ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Cruise Control
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
Πριν ανοίξετε νέο θέμα ή ποστάρετε συμμετοχή σε GROUP BUY διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ GROUP BUYS... ΕΔΩ
-
basilis tdi
Φίλε tete καταρχήν μπράβο για όλα.
Όταν ρώτησα στην interauto μου είπε ένας φίλος μου μηχανικός ότι μπαίνει στο δικό μου κ
υπάρχει κ καλωδίωση.
Μου είπε όμως ότι στο fl υπάρχει κάποιο πρόβλημα χώρις να είμαι 100% σίγουρος.
'Οχι στο να μπεί,κάπου αλλού...
Με προγραμματισμό τι γίνεται???????
Σιγουρεύουμε προγραμματισμό και συμβατότητα για όλους
κ προχωράμε....
Ενοείται είμαι μέσα...
περιμένω αριθμό λογαριασμού........
Καλό groyp buy μάγκες......
Όταν ρώτησα στην interauto μου είπε ένας φίλος μου μηχανικός ότι μπαίνει στο δικό μου κ
υπάρχει κ καλωδίωση.
Μου είπε όμως ότι στο fl υπάρχει κάποιο πρόβλημα χώρις να είμαι 100% σίγουρος.
'Οχι στο να μπεί,κάπου αλλού...
Με προγραμματισμό τι γίνεται???????
Σιγουρεύουμε προγραμματισμό και συμβατότητα για όλους
κ προχωράμε....
Ενοείται είμαι μέσα...
περιμένω αριθμό λογαριασμού........
Καλό groyp buy μάγκες......
-
Kώστας SAINIS
Καλησπέρα στα παιδιά.Η συμμετοχή μου στο Group Buy ισχύει, μόνο που στο θέμα της εγκατάστασης δεν μπορώ να βρεθώ στην Αθήνα μιας και είμαι από Θεσ/κη.Ότι μου αναλογεί από αγορά-μεταφορικά, ότι και αν αποφασιστεί είμαι μέσα. Περιμένω αρ.λογ. για να γίνει κατάθεση.Ευχαριστώ τον tete προκαταβολικά.
-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Παιδιά να ειστε καλα.
Βασιλη γι αυτο που εχεις ακουσει ισχυει το εξης,
καποια fl RS φορανε κωδικο εγκεφαλου ΤΙΜΟΝΙΟΥ που δεν ειναι συμβατος με το cruise control. Aυτο δεν εχει να κανει με το ανταλλακτικο του cruise control το οποιο ειναι ενα, αλλα με το εγκεφαλακι του τιμονιου και για να δουλεψει το cc πρεπει να αλλαχτει το εγκεφαλακι με αλλο συμβατο το οποιο νομιζω κοστιζει 150-200 ε.
Παιδια πρεπει ολοι να πειτε αν ειστε μεσα η οχι για να δουμε τι θα κανουμε. Σε καθε περιπτωση ο καθενας αναλαμβανει την ευθυνη στο αν μπαινει στο αμαξι του ή οχι. Παντως ο Ζαφ μου ειπε oτι εχει συναντησει προβλημα μονο σε καποια RS.
καποια fl RS φορανε κωδικο εγκεφαλου ΤΙΜΟΝΙΟΥ που δεν ειναι συμβατος με το cruise control. Aυτο δεν εχει να κανει με το ανταλλακτικο του cruise control το οποιο ειναι ενα, αλλα με το εγκεφαλακι του τιμονιου και για να δουλεψει το cc πρεπει να αλλαχτει το εγκεφαλακι με αλλο συμβατο το οποιο νομιζω κοστιζει 150-200 ε.
Παιδια πρεπει ολοι να πειτε αν ειστε μεσα η οχι για να δουμε τι θα κανουμε. Σε καθε περιπτωση ο καθενας αναλαμβανει την ευθυνη στο αν μπαινει στο αμαξι του ή οχι. Παντως ο Ζαφ μου ειπε oτι εχει συναντησει προβλημα μονο σε καποια RS.
-
RSAKIAS
οταν λες RS ποιο το 4 η το 5?γιατι αν ειναι να εχω καποιο θεμα δεν νομιζω οτι αξιζει.αν ομως κανει για το δικο μου ειμαι μεσα.μονο που τοποθετηση θα μου την κανει φιλος 8)tete06 έγραψε:Παιδιά να ειστε καλα.
