερο θα επανέλθω.
(Μιλάω για το καρτόδρομο Αφιδνών)
-
NickRS
Πηγα στην πιστα των Μεγαρων προχτες με αλλα 7 αυτοκινητα(κ συναδελφους) απο την δουλεια για να κανουμε χρονους..Οι νικητες θα παιρναν και κυπελλα...
Η πιστα ειναι πραγματικα φοβερη και μπορεις να μαθεις τις ικανοτητες σου αλλα και του αυτοκινητου...
Βεβαια εγω εκανα το λαθος και μπηκα με το ASR ενεργοποιημενο και με εκοβε αρκετα..Βγηκα πρωτος τελικα με χρονο οχι τοσο καλο πιστευω 1,25:50 ...
Θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες αυτες τις μερες...
Το μονο πραγμα που φθειρεται στο αυτοκινητο ειναι ελαστικα και τακακια , αμα οδηγεις οπως πρεπει και χωρις καγκουριες δεν παθαινει τιποτα αλλο!!!
Η πιστα ειναι πραγματικα φοβερη και μπορεις να μαθεις τις ικανοτητες σου αλλα και του αυτοκινητου...
Βεβαια εγω εκανα το λαθος και μπηκα με το ASR ενεργοποιημενο και με εκοβε αρκετα..Βγηκα πρωτος τελικα με χρονο οχι τοσο καλο πιστευω 1,25:50 ...
Θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες αυτες τις μερες...
Το μονο πραγμα που φθειρεται στο αυτοκινητο ειναι ελαστικα και τακακια , αμα οδηγεις οπως πρεπει και χωρις καγκουριες δεν παθαινει τιποτα αλλο!!!
-
jimRS
Τι λετε να επανελθουμε στην αρχικη προταση του Καννελου? εγω ειμαι μεσα για μερικες γυρες
μεσα στη πιστα με το RS.
μεσα στη πιστα με το RS.
-
Sailing
- Site Admin
Σου'ρθε εσένα τώρα έ...σου'ρθε! Πήρες τα πάνω σου εχθές έ????????????
Ατιμούλη!!!
Εγώ μέσα παιδιά αλλα μετά την εκδρομή......για το πρώτο-δεύτερο Σ-Κ του Ιουνίου!
Ατιμούλη!!!
Εγώ μέσα παιδιά αλλα μετά την εκδρομή......για το πρώτο-δεύτερο Σ-Κ του Ιουνίου!

- kdouris
- Skodafans Gold Member
- Μοντέλο: FABIA NIZAMISEDITION
Ρε παιδιά οι πίστες σας εκεί κάτω είναι, πως να το πω. . . Μικρές!!! Και με ποιότητα ασφάλτου όπως ELLADA (Μόνο για αυτοκίνητα drift με λίγα άλογα :lol: )! Ελάτε εδώ πάνω να απόλαύσετε χάραξη πίστας και ποιότητα οδοστρώματος!
Αλλά πλέον δεν ξέρω αν υπάρχουν ελεύθερα ΣΚ για το 2008. Φυσικά μιλώ για το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.
Και όποιος θέλει, έχει και πίστα καρτ δίπλα :mrgreen:
Αλλά πλέον δεν ξέρω αν υπάρχουν ελεύθερα ΣΚ για το 2008. Φυσικά μιλώ για το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.
Και όποιος θέλει, έχει και πίστα καρτ δίπλα :mrgreen:
-
Sailing
- Site Admin
Τότε θα πρέπει να το κάνουμε χωριστά!
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουμε εμείς επάνω για ένα Σ-Κ γιατί τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα!
Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς...σίγουρα όχι όλους!
Δεν λέω,..θα ήταν το ιδανικό να ανέβω να δώ και από κοντά την πίστα των Σερρών ή οποιαδήποτε πίστα με την απόλυτη χάραξη και ποιότητα οδοστρώματος....αλλά!
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουμε εμείς επάνω για ένα Σ-Κ γιατί τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα!
Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς...σίγουρα όχι όλους!
Δεν λέω,..θα ήταν το ιδανικό να ανέβω να δώ και από κοντά την πίστα των Σερρών ή οποιαδήποτε πίστα με την απόλυτη χάραξη και ποιότητα οδοστρώματος....αλλά!