-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Εννοώ το 5 RS FACELIFT.RSAKIAS έγραψε:οταν λες RS ποιο το 4 η το 5?γιατι αν ειναι να εχω καποιο θεμα δεν νομιζω οτι αξιζει.αν ομως κανει για το δικο μου ειμαι μεσα.μονο που τοποθετηση θα μου την κανει φιλος 8)tete06 έγραψε:Παιδιά να ειστε καλα.
Παιδιά δυστυχώς παρότι σας ενημέρωσα για κόστος κλπ. του group buy εκτός απο 2 παιδιά κανείς άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να μου πει αν είναι μέσα προφανώς επειδη δεν σας κάλυψα με τα αποτελέσματα της προσπάθειας μου και επειδή εγώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο, αποσύρομαι από το group buy και προχωράω άμεσα μόνος μου. Ευχαριστώ.
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
- Κωδικός Μέλους: Ναι
Re: ΣΥΖΗΤΗΣΗ για Group Buy Cruise Control
Είδες πόσο δύσκολο είναι τελικά να αναλάβεις ένα group buy?
Δεν αντιλέγω για τις προσπάθειες σου και σε συγχαίρω για την πρωτοβουλία αλλά δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρεται άμεσα ή μόνιμα για κάτι ειδικά αν περάσει καιρός...
Πιστεύω ότι μελλοντικά τα group buys θα ανοίγονται μόνο από την διαχειριστική ομάδα κατόπιν ενημέρωσης της απο τα ενδιαφερόμενα μέλη με PM.
Τί να πω... 8)
Δεν αντιλέγω για τις προσπάθειες σου και σε συγχαίρω για την πρωτοβουλία αλλά δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρεται άμεσα ή μόνιμα για κάτι ειδικά αν περάσει καιρός...
Πιστεύω ότι μελλοντικά τα group buys θα ανοίγονται μόνο από την διαχειριστική ομάδα κατόπιν ενημέρωσης της απο τα ενδιαφερόμενα μέλη με PM.
Τί να πω... 8)

-
basilis tdi
Φίλε sailing δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο,απλά πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμεSailing έγραψε:Είδες πόσο δύσκολο είναι τελικά να αναλάβεις ένα group buy?
Τί να πω... 8)
και αν το θέλουμε για να μη κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε αυτούς που όντως
χρειάζονται κάτι απο ένα group buy....Πιστεύω πως ο φίλος tete αν έβλεπε τη
πραγματική ανταπόκριση δε θα έμπαινε στο κόπο να ταλαιπωρηθεί τόσο.
Ενώ μέσα από τις συζητήσεις ήταν μεγάλη η ανταπόκριση..Ακόμα και στο τέλος που ζήτησε ο tete μια τελική λίστα ήταν καμμιά 10αριά άτομα...
Συγχαρητήρια και από εμένα tete για το όλο θέμα.
-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Λοιπόν παιδιά για να μην παρεξηγηθώ οτι κολλάω στα δύσκολα, και ζηταω μια μεγαλη συγνωμη απο τους moderators εκ των προτερων για την αναστατωση. Θα συνεχισω στην πραγματοποιηση του group buy λογω του οτι καποια παιδια οντως ενδιαφερονται απλα δεν ειδοποιησαν εγκαιρως.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που θελουν να συμμετασχουν στο group buy να απαντησουν εδω με ενα ΟΚ. Στην συνεχεια να μου στειλουν πμ για να τους δωσω τραπεζικο λογαριασμο για να μου καταθεσουν τα χρηματα ωστε να προχωρησω στην αγορα. Για ευννοειτους λογους δεν θελω να μπει ο λογαριασμος μου δημοσια. Τονιζω οτι θα περιμενω μεχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/5/2010 το απογευμα για τις καταθεσεις. Οσοι δεν βαλουν λεφτα, αυτοματα δεν θα συμπεριληφθουν. Στις καταθεσεις να γραφετε το ψευδωνυμο σας του φορουμ για να ξερω ποιανου ειναι. Επισης αναλαμβανω και το εξης για την διευκολυνση σας, επειδη δεν ξερω τελικα ποσοι θα συμμετασουν με αποτελεσμα να μην ξερω την ακριβη τιμη μοναδας, εσεις θα βαλετε τα ποσα που σας εχω πει και αν προκυψει διαφορα θα τα συμπληρωσω εγω και στην παραδοση μου πληρωνετε την διαφορα (αν προκυψει).
Τελος θελω να τονισω οτι για την συμβατοτητα του ανταλλακτικου ο καθενας αναλαμβανει την ευθυνη μονος του. Εγω αυτο που μπορω να πω ειναι οτι οσους ρωτησα μου ειπαν οτι το ανταλλακτικο ειναι το ιδιο για ολα τα 4αρια. Για τα 5αρια και τα 5αρια facelift παλι ειναι ενα ανταλλακτικο ακριβως το ιδιο για ολα. Οποτε κρινετε και αποφασιζετε.
Με εκτιμηση,
Γιωργος
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που θελουν να συμμετασχουν στο group buy να απαντησουν εδω με ενα ΟΚ. Στην συνεχεια να μου στειλουν πμ για να τους δωσω τραπεζικο λογαριασμο για να μου καταθεσουν τα χρηματα ωστε να προχωρησω στην αγορα. Για ευννοειτους λογους δεν θελω να μπει ο λογαριασμος μου δημοσια. Τονιζω οτι θα περιμενω μεχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/5/2010 το απογευμα για τις καταθεσεις. Οσοι δεν βαλουν λεφτα, αυτοματα δεν θα συμπεριληφθουν. Στις καταθεσεις να γραφετε το ψευδωνυμο σας του φορουμ για να ξερω ποιανου ειναι. Επισης αναλαμβανω και το εξης για την διευκολυνση σας, επειδη δεν ξερω τελικα ποσοι θα συμμετασουν με αποτελεσμα να μην ξερω την ακριβη τιμη μοναδας, εσεις θα βαλετε τα ποσα που σας εχω πει και αν προκυψει διαφορα θα τα συμπληρωσω εγω και στην παραδοση μου πληρωνετε την διαφορα (αν προκυψει).
Τελος θελω να τονισω οτι για την συμβατοτητα του ανταλλακτικου ο καθενας αναλαμβανει την ευθυνη μονος του. Εγω αυτο που μπορω να πω ειναι οτι οσους ρωτησα μου ειπαν οτι το ανταλλακτικο ειναι το ιδιο για ολα τα 4αρια. Για τα 5αρια και τα 5αρια facelift παλι ειναι ενα ανταλλακτικο ακριβως το ιδιο για ολα. Οποτε κρινετε και αποφασιζετε.
Με εκτιμηση,
Γιωργος
- ThanassisGT
- SkodaFan For Life!
- Μοντέλο: octavia gt
γιωργο εγω οκ
και παλι μπραβο για το κουραγιο σου
και παλι μπραβο για το κουραγιο σου
I am nobody..
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
..nobody is perfect..
..therefore, I am perfect!!!
-
arxaggelos
Εγώ έχω ένα θέμα πριν πω το τελικό ΟΚ,το συζήτησα και με τον φίλο Γιώργο μέσω πμ.Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της εγγύησης του αυτοκινήτου,όχι του ανταλλακτικού.Εννοώ αν βάλω εκ των υστέρων το cruise control αν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση των 2 χρόνων,επειδή απ' ότι κατάλαβα δεν θα τοποθετηθεί σε εξουσιοδοτημένο.Η λογική μου λέει ότι πρέπει να μπει σε εξουσιοδοτημένο για να είμαι εντάξει σε όλα,κάτι που σημαίνει ότι θα μου πάει παραπάνω η τοποθέτηση,αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.Μήπως όμως και πάλι μου πουν ότι πχ δεν έχει αγοραστεί από την skoda το ανταλλακτικό άρα δεν μπορεί να μπει κλπ;
Αυτό είναι ο μόνος μου ενδοιασμός που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον φίλο Γιώργο και την προσπάθεια που κάνει.Αυτονόητο μεν αλλά το γράφω για να μην παρεξηγηθώ προς Θεού.
Αυτό είναι ο μόνος μου ενδοιασμός που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον φίλο Γιώργο και την προσπάθεια που κάνει.Αυτονόητο μεν αλλά το γράφω για να μην παρεξηγηθώ προς Θεού.
-
Sailing
- Site Admin
- Μοντέλο: Superb 1.8Τ
Όταν θα το αναλάβεις με το καλό κάνουμε ξανά την κουβέντα αυτή...basilis tdi έγραψε:Φίλε sailing δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο,απλά πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμεSailing έγραψε:Είδες πόσο δύσκολο είναι τελικά να αναλάβεις ένα group buy?
Τί να πω... 8)
και αν το θέλουμε για να μη κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε αυτούς που όντως
χρειάζονται κάτι απο ένα group buy....Πιστεύω πως ο φίλος tete αν έβλεπε τη
πραγματική ανταπόκριση δε θα έμπαινε στο κόπο να ταλαιπωρηθεί τόσο.
Ενώ μέσα από τις συζητήσεις ήταν μεγάλη η ανταπόκριση..Ακόμα και στο τέλος που ζήτησε ο tete μια τελική λίστα ήταν καμμιά 10αριά άτομα...
Συγχαρητήρια και από εμένα tete για το όλο θέμα.
Έξω από τον χορό είναι εύκολο να μιλάτε όλοι και πίστεψε με απο την θέση αυτή τρία χρόνια έχουμε καταφέρει και έχουμε κάνει περισσότερα group buys από οποιοδήποτε άλλο club ...σχεδόν! Δεν είναι θέμα δυσκολίας όσο υπευθυνότητας και ωριμότητας τόσο του ανθρώπου που θα το αναλάβει όσο και των συμμετεχόντων!
Το να πετάμε ένα θέλω κι εγω ένα και μετά να χανόμαστε είναι πίστεψε με πολύυυυ εύκολο...
Tete όταν έχεις όλα τα ΟΚ ποστάρισε μια λίστα και όπως είπαμε...με PM τα στοιχεία σου.

-
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Καταρχήν συμφωνω με τον sailing και γι αυτο θελω να του πω ενα μπραβο για οσα εχει οργανωσει μεχρι τωρα.
Επισης να διευκρινησω κατι γιατι μπορει να μπερδεψα τα παιδια, καταθεση θα κανετε το ποσο των 61,81 ευρω ολοι. Τα υπολοιπα χρηματα αφορουν τοποθετηση τα οποια θα τα πληρωνετε απευθειας στον Ζαφ εφοσον το βαλετε σε αυτον και φυσικα οποτε κανονιζει ο καθενας. Οταν θα εχετε το ανταλλακτικο στα χερια σας θα σας δινω και το τηλ του Ζαφειρη για να κλεινετε οποτε σας βολευει το ραντεβου.
Επισης να διευκρινησω κατι γιατι μπορει να μπερδεψα τα παιδια, καταθεση θα κανετε το ποσο των 61,81 ευρω ολοι. Τα υπολοιπα χρηματα αφορουν τοποθετηση τα οποια θα τα πληρωνετε απευθειας στον Ζαφ εφοσον το βαλετε σε αυτον και φυσικα οποτε κανονιζει ο καθενας. Οταν θα εχετε το ανταλλακτικο στα χερια σας θα σας δινω και το τηλ του Ζαφειρη για να κλεινετε οποτε σας βολευει το ραντεβου.
-
basilis tdi
Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά που διαφωνούμε.
και εγώ έγραψα ότι πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να είναι υπεύθυνοι και
να ξέρουν τι θέλουν.....ίσως να μη καταλαβαίνω την δυσκολία του
group buy οπως σωστά λέει ο sailing αλλά πιστεύω ότι όταν ξέρουμε τι θέλουμε
βοηθάμε τα παιδιά που το έχουν αναλάβει.
αυτό ενοούσα....sorry αν καταλάβατε λάθος.......
μη βαράς sailing...... :D :D :D :D :D :D :D
εξάλου ευχαρίστησα τον tete για ότι έκανε
και έχω συγχαρεί και το skoda fans club.....
γνωρίζοντας και για τα group buy και για όλα....
sorry για το off topic......
tete δευτέρα καταθέτω........
και πάλι μπράβο για όλα....
και εγώ έγραψα ότι πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να είναι υπεύθυνοι και
να ξέρουν τι θέλουν.....ίσως να μη καταλαβαίνω την δυσκολία του
group buy οπως σωστά λέει ο sailing αλλά πιστεύω ότι όταν ξέρουμε τι θέλουμε
βοηθάμε τα παιδιά που το έχουν αναλάβει.
αυτό ενοούσα....sorry αν καταλάβατε λάθος.......
μη βαράς sailing...... :D :D :D :D :D :D :D
εξάλου ευχαρίστησα τον tete για ότι έκανε
και έχω συγχαρεί και το skoda fans club.....
γνωρίζοντας και για τα group buy και για όλα....
sorry για το off topic......
tete δευτέρα καταθέτω........
και πάλι μπράβο για όλα....